../images/Emo39.gif לכולם כרגע חזרתי מהחונכות
מלאת חויות ואני רוצה לשתף אתכם ,הגעתי אל הילד וכרגיל חופש אז קשה לנתק אותו מהכבלים אז ראינו בייחד תוכנית ויצאנו החוצה להסתובב וכשהיגענו לקניון לפני הכניסה הילד אומר לי אם ישאלו אותך מי את אז תגידי שאת אחותי טוב ? אז הסכמתי , והוא שותק רגע וממשיך בעצם יכול להיות שאת אחותי כי יש לנו סוד משותף נכון ? (ואז למרות שלא היה בה לי לדבר שוב על הנושא של האימוץ לא יודעת מאיפה אגרתי כח וניהלנו שיחה מעניינת ביותר ) אמרתי לו יכול להיות כן באמת יש לנו סוד משותף שנינו מאומצים ,ואז הוא ממשיך כן לשנינו יש בבית "אמא כאילו" אז שאלתי למה כאילו ? והוא המשיך כי יש אשה אחרת שילדה אותי והיא אמא שלי כמו שלכול הילדים יש אמא שילדה אותם והיא האמא שלהם , והוא המשיך לשאול תגידי למה אמא שלי נתנה אותי ? למה היא לא גידלה אותי? אז אמרתי לו שהיא רצתה שיהיה לא טוב אולי היא לא יכלה לגדל אותו כי היא היתה צעירה מידי ולא היה לה כסף והיא רצתה שיהיו לך חיים טובים שתהיה אצל משפחה שתוכל לגדל אותך בצורה טובה ,אז הוא שואל אותי אבל עכשיו היא גדלה ובטוח יש לה כסף אז למה היא לא לוקחת אותי בחזרה ? למה היא לא עשתה הסכם שמתי שיהיה לה כסף אני יחזור אלהה? (הוא כזה מתוקקקק
) אמרתי לו שיש לו אמא בבית שמאוד אוהבת אותו ושיחשוב מה היה קורה אם היו לוקחים אותו מימנה היום איך הוא היה מרגיש? מה אמא שלו היתה מרגישה ? אז הוא מיד חזר לעצמו ואמר מה פתאום אף אחד לא יקח אותי מאמא שלי .. אז אמרתי נכון ! הוא המשיך לספר לי שיש ילד אחד שמעצבן אותו מאוד ואומר לו שהוא מאומץ והוא לא יצא מהבטן של אמא שלו והוא יתום , אז אמרתי לו שזה לא נכון כי יתום זה מי שאין לו אבא ואמא ולא כן יש אבא ואמא אז הוא חזר ואמר לי נכון יש לי אבא ואמא בכאילו לא באמיתי ,אז אמרתי לו שיתום זה מי שאין לו אבא ואמא ביכלל ולך יש אבא ואמא באמת והוא המשיך לי יש עוד אמא ואמא שאולי הם מתו מאיפה את יודעת ? אז אולי באמת אני יתום אז אמרתי לו יכול להיות שכן ויכול להיות שלא יכול להיות שהם בחיים אבל זה לא משנה כי לך יש הורים ואתה לא יכול להיות יתום אמרתי לו תסתכל בתעודת זהות של אמא מה רשום שם בילדים ? אז הוא אמר אותי ואת אחותי אמרתי לו ורשום שם ההורים נכון ? אז הוא אמר כן את השם של אבא ואמא נכון אז יש לך הורים , ואז הוא המשיך גם לך יש הורים נכון ? הורים בכאילו והוא התעניין איך קוראים להם , והוא אומר לי איך בה לי להיות החונך שלך
,אמרתי לו שיש לי בלב מגירה ששיכת רק למתן אז הוא אומר לי גם לי יש מגירה ששיכת רק לך (ואני מאוד התרגשתי ..) והוא המשיך את יודעת אך השם שהאמא והאבא הקודמים שלי נתנו לי אז הוא אמר לי את השם ,ושאלתי אותו נו אתה אוהב אותו ? אז הוא אמר לי כן מאוד ,שאלתי אותו אתה היית רוצה שיקראו לך כך ? אז הוא אמר כן אפילו יש בכיתה שלי ילד שקוראים לו כך , אז אמרתי לו נו אז אם היו קוראים לך כך היתה בעיה היו 2 תלמידים שהיו קוראים להם אותו דבר וזה לא היה מיוחד כך יש רק שם אחד איך שקוראים לך וזה שם מיוחד מאוד כי ההורים שלך חשבו עליך , אז הוא שואל אותי איך השם שהאמא והאבא הקודמים שלך נתנו לך אז אמרתי לו והוא אומר לי איכס זה בכלל לא מתאים לך
אני עוצרת כאן כי זה ארוך ואמשיך בהודעה נוספת אוהבת את כולכם שולחת
שיר
מלאת חויות ואני רוצה לשתף אתכם ,הגעתי אל הילד וכרגיל חופש אז קשה לנתק אותו מהכבלים אז ראינו בייחד תוכנית ויצאנו החוצה להסתובב וכשהיגענו לקניון לפני הכניסה הילד אומר לי אם ישאלו אותך מי את אז תגידי שאת אחותי טוב ? אז הסכמתי , והוא שותק רגע וממשיך בעצם יכול להיות שאת אחותי כי יש לנו סוד משותף נכון ? (ואז למרות שלא היה בה לי לדבר שוב על הנושא של האימוץ לא יודעת מאיפה אגרתי כח וניהלנו שיחה מעניינת ביותר ) אמרתי לו יכול להיות כן באמת יש לנו סוד משותף שנינו מאומצים ,ואז הוא ממשיך כן לשנינו יש בבית "אמא כאילו" אז שאלתי למה כאילו ? והוא המשיך כי יש אשה אחרת שילדה אותי והיא אמא שלי כמו שלכול הילדים יש אמא שילדה אותם והיא האמא שלהם , והוא המשיך לשאול תגידי למה אמא שלי נתנה אותי ? למה היא לא גידלה אותי? אז אמרתי לו שהיא רצתה שיהיה לא טוב אולי היא לא יכלה לגדל אותו כי היא היתה צעירה מידי ולא היה לה כסף והיא רצתה שיהיו לך חיים טובים שתהיה אצל משפחה שתוכל לגדל אותך בצורה טובה ,אז הוא שואל אותי אבל עכשיו היא גדלה ובטוח יש לה כסף אז למה היא לא לוקחת אותי בחזרה ? למה היא לא עשתה הסכם שמתי שיהיה לה כסף אני יחזור אלהה? (הוא כזה מתוקקקק