../images/Emo39.gif לכולם רוצה לשתף ..
היום אחרי "המלחמות" שלי ושל אחותי על הבוקר כדי שתסדר את החדר , והמישפטים שהיא החזירה לי ברוח קרבית עם המון אנרגיה שלילית
ואחד המשפטים שזרקה לי זה "את לא אחותי .." אז חשבתי לשתף אתכם קצת איך מתנהל הקשר בנינו כשתי בנות מאומצות כל אחת ממקום אחר במשפחה שמאוד סגורה עם אחות בת 17 וקצת שחולמת על שהתהיה בת 18 .. טוב אז אתחיל בארוע שקרה ליפני כמה חודשים היא הלכה להוציא תעודת זהות עם כמה חברות מהכיתה בשבילהם זה איזשהו ארוע של בגרות הולכים מוציאים תעודת זהות וחוגגים ,ערב לפני שהיא הלכה ראיתי שהיא מאוד מתוחה ועצבנית שאלתי אותה מה עניינים ? אז היא ענתה זה לא עניין שלך ותעזבי אותי אז הנחתי לה יום למחרת היא חוזרת עם מצב רוח עצבני כזה שאלתי אותה נו איפה התעודת זהות ואיך היו החגיגות סביב זה ? אז היא ענתה לי שהם חגגו אך היא לא הסכימה להראות את התעודת זהות לאף אחד שאלתי למה? אז סוף סוף היא ענתה לי מה את לא מבינה כתוב לי בתעודת זהות ארץ לידה ברזיל איך זה יכול להיות ?? מה אני צריכה לספר לכולם מאיפה אני באתי ושאני מאומצת? אמרתי לה שלספר שאת מאומצת זה שיקול שלך ואת לא חייבת (נו טוב אני מכירה את עצמי שלי עד היום זה קשה ) אבל שתדעי שאין בזה שום דבר רע ,והיא אמרה לי אז זה פדיחות מה אני צריכה להסביר כל מני דברים לכל החברות ,אמרתי לה שאם לא נוח לך עם זה את יכולה להגיד שההורים (הכוונה למאמצים) נסעו לברזיל ואמא שלך היתה בהריון ושם נולדת ... היא שתקה וכך זה הסתיים זו אולי כמעט הפעם היחידה שאני זוכרת שדיברנו על הנושא מדי פעם היא זורקת משפטים אבל לא ממש מוכנה להקשיב לתשובות (למרות שאני תמיד משתדלת להגיב ולהראות לה שיש לה אותי כאן בישבילה ) אני באמת מאוד אוהבת אותה ברוב הדברים אנחנו מסתדרות חוץ מכמה מריבות קטנות נו כמו אחיות לא??
אבל בנושא של האימוץ חבל"ז פשוט גן נעול. אני בטוחה שהיא חושבת על הנושא בכול אופן אנחנו גרות באותו בית למרות שבחדרים ניפרדים
עוברות חויות משפחתיות מאוד קשות יחד.. פעם אחת ניסיתי ליגרור אותה לראות איתי סרט בנושא של האימוץ אז היא פשוט אמרה לי תעזבי אותי תתעסקי עם החיים שלך אני אסתדר... אז עזבתי אותה את האמת ליפעמים גם אני חוששת מאוד לפתוח את הנושא כי לספר לה שפתחתי את התיק וכל הבלאגן שמסביב זה זה לא לעניין אני חושבת שאוכל לספר לה זאת רק כשזה יתבשל אצלי טוב טוב לא פעם ראיתי אותה קוראת אנציקלופדיה מיתחת למיטה או לכרית באות ב (ברזיל) כשאני חושבת עלהה ועל זה שהיא מתקרבת לגיל שמונה עשרה ועלי שאני אומצתי כאן בארץ והיא בחו"ל אני אישית לא יודעת מה הייתי עושה אם הייתי מאומצת חו"ל באימוץ סגור וכשיש לך משפחה סגורה ואף אחד לא מדבר על הנושא אין לך שירות למען הילד שאתה יכול לפנות אליו , אין לך דבר כזה לפתוח תיק , איך נותנים פיתרון לסקרנות שאני מתארת לעצמי נמצאת גם אצלה ? אז היא חיה באיזה פנטזיה שהיא תיסע לברזיל לחפש את הביולוגית , אבל זה די לא נראה לי חסר סיכוי , מה שיש לה מהמסמכים השייכים לה בנושא האימוץ נמצאים אצל ההורים שלא נתנו לה את המיסמכים (אני כדי למצא את שלי פשוט עשיתי עבודת בלשות וחיפשתי כל פעם שהם לא היו בבית "חומר" שעוסק באימוץ שלי ) עוד משהו שתמיד קורה לנו כשאנחנו נימצאות ביחד אנשים שפוגשים אותנו ברחוב או חברים של ההורים, שכנים , תמיד שרואים אותנו יחד זורקים איזה מישפט יו איך אתם לא דומות אתם בטוחות שאתם אחיות ? אז אני תמיד הייתי עונה בחיוך מאולץ"נו בטח גנבו אותנו מכמה שכנים והרכבנו פאזל משפחתי" ,את האמת רואים הבדל בנינו .. אבל אין ספק זה די פוגע , למשל ניכנסה היום השכנה שלנו לכאן לבקש מאחותי לעשות לילד שלה ביבי סיטר השכנה היתה שם עם אמא שלה , אמא שלה הסתכלה על אחותי ועלי ואמרה לאחותי איזה יפה ממש לדוגמנות (מה שנכון היא באמת מתוקה ברזלית כזאת עם קצב בדם דואגת כל בוקר להעיר אותי עם מוזיקה ) ואז באותה נשימה היא שאלה אתם אחיות ? אך לא רואים את זה . אני בטוחה שלא היתה לה כוונה לפגוע ,או לנגוע באי אילו מקומות אבל לפעמים צריכים להיות רגישים קצת ,ופתוחים הרבה אז זהו סתם התחשק לי לשתף אתכם
אוהבת את כולכם
וכמו שאמרתי אתם משפחה שלישית שלי והמישפחה הכי מוצלחת
לכולכם שיר
היום אחרי "המלחמות" שלי ושל אחותי על הבוקר כדי שתסדר את החדר , והמישפטים שהיא החזירה לי ברוח קרבית עם המון אנרגיה שלילית