ללמוד QTP לבד...

../images/Emo39.gifללמוד QTP לבד...

שלום, אני עובדת כשנה בQA אך רק בכל מה שקשור לתכנון וכתיבת מסמכי בדיקות. אני מעוניינת להתחיל להכיר קצת כלים אוטומטיים וללמוד לעבוד עליהם.
הורדתי מאתר מרקורי QTP לשבועיים. (ויש עוד מחשב בבית לעוד שבועיים אחר כך
), עברתי על ה-TUTORIAL שהיה נורא חביב...
הקטע הוא שאני רוצה ללמוד את החלק היותר רציני - תכנות סקריפטים לבדיקות... אני יודעת ויזואל בייסיק סקריפט מפרויקטים בסביבת WEB שפיתחתי בעבר, אך אני מתקשה למצוא בQTP איזשהי הדרכה מכוונת כיצד להתחיל לכתוב סקריפטים לבדיקות, כיצד להריץ אותם וכיו"ב...
האם תוכלו להמליץ לי על איזשהו מאמר \ אתר שמכוון לכך
...אפילו ספר
... או שאולי יש הדרכה כזו בתוכנה עצמה ולא מצאתי
אני יודעת שהניסיון והלימוד הטובים ביותר הם פשוט להתחיל לעבוד עם QTP במקום עבודה כלשהו, אך הנטייה היא לקבל בעלי ניסיון על QTP, ולכן אני מעוניינת לרכוש באופן עצמאי מספיק ידע כדי שגם אני אוכל להתחיל לעבוד עם תוכנה זו.
המון
מראש על כל עצה וטיפ שתתנו לי

jaffar1

New member
כמה טיפים

הייתי ממליץ לך להכין WINDOWS מגובה ע"י GHOST או כל תוכנת גיבוי אחרת ורק אח"כ להתקין את ה QTP כך תוכלי כעבור שבועיים להעלות WINDOWS חדש ולהתקין שוב את הדמו (וחוזר חלילה) מנסיוני שבועיים לא מספיקים לכלום בדרך זו יהיה לך יותר זמן ללמוד לגבי הכלי עצמו דווקא לQTP יש TUTORIAL טוב עם אפליקציות לדימוי בדיקות אין צורך להשתמש ב VISUAL BASIC בהתחלה , זהו שימוש מתקדם יותר , בסך כל לכלי יש את שפת ה 'סקריפטינג' שלו רצוי שתקראי מאמרים על תכנון בדיקות אוטומטיות - רגרסיה שכן הגישה שונה מבדיקות ידניות

../images/Emo39.gifכמה תודות ../images/Emo13.gif

האמת, המון תודות, כי כבר חשבתי שלא אזכה לתשובה... אז ככה,
המלצתך לגבי GHOST התקבלה בחום! מה גם שאני בקרוב מפרמטת את המחשב אז אוכל לשלב את השניים...
לגבי ה-TUTORIAL - סיימתי אותו די מהר, הוא מכיל מספר שיעורים יחסית קצרים, ומלמד (לדעתי) באופן מקוצר ביותר, איך ליצור טסטים להוסיףcheck points ולצפות בדוח התוצאות...
אחפש מאמרים כפי שאמרת, אבל אתה באמת חושב שזו קפיצה גדולה מידי לנסות ללמוד לכתוב לבד סקריפטים לבדיקות? VBS אני מכירה, כך שזה לא שאני אמורה ללמוד שפה, מה שחסר לי זה כתיבת קוד של טסטים, אני מחפשת דוגמיות לטסטים פשוטים, או איזשהו כלי עם פקודות והסברים...
שוב תודה על התגובה
והמשך ערב נפלא

למעלה