מבזקי חדשות וחשיפות - יום א'

חדשות 24

New member
ארקדי גאידמק לא יתמודד לראשות עיריית ירושלים

כך טוען הערב סגן ראש עיריית ירושלים הרב אלי שמחיוף מתנועת ש"ס בראיון ל'קול החרדי' להאזנה לראיון המורחב והמעניין חייגו 0508202424 אופציה 2

לבני טובה לערבים?

לבני גייסה בתקופה האחרונה עשרות פעילי מפלגה ערביים בכדי שיביאו לה את הקולות הערביים לפריימריז על ראשות מפלגת קדימה. מתוך כ70,000 מתפקדי קדימה ישנם בסביבות ה12,000 ערבים ודרוזים. לבני כרגע מנסה לגייס את קולותיהם בכדי להביס את השר מופז אשר מתמודד מולה והקרב ביניהם די צמוד.

אבי דיכטר מבלבל ת`מוח?!

אבי דיכטר השר לביטחון פנים אמר היום `הקיצוץ בתקציב הבטחון אומר שהממשלה רוצה לפגוע בבטחון הפנים של ישראל`. מישהו מוכן להסביר לי לכל הרוחות מה עשו שירותי הבטחון של ישראל מאז שהם קיבלו אישור לתקציב הקודם? הם מנעו איזה פיגוע טרקטור? או אולי את הפיגוע במרכז הרב?

ועוד בנושא התקציבים.

השר שמחון אומר, `הקיצוץ בתקציב הממשלה גורם להנעת המשק`. מישהו פה עדיין מאמין שבמדינה פה דואגים לאנשי המשכורות הבינוניות והתחתונות? אני אישית חושב שהאנשים היחידים שהמדינה דואגת אך ורק לאנשי המעמד הגבוה. אז למה לכל הרוחות לקצץ בתקציבי הממשלה?

יו``ר העבודה. ויו``ר קדימה לעתיד.

יו``ר העבודה אהוד ברק אומר בנושא התקציב, `הקיצוץ עוזר לבטחון החברתי של מדינת ישראל` ויו``ר קדימה לעתיד אומרת, `אני נגד קיצוץ רוחבי של ממשלה בתקציב, אך בקיצוץ הזה אני תומכת כיון שהוא עוזר לרפורמות החינוך, לניצולי השואה ועוד...`` אחחח, אם לא היה תקציב במדינה מה כל המובטלים מהכנסת היו עושים? על מה הם היו מראיינים?

../images/Emo39.gifמבזקי חדשות וחשיפות - יום א'../images/Emo39.gif

תהנו... מוזמנים להוסיף ולרענן את השרשור מידי פעם.

ברבור22

New member
מאגר זיהוי ביומטרי.

על פי החלטת הממשלה היום המדינה תקים מאגר כזה שיכלול בתוכו את טביעות האצבע של כל האזרחים במטרה להקל על המשטרה בפיענוח מקרים. לא ברור עדיין באיזה דרך יאספו טביעות האצבע. וכבר התחילו להשמע קולות רמים כנגד הפרוייקט בטענה שהוא מיפר את פרטיותו של האזרח באופן בוטה הועלה חשש שאם וכאשר יצליח אדם לפרוץ למאגר הנתונים הוא יוכל להשאיל לו זהות של אדם אחר בצורה מוחלטת.

חדשות 24

New member
כותרות מהדורת החדשות המרכזית להערב בחדשות 24

ההורים טסו לפריז - אך שכחו את הילדה
בנתב"ג.
יו"ר זק"א משי זהב קופץ מהקומה ה- 14 במגדל דונה בירושלים.
כביש 6: שלשה נהרגו הבוקר בתאונת דרכים מחרידה.
ההפסד למסעדות בתשעת הימים: 10 מיליון ש"ח.
להאזנה למהדורה המורחבת חייגו לפורטל הסלולארי של "חדשות 24" 0508202424 אופציה מספר 3

שוב הוכה בחור ישיבה בקראון הייטס

בחור ישיבה ישראלי הוכה ונשדד בסופ"ש ע"י שחורים בשכונת קראון הייטס שבארה"ב. יצוין שזהו מקרה התקיפה השלישי בחודשים האחרונים. כל הפרטים בהרחבה ע"י מני גירא בפורטל הסלולארי של חדשות 24 בטלפון 0508202424 אופציה 2

למעלה