מה אתם ממליצים לתאומות לעשות?

motib4

New member
../images/Emo39.gif מה אתם ממליצים לתאומות לעשות?

דיון קטן. מה לדעתם התאומות צריכות לעשות שיתבגרו (25+). האם הן צריכות להמשיך לשחק? לשיר? או להיות נשיאות ארה"ב?
כל מה שעולה במוחכם. כמובן שניתן לעשות הפרדה בין אשלי למרי קייט.

אממממ..:) אחלה שאלה../images/Emo13.gif../images/Emo70.gif

שיעשו מה שניראה להם לנכון עם הייתי היום בימקום והייתי צריכה להחליט בשבילם או לא יודעת מה- הייתי ממליצה להם להיות מעצבות אופנה לבגדים שלהן ולדגמן להם גם- ולהמשיך לילמוד משחק ולשחק יותר טוב מעכשיו.:)

omerikoosh

New member
נועה ?! אני איתך ...

דעה ממש טובה אני איתה !!! הן באמת צריכות לדגמן , לשחק יותר טוב מעכשיו ( לא שהן משחקות לא טוב - הן משחקום מ=ע=ו=ל=ה !!! ) והן צריכות לביים גם ... לא יודעת מה להחליט !!!

למה להן לעבוד?!?!

הבנות האלה הן הבנות הכי עשירות בעולם לגיל שלהן!!!
אני לא הייתי עובד זה בטוח

gntk

New member
למה?????

כי הן גם הכי מצליחות לגילן.
זה למה הן צריכות להמשיך

Alexis14

New member
ללמוד משחק ולשחק בצורה רצינית יותר

ולהיחשב כשחקניות בזכות כישרון המשחק (שכרגע אין להן) ולא בתור תאומות. לשחק לבד! הלוואי! החלום שלי בשביל התאומות הוא שכבר לא יהיה פורום הערצה למרי קייט ואשלי אלא למרי קייט בנפרד ואשלי בנפרד, שהן לא יהיו תאומות, אלא כמו נגיד היום במזל תאומות... סתם. פשוט כמו נגיד משפחת בנאי... שכולם משחקים ושרים ומה לא אבל עדיין הם לא נקראים ´משפחת בנאי´, אלא כל אחד בנפרד. והקטע עם הפורום- זה סתם היה דוגמה, זה נכון גם לגבי נגיד אתרים וכל דבר אחר...

*Ginny Weasley*

New member
חברות קונגרס.....

טחחחח... סתם אממממ.. לא יודעת.... כמובן שהייתי רוצה שימשיכו לשחק.... אבל זה תלוי בהן מן הסתם.... באישיות שלהן ובשאיפות שלהן בעתיד....

למעלה