מוקצפות שהכנתי ...ודרכן הבנתי עוד כמה דברים. ובמוקצפת הבאה אנסה ליישם אותם.
S smady a New member 25/11/06 #1 ../images/Emo39.gifמוקצפות שהכנתי ...ודרכן הבנתי עוד כמה דברים. ובמוקצפת הבאה אנסה ליישם אותם.
S smady a New member 25/11/06 #2 זו היתה המוקצפת הראשונה.שלא ממש התחברתי אליה. שיער ראשה לא משהוווווווו והריח של הכבשה אללי אבל היא תשופץ ותהייה אחלה מוקצפת.
זו היתה המוקצפת הראשונה.שלא ממש התחברתי אליה. שיער ראשה לא משהוווווווו והריח של הכבשה אללי אבל היא תשופץ ותהייה אחלה מוקצפת.
S smady a New member 25/11/06 #3 ../images/Emo39.gif../images/Emo39.gifומוקצפת שנייה.שבשמלתה השקעתי יותר זמן. וממנה תבוא הישועה........ כי דרכה הבנתי אך?ולמה?..... וממנה אדע הלאה.
../images/Emo39.gif../images/Emo39.gifומוקצפת שנייה.שבשמלתה השקעתי יותר זמן. וממנה תבוא הישועה........ כי דרכה הבנתי אך?ולמה?..... וממנה אדע הלאה.
ה הרבנית קוקיה New member 26/11/06 #20 סמדי, נסי ללבד עם מחט רק עד גובה המותניים (זה יראה כמו שמלת פֵנסִים) נראה לי שיצא מדליק
S smady a New member 25/11/06 #4 ../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gifוזו החמודה נולדה מייד אחרי הראשונה. אליה התחברתי כי היא נולדה לי פגה.
../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gifוזו החמודה נולדה מייד אחרי הראשונה. אליה התחברתי כי היא נולדה לי פגה.
ה הצבעים של קשת New member 26/11/06 #24 הכי אהבתי את השלישית../images/Emo70.gif בטח כבר שמת לב שאני אוהבת את המוקצפות נמוכות ועם צמות מסובבות על הראש זו הפייבוריטית שלי!
הכי אהבתי את השלישית../images/Emo70.gif בטח כבר שמת לב שאני אוהבת את המוקצפות נמוכות ועם צמות מסובבות על הראש זו הפייבוריטית שלי!
S smady a New member 25/11/06 #6 ../images/Emo113.gifובפורום החברתי שלנו היה פרוייקט שחור לבן. אז הכנתי מכשושה זו.
S smady a New member 25/11/06 #9 ../images/Emo113.gif../images/Emo119.gif../images/Emo119.gifוהנה הן יחדיו
R rachel1234 New member 25/11/06 #11 סמדיייייייי..איזה הספק.המוקצפות שלך נהדרות.איזה כיף להכין אותן..והתוצאה נפלאהה. זו התכלת הפגה..בכלל מתוקה נורא. על המכשפה כתבתי לך וכותבת שוב. יצא נהדר. ועם המתלה הזה..פצצה. רגע..מה את עושה כאן? להתארגןןןןןןןןןן.
סמדיייייייי..איזה הספק.המוקצפות שלך נהדרות.איזה כיף להכין אותן..והתוצאה נפלאהה. זו התכלת הפגה..בכלל מתוקה נורא. על המכשפה כתבתי לך וכותבת שוב. יצא נהדר. ועם המתלה הזה..פצצה. רגע..מה את עושה כאן? להתארגןןןןןןןןןן.
S Sימה New member 25/11/06 #12 כל הכבוד ../images/Emo70.gif היתאהבתי בכחולה../images/Emo70.gif איזה יופי של עבודות נ פ ל א
ע ענ2ת New member 25/11/06 #13 סמדי איזה יופי של תוצרת שיחקת אותה מותק המוקצפות- יפיפיות והשרשרת- גם היא מקסימה בעיני
Y yesss New member 26/11/06 #23 כל הכבוד../images/Emo45.gif עבודות יפיפיות, במיוחד אהבתי את השרשרת והטבעת ואת המכשפות. לא יודעת למה, לא מצליחה להתחבר למוקצפות.
כל הכבוד../images/Emo45.gif עבודות יפיפיות, במיוחד אהבתי את השרשרת והטבעת ואת המכשפות. לא יודעת למה, לא מצליחה להתחבר למוקצפות.
ס סמדר ר New member 26/11/06 #25 סמדוש איזה יופי!!! המוקצפת הראשונה נראית כמו דלעת של חג ההלואין האמריקאי!!!
א אור224 New member 25/11/06 #14 אחלה קולקציה של מוקצפות והמכשושה מדליקהההה מדליקההההההההההההההה התכשיטים אחלה והכל יופי.