מירי היום במופע התרמה לעל"ם

veredmp

New member
../images/Emo39.gif מירי היום במופע התרמה לעל"ם ../images/Emo39.gif

היום למירי יש הופעה במסגרת ערב התרמה לעמותת על"ם. מטרה חשובה מאוד! מי שרוצה לתרום ועדיין לא הזמין כרטיס, אני בטוחה שאפשר עדיין להזמין. אפשר גם לתרום בלי קשר להופעה. כל הפרטים בקומוניקט המצ"ב. מי הולך? כל מי שהולך מוזמן, כרגיל, לבוא לכאן אח"כ לספר לנו מה היה ולשתף בתמונות

סופרת את השעות לאחור

צריך לספוג מינימום פעמיים בשבסוע מירי אחרת זה לא מושלם

בזמן שהתלמידים בפנאי במעבדת מחשבים

אנסה לסכם מאירועי אתמול: לפני שפתחו את הדלתות, היו רוגלך וכו' ושתיה שחילקו. כמו כן היתה עמדה של הדואר שבו היתה אפשרות להצטלם ושיהיה בול עם תמונה שלך. 20:30 - ההופעה עדיין לא החלה. רק קרוב ל21:00 נפתחו הדלתות. היו נאומים בהתחלה של נאוה ברק (מי שלא ראה את נאוה ברק בשמלה בהדפס של זברה, לא ראה את נאוה ברק מעולם). בין הסלבס שקלטתי שם היו אגם רודברג. כמה שהיא יפה במציאות- זה לא חוקי. גם לאחר הנאומים הראו על מסך כתבה מהחדשות על ילדה מעל"מ שעזבה את הית בגיל 12 בערך ואחר כך היא נאמה לפני כולם וריגשה. עלתה גם קבוצת בנים ובנות מעל"מ בת ים ושרה שיר משולב בראפ. היה מקסים אבל אני רציתי שמירי כבר תעלה. מירי עלתה קרוב ל21:30. שרה את כל השירים הידועים כולל על הגשר הישן שאותו משום מה אתמול ריגש אותי במיוחד ומודה שגרם לי לדמוע. השירים היו אותם שירים אבל לטעמי היו פשוט בסדר שונה. את שיר לשירה היא שרה אך הפעם לא העלתה ילדה. אני אהבתי. כאשר סיפרה על זה שצדי בא ושאל אותה על זה שהיא מרופדת והתנסה על אורי - אז היא חיקתה בקול את צדי ואמרהלו שהיא מרופדת בגם בגב, אז אורי הסתכל אחורה לגבו. היה מצחיק. כאשר היא סיפרה את הסיפור של הניר טואלט שדחפה פנימה אז אורי פתאום אמר לה שככה נראה כי יש לה ציצי כמו של קרן פלס. אז מירי אמרה: אז קרן לא היתה מוכרת. כאשר סיפרה את הסיפור על הLCD במהלך הסיפור היא התבלבלה ואמרה LSD ואמרה שזה משמין אז אורי אמר שזה גורם למאנצי'ס ואז היא הבינה את הטעות. היא שיתפה את הקהל שאתמול היא שמרה על ילדה מבארי (ורד- זה ליד רצועת עזה). וגם על העובדה שמנהלת שלה ילדה תינוק ואז קישרה לעובדה שהיא עדיין לא בהריון והכתבת המטופשת וכו'. גם בקהל היו בני נוער מאזור הדרום (כמה רעש שעשו) ואז מירי סיפרה שהיא היתה אמורה להופיע בב"ש אבל ההופעה בוטלה אז היא שמחה שהם פה. הגעתי למסקנה שככל שלאנשים יש יותר כסף הם יותר פלצניים- לפי דעתי , אבל אולי זו אני שלא שמעתי טוב כי אני עם אוזניים סתומות, חלק מהמחלה, הם היו די יבשים. רק אני (חולה להזכירכם) רקדתי על הכיסא ותופפתי על המשענת. נהניתי. במהלך ההופעה היא אמרה שהיא צרודה כאשר היא מדברת אז לכן בסוף ההופעה היא גזרה דום שתיקה. לא נורא- ניפגש בזאפה שבוע הבא. תמונות- שאחזור הביתה, בשעות אחרה"צ

I מ י ר ב I

New member
אורי כנראה לא ראה את הציצי של קרן.חחח

זה אפילו לא בכיוון של מירי אפילו עם הניירות טישו. שמחה שנהנת,תודה על הסיכום!

למעלה