מעט עזרה לזמן פנוי

dorli

New member
../images/Emo39.gifמעט עזרה לזמן פנוי

מזל טוב על הרעיון- אתר נשים ואו. מעבר לכך מבקשת עזרה- עם הגיעי לגיל בו הילדים בגרו ולי זמן פנוי מחפשת להעסיק את עצמי במעט עזרה לקהילה. האם יש לכן רעיון משהו כמו שעת סיפור וכו'.. אשמח לקבל רעיונות ועצות. ושוב מזל טוב.....

לגבי שעת סיפור ../images/Emo63.gif ../images/Emo91.gif

אולי לפנות לגנים פרטיים ולהציע עצמך כמעין חוג לפעם בשבוע, גנים בהם הילדים בגילאי 3-4. לגני עירייה אולי צריך דרך העירייה או אולי אפשר לברר אצל הגננת אם זה מעניין אותה. אפשר את שעת הסיפור לשלב ביצירה. קודם מספרים סיפור קצר, עד עשר דקות ובהמשך כל ילד מצייר ציור לפי הסיפור, מפסל בפלסטלינה או חימר וכדומה. יש כיום פעילויות כאלה בגנים ובתי ספר והרעיון בא לי מתיאורים של הילדות שלי שפעם בשבוע יש להן פעילות כזאת. למשל הסיפור "מעשה בחמישה בלונים" ילדים בגילאי גן יציירו בלונים בצבעים שונים. ילדים גדולים יותר יפסלו אולי את החתולה שפיצצה את הבלון או אולי יעבדו עם חומרים אחרים. מקווה שעזרתי קצת.

dorli

New member
חן חן

תודה על היעוץ והרעיון אכן לוקחת לתשומת ליבי.

Rivendell

New member
במה היית רוצה להתנדב?

יש המון דברים שאפשר לעשות. אם תתני כיוון (עבודה עם ילדים, עם קשישים וכו') אשמח לעזור לך עם רעיונות והפניות.

אפרתי 17

New member
האהבה שלי

היא התנדבות בכלביית צער בעלי חיים, אבל אני לא יודעת כמה את אוהבת חיות, לכן זה מאוד אינדיבידואלי. אם יש לך זמן את תמיד יכולה לנסות ללכת לבקר בבית חולים ולשפר את מצב הרוח של הילדים, או לשאול במתנ"ס הקרוב לבית במה תוכלי לעזור. לצערינו הרב יש יותר מדי אנשים במדינתינו הקטנה שיזדקקו לך. את יכולה גם להתנדב בשדולת הנשים (אני יוצאת מתוך הנחה שהנושא הזה חשוב לך, בגלל שפנית לפורום הזה). בכל מיקרה, שיהיה לך המון בהצלחה במה שבחרי.

siv30

New member
קיימים גופים רבים המשוועים למתנדבים

לדוגמא :
עזר מציון שולח את המתנדבים שלו לבתי חולים לדבר עם חולים ומאושפזים ולסייע להם בצרכים שלהם במידת האפשר.
מועדוני קשישים.
בויצו אם אני לא טועה יש תחומי התנדבות. כמו שריוונדל אמרה הכל תלוי בסוג הגוף בו את מעוניינת להתנדב ואיזה תחום קרוב לליבך. אם תפרטי אולי אוכל לתת עצות יותר ממוקדות.

אברשה

New member
היי דורלי מה שלומך??../images/Emo24.gif

בבתי חולים לילדים תמיד ישמחו לעזרה בהפעלת ילדים. ניתן לפנות למעון לנשים מוכות באזור מגורייך ושם לעשות הפעלות עם הילדים, עזרה בשיעורי בית וכו'

למעלה