מפגש פורום בפסח

Hip Hop star

New member
../images/Emo39.gifמפגש פורום בפסח../images/Emo39.gif

לגבי פורים לא ממש תוכנן משהו,כי חלק הולכות למפגש של ישראבלוג.או שקבעתן ורק אני לא ידעתי?
בכל מקרה שלא ייקרה כמו פורים,נקבע או לפחות נתחיל כבר עכשיו לתכנן את מפגש הפורום בפסח.יש יותר מזן לארגן כי החופש יותר ארוך,ויכול להיות כיף
. חשבתי על רעיון שאם יהיה רוב שיסכים,אז יכול להיות מאוד נחמד. הצעתי את זה פעם ממש אחרי מפגש הפורום שהיה בחנוכה.אבל מאז הצטרפו אנשים חדשים וגם נראה לי חלקכן בכלל שכחה. מה דעתכן שהמפגש יהיה הפעם בפארק הירקון? בטח תחשבו:"מה יש לעשות שם
" הסיבות שבגללן כדאי לעשות בפארק הירקון את המפגש: -יש רכבת שהיא מרחק מעבר חצייה מהפארק ויש גם אוטובוסים. -הפארק הוא שטח פתוח וציבורי לכולם,ולכן הסיכויים שייסלקו אותנו משם קלוש מאוד. -מי שתהיה רעבה או צמאה,ישנם דוכנים שניתן לקנות בהרבה יותר זול ממה שעולה בעזריאלי. -מי שמאוד מאוד תרצה את הקניות,יש את קניון איילון שהוא מרחק הליכה של כמה דק' מהפארק. -הכי חשוב!יש שם אוויר!
.וזה יתרון שזה שטח פתוח ונעים,ולא יהיה צפוף כ"כ כמו בעזריאלי. אז מה דעתכן?ובלי קשר למיקום,איזה תאריך נוח לכן?

McflyRule

New member
../images/Emo45.gif רעיון טוב אלה

יו אר דה בסט
(כמו תמיד
) אז לדעתי זה רעיון מצוייןןןן בדיוק חשבתי שכבר נמאס מעזריאלי.. וזה יותר קרוב אליי (נראלי?) האמת שאני באילת כנראה חלק מהחופש, אבל אני לא יודעת בדיוק כמה זמן... נקווה שאני אוכל לבוא... דר"א בקשר למפגש בפורים, בעיקרון יש מפגש ישראפורים, אבל כמה בנות תכננו לעשות גם מפגש פורים של פורום מקפליי... אז מי שבא לה שתבוא יהיה כיף

Hip Hop star

New member
את גם תהיי עם ישראבלוג?../images/Emo12.gif

וזה יותר קרוב אלייך מעזריאלי.

McflyRule

New member
גם וגם..

בעיקרון אני באה למפגש פורים של הפורום.. מי שבאה - יהיה מגניב
אבל אני אלך לפגוש כמה אנשים שאני רוצה מישרא בלוג.. למרות שיהיה ממש אבל ממש מפוצץץ

Hip Hop star

New member
זאת הבעיה../images/Emo2.gif

המקום בטח יהיה מלא,ובנוסף שבישראבלוג לא יהיו חסרים אנשים. אגב..אם תפגשי את אלכס,תמסרי לה בבקשה ד"ש ממני:-

McflyRule

New member
אלכס אלכס אלכס אלכס אלכס אלכס.

נמ. לא מוכר לי. רק מישרא אמורים לבוא 152 אנשים. מינימום!

loner in love

New member
../images/Emo31.gif

לי אישית אין בעיה להגיע לפארק הירקון אבל אני יודעת שיש כאן המון בנות שהמקום היחיד שמרשים להן זה עזריאלי אז תתחשבו גם בהן....

Hip Hop star

New member
פאק הירקון?../images/Emo122.gif

ואת לא...טוווווווווווווווווווווב...
צפון ת"א.מהבית שלי את לוקחת קהילת ונציה פונה ששמאלה אז ימינה עולה את מבצע קדש יורדת אותו פונה שמאלה לבני אפרים רואה את הנאטות ואז את הנאקודנה..לונה פארק קיצורו לידו המון ירקוק דשא...! פארק הירקון..סתם...אני אראה איך תוכלי להגיע ממך בין אם לפארק או לעזריאלי

DesertRose7

New member
../images/Emo31.gif

לי אין בעיה להגיע לפארק הירקון.. אפילו יותר קל לי להגיע לשם מלכל קניון אחר (הבית ספר שלי בצד השני של הנחל) אבל יש פה הרבה שצריכות רכבות ומיליון וחצי אוטובוסים כדי סוף סוך להיכנס לאזור המרכז אז אני חושבת שעוד יותר יקשה עליהן להגיע לפארק הירקון ובטח שיהיה יותר יקר וגם בזה צריך להתחשב. ובלי קשר.. עד פסח?! מעכשיו תאריך?! יהיו לחצי פורום השלמות בבית ספר שהם בכלל לא יודעים עליהם עדין ובטח טיולים וכל מיני דברים שיבטלו ימי מפגש אז אני מציעה שבכל זאת נחכה עם זה עוד קצת, לפחות לאחרי פורים.

Hip Hop star

New member
נקודה למחשבה../images/Emo70.gif

בשביל מי שרוצה לראות איך יהיה לה יותר נוח להגיע,יכולה להסתכל כאן.

Bleed for Me

New member
../images/Emo31.gif

מסכימה עם שחר.. פארק הירקון ממש קרוב אלי אבל יש כאלה שלא יכלו להגיע לשם..ובאמת..פסח עוד ים זמן ורוב המגנים והתגבורים חובה נוופלים על פסח..

וואלה זה נשמע סבבה

ואם את אומרת שזה ליד הלונה פארק נוכל גם ללכת ללונה פארק ;) ובקשר לכל הבלאגן של האוטובוסים אז לא.. תראוו אם את אומרת שפארק הירקון מול הלונה פארק פשוט יורדים בת"א בתחנה של האוניברסיטה משם את שואלת איפה זה הלונה פארק ואומרים לך ללכת נראה לי לפנות לרחוב וללכת רק ישרר.. זה הכי קלי קלות אני אומרת לכןן זה רעיון בן זוננהה.. ;) אאבלל ישש עוד זמןן פסח.. אז נראהה

Hip Hop star

New member
../images/Emo24.gif

גם אני בהתחלה חשבתי על הלונה פארק,אבל כרטיס עולה הרבה כסף,וחלק לא יוכלו להרשות לעצמן להוציא כ"כ הרבה כסף כולל הנסיעות,קניות
למרות שאני אוכל לברר,פעם אמא שלי הייתה משיגה לי ולחברות כרטיסים ב-35 ש"ח במקום 69.

למעלה