מפגש פורום!!! יאלה אנשים עוד שבוע פסח!!! תתחילו לשרשר תאריכים ומקומות למפגש!!!
ת תתתמר New member 11/4/05 #1 ../images/Emo39.gifמפגש פורום!!!../images/Emo39.gif יאלה אנשים עוד שבוע פסח!!! תתחילו לשרשר תאריכים ומקומות למפגש!!!
../images/Emo39.gifמפגש פורום!!!../images/Emo39.gif יאלה אנשים עוד שבוע פסח!!! תתחילו לשרשר תאריכים ומקומות למפגש!!!
ש שרוטה במוח New member 11/4/05 #3 4 ימים ראשון שם החופש יש תגבורים במתמטיקה..אבל אפשר אחרי צהרים שזה סבבה.. ואל תעשו ב28-30 כי אני באדמה.. וזהו..בינתים אין לי משו מיוחד בשאר התאריכים
4 ימים ראשון שם החופש יש תגבורים במתמטיקה..אבל אפשר אחרי צהרים שזה סבבה.. ואל תעשו ב28-30 כי אני באדמה.. וזהו..בינתים אין לי משו מיוחד בשאר התאריכים
R RedDesert New member 11/4/05 #4 תקשיבו.. אני לא נראה לי יגיע למפגש... אז לא יודע...כל מי שבא לבומבמלה אז אפשר להפגש שם... ז כל מי שבא ובעד או בא ונגד או סתם רוצה להגיב שיגיב...
תקשיבו.. אני לא נראה לי יגיע למפגש... אז לא יודע...כל מי שבא לבומבמלה אז אפשר להפגש שם... ז כל מי שבא ובעד או בא ונגד או סתם רוצה להגיב שיגיב...
ש שרוטה במוח New member 12/4/05 #6 יש מקום באוטו? אבל לא יודעת..כי יום חמישי אני הולכת להופעה של ברי.. אז זה יוצא לי הרבה הופעות בכמה ימים..
יש מקום באוטו? אבל לא יודעת..כי יום חמישי אני הולכת להופעה של ברי.. אז זה יוצא לי הרבה הופעות בכמה ימים..
מ משתוללת בכפר New member 13/4/05 #11 ממממ בשבוע הראששון של החופש יש לי חזרות לתאטרון+ תגבורים במתמטיקה...אבל אחרי זה נראה לי שסבבה..חוץ מה28-30 ואני לא בבומבמלה
ממממ בשבוע הראששון של החופש יש לי חזרות לתאטרון+ תגבורים במתמטיקה...אבל אחרי זה נראה לי שסבבה..חוץ מה28-30 ואני לא בבומבמלה
א אשת הקרטון New member 13/4/05 #13 ולמה שתהיי בבום'? הבום' זה מה25 עד ה28 ואת הומואית הולכת לניטר וייב