מקרה מאוד מוזר עם חבילה ששלחתי....

תיגי

New member
../images/Emo39.gifמקרה מאוד מוזר עם חבילה ששלחתי....

ב 11 לנובמבר שלחתי חבילה לקנדה. קשה אפילו לקרוא לזה חבילה כי זו מעטפה חומה קטנה מרופדת ובתוכה בסה"כ ידית פרח בגוד 6 ס"מ. זו לקוחה שכבר קנתה ממני ידיות והייתה חסרה לה ידית. לפני שבוע וחצי בערך שלחתי לה קונבו לראות אם קיבלה את החבילה ואם הכל בסדר אז היא חזרה אליי שעדיין לא. בדקתי באתר של הדואר הקנדי והופתעתי לגלות שהחבילה שלי נעצרה במכס!!! מיד שלחתי לה קונבו חזרה שתבדוק במה דברים אמורים והיום היא חזרה אליי וכתבה: I still haven't received the other knob, and I was looking at the canada post web site and says that got here on the 15th but was being reviewed by customs. I've called Canada post and they said that sometimes what you wrote on the form is not exactly the same as the piece. But they asked me to call another number to see if I can get a better answer. לא כתבתי כלום על החבילה מלבד הכתובת שלי ושלה וזהו. לא מילאתי שום דבר, ממש אבסורד בשביל ידית מסכנה, שיפתחו ויראו מה יש בפנים...אני לא ממש יודעת מה אני אמורה לעשות במקרה הזה, זה בעיה שלי שזה נעצר במכס?

רות מלר

New member
זה קורה לי עם קנדה כל הזמן

שלחי ללקוחה הודעה עם ציטוט ההודעה מהדואר הקנדי ככה גם היא תהיה רגועה כי היא תדע שהחבילה בדרך אליה והעיכוב אינו בידך

תיגי

New member
תודה. זה בדיוק מה שעשיתי, רק אני לא מבינה

החבילה שם כבר מה 15 לחודש, כל כך הרבה זמן לשחרר חבילה??

lilo4

New member
חבילות יכולות להיעצר במכס כל הזמן

בד"כ מעטפות וחבילות קטנות לא נעצרות, לפעמים מחליטים לבדוק חבילות באופן רנדומלי כדי לוודא שהשווי שלהן אכן כמו שהוצהר על המעטפה, או לחילופין שאין בפנים שום דבר שאסור להכניס למדינה. ת'כלס אין יותר מדי מה לעשות בנידון. יש כאלה שטוענים ששימוש במדבקה הירוקה של המכס עוזרת, יש כאלה שטוענים בדיוק להיפך. לדעתי הסיבה שהחבילה תקועה כ"כ הרבה זמן זה קצת בגלל העומס של החבילות לפני החג...

mayoula

New member
מסתבר שהמכס בקנדה

ידוע לשמצה. שלחתי מעטפה לקנדה ב EMS לפני שבוע, והיא כבר שלושה ימים תקועה שם (אמור לקחת עד חמישה ימים...). לקוחה אחרת שלי כתבה לי שהמכס שם זו בעיה ידועה ושלחה לי הוראות מדויקות איך לשלוח כדי שזה יעבור יותר מהר.

תיגי

New member
וואלה, לא ידעתי , דווקא שמחתי שהחבילה הגיעה

כל כך מהר תוך 4 ימים ולא ב EMS אלא בדואר רשום. מוזרים....

onor

New member
איזה הוראות? יש לי דיי הרבה

הזמנות מקנדה

efratjewelry

New member
שתי מעטפות ששלחתי לקנדה בילו כשבועיים במכס

האחת לפני חודש והשניה לפני חודש וחצי - כך שזה לא קשור לחגים. מה צריך לכתוב כדי שזה לא יעצור שם?

mayoula

New member
היא ביקשה

מעטפה קטנה ושטוחה ככל האפשר, בלי קופסאות אריזה, ולכתוב שזה מתנה בפחות מ 20 דולר.

googz

New member
מישהי כתבה לי את זה גם!

(חשבתי שהיא סתם מגזימה....) איפה לציין את ערך החבילה? (אני מדביקה את הסליפ מפייפאל, אבל שם כתוב יותר מ-20$....) היא גם ביקשה שלא אשלח לה עכשיו כי היא בחופשה עד ה1/1. אולי עד אז כבר לא יהיה את העומס של החג.

lilo4

New member
יש מדבקה ירוקה שמיועדת למכס

אפשר לקבל אותה בדואר- והיא מיועדת לציון כל הפרטים האלה.

anatbarshalom

New member
תודה על האינפורמציה. לצערי, לא ממש רלוונטי עב

עבור התמונות שלי...

Lilach O

New member
גם לי היו הזמנות מקנדה

חבל שלא ידעתי .. עכשיו אני דואגת כי המעטפה האחרונה ששלחתי היתה קטנה אבל לא שטוחה ועם קופסת טבעת בפנים .. איזה באסה מקווה שלא תיתקע בגלל זה טוב לדעת תודה רבה על העידכון והמידע

תיגי

New member
../images/Emo196.gif אולי צריך להכניס שורה בפוליסי

שאנחנו לא אחראים לעיכובים שלא תלויים בנו כמו מכס וכאלה , פשוט בדיחה , בשביל ידית 6 ס"מ מעכבים את המעטפה כבר שבועיים. קראפי בירוקרטיה. וכן...בוקר טוב לכולם

למעלה