משפט משיר

danduuu

New member
../images/Emo39.gifמשפט משיר../images/Emo39.gif

הרבה זמן לא היה
משפט\קטע משיר של נייטוויש שהכי מתחברים אליו עכשיו: משפט\קטע משיר לא-של-נייטוויש שהכי מתחברים אליו עכשיו:

Super Alonit

New member
אמממ... ../images/Emo9.gif

משיר של נייטוויש: In the meadow of sinful thoughts, every flower is a perfect one (She Is My Sin) The lily among the thorns, the prey among the wolves (Feel For You) לא של נייטוויש לא עולה לי בראש עכשיו, אולי אני אוסיף אח"כ ~עייפה~

Lillith Dirge

New member
גם לי יש :p

משפט\קטע משיר של נייטוויש שהכי מתחברים אליו עכשיו: My soul has finallyfound peace משפט\קטע משיר לא-של-נייטוויש שהכי מתחברים אליו עכשיו: has anybody ever felt this way has anybody been ripped apart anybody given everything to the one they love am I the only one left behind am I the only one who hates good-bye's gotta know this can't go on forever בעצם לכל השיר אני מתחברת. אבל עדיין קטע חזק.

blacknwhite

New member
אני עושה פעמיים../images/Emo3.gif

מותר? אני פשוט קצת מזגזגת בין מצבי רוח... כרגע, נכון לרגע זה ממש... לכו תדעו מה יהיה עוד שעה... משיר של נייטוויש- it doesn't atter that an has no wings as long as I here the nightigale sings....
שיר לא של נייטוויש- אין לי עכשיו... לפני כמה ימים, ושוב מאז מדי פעם
משיר של נייטוויש- we're dead to the world! משיר לא של נייטוויש- if I try can I find solid ground or am I just wasting time?

למעלה