נוגה כאן גיא-האם שומעת עבור

gaga28

New member
../images/Emo39.gifנוגה כאן גיא-האם שומעת עבור

שוב אני מזכיר לך שיש מיילים לקרוא!!!

radio101fm

New member
תשובה לגיא../images/Emo79.gif

בוקר טוב מייד כשראיתי את המייל שלך שלחתי לך תשובה מפורטת לגבי כל השירים ששאלת עליהם! תבדוק שנית, בכל אופן אשלח לך שוב. Have a nice day
נגה קדמי דרך אגב, ממש אחוות גברים פרצה בפורום...יש התפתחויות מענינות???

אני שובבה?

גיא, לפי הפורום אתה השובב הראשי בכל מובן אפשרי... טוב ככה זה אינטרנט לעולם אי אפשר לדעת מי מעבר לצג... כולם רק יודעים שאתה אוהב מוסיקה טובה, מלא שרירים ומחפש את קרין (שלחתי לך שוב את המייל עם התשובה) צ'או נגה קדמי

gaga28

New member
שובבה 2

נוגה כל התובות נכונות למעט "ומחפש את קרין" אני מחפש אותך (קיבלתי את המיילים פשוש שלי) גיא

לגייא

גם אני מחפשת את נגה כבר 6 שנים מהמסיבת נשים הראשונה בוייב וזה לא עוזר לי הרבה...היא פשוט לא מתייחסת!!!!!!!! מי היה במסיבה של שירזי בשישי שעבר?

תנו קצת שקט

אני לא מבינה מה אתם רוצים מנגה כל הזמן, תגידו בכלל תודה שהיא מחזירה תשובה להודעות שלכם. עם כל הכבוד,יש לה דברים קצת יותר חשובים על הראש! וכן,הייתי במסיבה של שירזי בשישי שעבר,לא היה מי יודע כמה...

רומן 35

New member
נוגה,היכן ניתן לשמוע אותך ב-Live?

בזמן שקראתי את ההודעה של ענבר התעוררה בי לפתע השאלה היכן אפשר לשמוע את נוגה לא רק ברדיו אלא גם בתור די.ג'י. יצא לי לשמוע אותה כבר בכמה וכמה מסיבות ואני חייב לאמר שעד שלא שמעתי את נוגה לא ידעתי בכלל מה זה נקרא להלהיב את הקהל! אין אף תקליטן שקורא קהל כמו נגה והאנרגיות שהיא מעבירה לקהל פשוט גורמים לאטרף בלתי רגיל שזה פשוט בלתי ייאמן. נוגה, אם את מתקלטת באיזה מקום אשמח לבוא ולחוות שוב את הטירוף האדיר הזה!

Lollypop

New member
../images/Emo188.gif Hi Guy

לגיא היקר! אתה עושה רושם של בן-אדם נחמד,שנוןובעל חוש הומור מעניין. לפי ההתרשמות שלי נראה שגם שירתת ביחידה קרבית בשרותך הצבאי. למה שלא תשתף אותנו קצת בחוויות מהצבא ובעוד פרטים קטנים אך מעניינים כמו מה מעניין אותך ומושך אותך,מה אתה אוהב לעשות בשעות הפנאי,מהו המאכל האהוב עליך,מהו השיר האהוב עליך או הקטעים האהובים עליך(אם יש יותר מאחד כזה לא רק בדאנס),מה השיטה שלך לבניית גוף שרירי וחטוב? גם תמונה שלך עדכנית תתקבל בברכה,הכל כדי שאפשר יהיה להכיר אותך מקרוב יותר. מלך הפורום הבלתי מעורער - גיא! gaga28 Fan Club

gaga28

New member
../images/Emo25.gifLollypop היקרה

תודה על ההתענינות,אבל מה שאני כותב כאן מספיק בהחלט. לגבי הצבא אני לא מפרט,ואם אחליף חוויות צבאיות זה לא יהיה כאן... נראה שאת רוצה לדעת עלי כל מה שאפשר אנחנו יכולים לדסקס במייל...יש לך אחד כזה? נ.ב החלפתי לתמונה יותר עדכנית,ובה רואים את פניי יותר ברור מקווה שתאהבי (מה בנוגע לתמונה שלך?) להת' בנתיים מתוקה גיא

נוגה,זקוקה ל-עזרה

היי נוגה, גם אני מחפשת אותך כבר כמה זמן בנוגע לאיזה קטע שרק אצלך שמעתי. אני לא יודעת איך קוראים לקטע אבל זה נשמע כמו חידוש לשיר של שרה ברייטמן שהשמעת בשבוע שעבר.

קרין5

New member
גיא, נעלבתי

אין לי בעיה עם נגה, אבל... אתה לא אוהב אותי יותר?

gaga28

New member
חס וחשמל-קרין

אני לא מכיר אותך אבל מת עליך,אל תעלבי... מה קורה אחותי? התגעגעתי הקובץ הזה בשבילך!!!

אני שובבה?

גיא, לפי הפורום אתה השובב הראשי בכל מובן אפשרי... טוב ככה זה אינטרנט לעולם אי אפשר לדעת מי מעבר לצג... כולם רק יודעים שאתה אוהב מוסיקה טובה, מלא שרירים ומחפש את קרין (שלחתי לך שוב את המייל עם התשובה) צ'או נגה קדמי

למעלה