|סביורוצה לשפוך קצת את ה-

julia12

New member
../images/Emo39.gif|סביורוצה לשפוך קצת את ה- ../images/Emo23.gif

כמו שאתם כבר יודעים (וואלה יש לי ותק של יומיים בפורום). אני עובדת בתמלול קלטות מהבית. זו עבודה שעשיתי גם בתור סטודנטית. מקרה שקרה בשבוע שעבר הביא אותי להחלטה כי עלי לפתח את העסק שלי. היום אני עובדת עם חברת הקלטות אחת שמספקת לי את הקלטות. אני חייבת לשפוך את הלב בעניין של מה שקרה כי היה לזה המשך בדיוק לפני כמה דקות. בשבוע שעבר, החזרתי לחברה קלטת מכיוון שההקלטה היתה רעה מאד ולא ניתן היה לתמלל אותה. אני רוצה לציין כי אני עובדת לפי עמוד ולא לפי זמן, ולכן לא שווה לי לתמלל קלטת באיכות גרועה. לחברה זו יש גם קלדניות שנמצאות במשרד ועובדות לפי שעה ויש אפשרות כזו שקלדנית שעובדת לפי עמוד תחזיר הקלטה כי איננה טובה, זה לא כתוב בשום מקום, אבל מכיוון שאני עובדת לפי עמוד אין סיבה בעולם שאני אתמלל קלטת באיכות גרועה. החזרתי את הקלטת, והבחורה שמנהלת את מחלקת ההתמלולים כעסה מאד על כך, היא לכעסה אישית עלי, היא בחורה עכצבנית מטבעה. היא פנתה לממונה עליה וסיפרה לו על כך, לאחר מכן היא אמרה לי שהוא אמר כי הוא אינו מרוצה מכך. (יש לציין שחברה זו מאד מרוצה מאיכות העבודה שלי ופעמים רבות היתה זקוקה לשירותי באופן דחוף, ואני העמדתי אותם בשבילה). בקיצור, הרמתי טלפון לממונה עליה, וביקשתי לדבר איתו. הוא לא היה וחזר אלי לאחר כמה שעות. הבהרתי לו כי זה לא מקובל עלי שכך קורה, והוא יודע שאין סיבה שאני אתמלל את הקלטת. בסופו של דבר הוא אמר כי היתה אי הבנה וכי אותה בחורה לא הבינה נכון (מה שנראה לי כהמצאה שלה). הקיצר, היום כמה ימים לאחר המקרה לא קיבלתי עדיין עבודה, מה שכן אני מקבלת הוא קול זעוף במיוחד מאותה בחורה. בקיצור נמאס לי, אבל הם הספקים היחידים שלי עכשיו, ולכן אני לא מתכוונת לפוצץ את העניין (חוץ מזה שהעולם קטן, ומי יודע איפה נפגש בעתיד). וחוץ חוץ מזה, זו חברה שמכירה אותי למעלה מ-6 שנים, ותמיד היה להם רושם טוב ממני, למה לקלקל יחסים בגלל דבילית כמוה. אז מה שרציתי לספר שבגלל כל המקרה הזה החלטתי כי אני רוצה להתפתח. וזהו. אשמח להצעות. תודה על הסבלנות ועל ההקשבה. להתראות Julia

bell2002

New member
היי ג'וליה,

את עושה בשכל, הכי חכם זה לא לשרוף גשרים. מה גם שעכשיו אין לך משהו יותר טוב מזה. תשמרי אותם על אש בוערת כל הזמן ובמקביל תפתחי עצמך בכיוונים נוספים. זה גם מה שאני עושה. היום יש כל כך הרבה קיצוצים, שאם לא מתפתחים לבד אפשר חס וחלילה למצוא את עצמנו בלי פרנסה. שיהיה בהצלחה.

pinibs

New member
"רוצה להתפתח"

הי ג'וליה, מעבר לתחושות הלא נעימות שנגרמו לך בסיפור הזה, נראה לי שקרה לך דבר טוב מאד. לדברייך: "...רציתי לספר שבגלל כל המקרה הזה החלטתי כי אני רוצה להתפתח." זו החלטה נפלאה ונהדרת ולמי או מה שזירז את הגעתך אליה מגיעה תודה. שאלתי אלייך - האם הגדרת לעצמך מה זה אומר "רוצה להתפתח"? האם זה אומר שאת רוצה להמשיך לעסוק במקצוע שלך, רק באופן עצמאי ("עסק שלך", כהגדרתך)? האם זה אומר שאת רוצה עסק משלך אבל בתחום אחר? האם זה אומר משהו אחר? יש אינספור גוונים לרצון להתפתח, ומאד כדאי לאפשר להם להופיע. לשם כך יש לתת לרצון הזה זמן ומקום, ולפעול בהדרגה עד שמוצאים את הדבר הנכון לנו. אם תרצי לפרט מעט יותר (מה מעניין אותך, האם יש לך כיוון כללי כלשהו, וכו'), אשמח להמשיך איתך את הדיון כמיטב יכולתי. בינתיים, הערה מעשית יותר בנוגע ליומיום. דבר טוב נוסף שקרה לך בעקבות "פרשת הקלטת" (
) הוא שהבחנת בתלות שיש לך באותו ספק ספציפי. זהו סימן מעולה לכך שכדאי לך למצוא ספקים נוספים (ובטוח שיש כאלה). האם את יודעת כיצד לעשות זאת (והאם את בכלל רוצה לעשות זאת)? בהצלחה גדולה, פיני

למעלה