סיפורי ניסים ונפלאות

MargalitE

New member
../images/Emo39.gif סיפורי ניסים ונפלאות ../images/Emo39.gif

שלום אנשים יקרים, החגים והמועדים שעברו עלינו הכניסו אותי להרהורים ולחשבונות נפש. נזכרתי בכל הניסים והנפלאות שנעשו לי משמיים, והחלטתי להעלות את סיפורי הניסים האלה על הכתב... מיד עלה בדעתי שכנראה יש גם לאנשים רבים אחרים סיפורי ניסים משלהם, והייתי מאד רוצה לשמוע סיפורים כאלה. אני מזמינה אתכם באהבה להיכנס אל האתר שלי, לקרוא את סיפורי הנס שלי ובעיקר לכתוב לי את הסיפור שלכם. באור וברכה מרגלית אילון

שרiןבן

New member
אזהרה:

אזהרה: כל העצות, ההנחיות ודרכי הטיפול המוצעות באתר אינם מהווים תחליף לייעוץ וטיפול רפואי מקצועי. בכל מקרה יש למצות תחילה את המסגרות הקונבנציונליות. עם הכניסה לאתר הנכם מאשרים שקראתם את תנאי השימוש במידע שבו. אם הייתה לי היכולת לתקשר עם מטטרון, לא הייתי רושם את דבר האזהרה. ההנחה הייתה כי הייתי מקבל את האזהרה או ההנחיות מנע. מלבד העובדה שלפרסם את דבר האזהרה, זה להטיל ספק ביכולת של מטטרון לאבחן. בדף "מי אני" יש כדוריות שרצות אחרי העכבר שקצת מציק בעין כאשר רוצים להתרכז בקריאה. רקע הפונט הצהוב על הלבן של המלאך מקשה את הקריאה באיזור זה. אותו הדבר עם הצהוב לבן גם ב "הנס הגדול של חיי". אין אפשרות לכבות את המוזיקה ברקע (עלול לעצבן עד מאוד אף על פי שלהתעצבן זו הענשה עצמית). אם יש לך יכולת כזו מדהימה לתקשור, כזו שאפילו באים להזהיר אותך על העומד להתרחש עוד לפני שביקשת. האם תוכלי לשפוך כאן בפורום כמה שורות צנועות על תקשור, עיצה, אזהרה וכ'ו שהודיע לך מטטרון לגבי ? אין לי בעיה שיחשפו פרטים אישיים. משהו כל שהוא, רק כדי לדחוק את הספק ולבוא לסדנא או טיפול או סתם כדי לראות את הפלא.

למעלה