סקר חדש

../images/Emo39.gif סקר חדש ../images/Emo39.gif

הסקר הקודם, בדק מה היה האלבום הראשון של הפלויד אליו נחשפתם. התוצאות היו חד משמעיות: רובכם התוודעתם לפלויד דרך DSOTM. שני האלבומים הנחשפים ביותר לאחר DSOTM הם WYWH ו"החומה". רק מיעוט נחשפו לפלויד לראשונה דרך אלבומים אחרים: Piper, Animals או אוסף שירים. התוצאות אינן מפליאות במיוחד, מלבד אולי מי שנתן את Piper כתשובה. מי זה, אגב? נשמח לשמוע ממך. הסקר החדש שואל מה עמדתכם כלפי השירים החדשים של ווטרס: האם תאזינו להם, כאשר יועלו לרשת ביום שישי הבא? ומדוע? אני אאזין להם בכל מקרה, למרות שאין לי ציפיות גבוהות במיוחד מהם. אבל יכול להיות שיהיו בהם רעיונות מוסיקליים או אחרים מעניינים. מה אתכם?
 

yo t a m

New member
ובכן, לא,

בגלל שפיזית אני לא אוכל (בפנימיות אין אינטרנט!
) אבל במקרה ההיפותטי שהייתי יכול, אני חושב שהייתי שומע, כי בסך הכל, זה בכל זאת ווטרס D: אם כי לא שמעתי שום דבר מקריירת הסולו שלו, אבל ממעשיו בפינק פלויד אפשר להניח שהשירים שלו לא יהיו גרועים -מדי-, נכון?
 

The Albatross

New member
"אחר"

מכיוון שלפי עניות דעתי, ווטרס לא יוציא את השירים שבוע הבא, בשבועיים הבאים, או בכלל.
 
שאלה...

על איזה שירים את מדברת? ומה הכוונה "יועלו לרשת"? אם כבר יש שירים חדשים, הם לא אמורים צאת בדיסק או משהו כזה?
 
אני מציעה

שתעייני ב"חשדות" שהופיעו בשבועות האחרונים, כולל אלו מהשבוע האחרון. כל הפרטים מופיעים שם. אפשר גם לעיין בעמוד הראשי של הקהילה, בעידכונים המתגלגלים.
 
אם ככה...

אני מניחה שאני אתן לזה צ'אנס. למה לא? למרות שאף פעם לא ממש התעניינתי בשירים שהוא הוציא לבדו. היו איזה דיסק או שניים,לא?
 

holo

New member
אני לא בטוח אם אני אשמע

כי זה לא ממש מעניין אותי ואני לא מצפה למשהו יפה..
 

Shakty

New member
אני אאזין ללא משוא פנים

אני לא חושב שרוג'ר גמר את הסוס, אחד השירים שלו שאני הכי אוהב הוא שיר הנושא לאגדת 1900 (סרט מדהים אגב) וזה נכתב לשני שנתיים. למרות שהשיר עוסק ביחסים בין אב לבן (כמה צפוי) הוא עדיין שיר יפיפה. בכל מקרה קשה לי להאמין שמישהו מהיושבים כאן שבאמת אוהבים את הפלויד לא ישמעו את השירים לפחות פעם אחת - רק כדי לסבר את האוזן. (גם אלה שחושבים שהוא גמר את הסוס ישמעו כדי להוכיח את זה לעצמם.) יום ראשון נפלא לכולם.
 
למעלה