פינת היעוץ השבועית

עינבלית

New member
../images/Emo39.gifפינת היעוץ השבועית../images/Emo39.gif

והפעם- טיפ שקראתי בפורום אחר, ניסיתי וזה עובד! נגד כאבי ראש מסינוסים ואזור ארובות העיין- למלא גרב בודדה במלח גס, לקשור את הקצה, לחמם במיקרוגל 1-2 דקות, ןולהניח על המקום הכואב. פלאים מה שזה עושה. אולי זה יחסוך לי אנטיביוטיקה...

T noki

New member
בטח, זה עובד על עקרון החימום

ועוד טיפ שבטח את מכירה ואני ממליצה הרבה - לעשות אדים כמה פעמים ביום. פותח את הסינוסים. ואם כבר טיפים - אז טיפ למה שנקרא בשפת העם "שעורה" - לבשל ביצה קשה וכשהיא חמה אך לא רותחת להניח על העפעף המודלק. זה פותח את האבצס ועוזר לזה להתנקז (שוב, החום...). הכוונה לשעורה ולא לדלקת עיניים כמובן.

עינבלית, שאלה על דלקת עיניים -

לנגה, בת כמעט 9 חודשים יש עין דלוקה (עכשיו זה גם עובר לשנייה לדעתי). איזה דברים טבעיים אפשר לשים כדי לרפא את הדלקת? תה כמו אצל המבוגרים או משהו אחר? תודה מראש

כנ"ל עם אורז ../images/Emo13.gif

החסרון הוא שבסוף מריחים כמו תבשיל
. עושה עבודה מצויינת גם כדי לשחרר צוואר תפוס.

עינבלית

New member
זה עובד על עיקרון המלח דווקא

וגם על החימום. מלח מייבש ליחה ונזלת. הנחת המלח בגרב על הפנים או הכרית מייבשת את הנוזלים ומורידה את הליחה. עוד דבר- מלח באוויר יוצר סביבה די סטרילית לחיידקים אוהבי אדם ואז בכלל זה עוזר להחלמה. ובנימה אופטימית- ישנתי כל הלילה עם הגרב מלח על הכרית. אחרי 3 שבועות של ליחה ונזלת מעיקה- קמתי יבשה!

sharonmx

New member
עינבלית- מה עושים על הליחה הנוראה?

והשיעולים החזקים? איך מקילים? (הפסקנו מוצרי חלב ואני נותנת "שיעולית", יש קצת הקלה אבל זה לא חולף)

אפרת12

New member
את יכולה להסתכל בקישורים

בקטגוריית הפינה של ענבלית - כבר דובר וענבלית אפילו כתבה סיכום.

למעלה