פינת העצות שלי חוזרת

עינבלית

New member
רסקיו רמדי לשתיכן...

ואם להיות ספציפית- פרטי את הסיבות לחוסר הרגיעה שלך, אפשר גם במסר, ואנסה להתאים לך רמדי יותר ספציפית.

לא עובד עלינו.

אני עצבנית כי אופק מעצבנת. אופק מעצבנת כי יש לה אחות חדשה. האחות החדשה- מותק!
הבנתי?

עינבלית

New member
מותק זו ההמלצה שלי...

תנסו להוריד את צריכת המתוקים שלכן למינימום. לא שוקו, לא שוקולד, לא סוכר ומוצריו.

lulyK

New member
יש משהו שהוא

גם נגד עייפות, גם מוסיף סבלנות וגם טעים?

yaelia

New member
שאלה מעולה../images/Emo127.gif

ואם כבר, אז מה עושים עם גרון שלא נפוח ולא אדום אבל מגרד ומציק כבר תקופה ארוכה? יופי שחזרת

עינבלית

New member
יש עוד סימפטומים?

נשמע לי כמו משהו של אלרגיה, יכול להיות? וסתם בשביל ההרגעה, הייתי מרבה על שתיית לימונדה מלימון טרי ודבש, כאשר המים אינם קרים אלו חמימים, טמפרטורת חדר.

עינבלית

New member
יש.

בקשי מבית מרקחת הומיאופטי באך רמדי המכילה: olive CRAB APPLE BEECH ואל תקחי לפני השינה כי זה ממש מעורר.

lulyK

New member
וואללה? את גדולה!

פעם ביום? בבוקר? מה זה בית מרקחת הומיאופטי? הומגליל בבן יהודה, נחשב?

עינבלית

New member
4 פעמים ביום 4 טיפות על הלשון

כל פעם. מהבוקר עד 5-6. אח"כ זה סתם יעורר מדי. לויודעת לגבי בית המרקחת- תתקשרי קודם, תגידי שיש לך מרשם של באך ואם הם יכולים להכין לך ואז רק תלכי לקחתותו.

רות י

New member
בית מרקחת סמואלוב ברעננה, ברח'

אליעזר יפה הוא בית מרקחת הומיאופטי. בקשי סיוע מאמא שלך.

בלינקה

New member
מה עושים בשביל להיפטר מליחה?

כזאת שיושבת כל פעם במקום אחר, ולא עוזבת שבועות?

עינבלית

New member
ניסית לשתות מים עם ג'ינג'ר?

משורש טרי חתוך בבקבוק מים? אם אין הקלה, אני ממליצה לפנות : א. אלרגולוג - אולי את אלרגית למשהו ויש טיפול. ב. דיקור סיני (יש יופי של מדקר במכבי טבעי- ד"ר מרגוליס, מומלץ!) ג. יעוץ תזונאי אלטרנטיבי, יכול להיות שמשהו במזון שאת צורכת הוא ממגבירי הליחה. רפואה שלמה

עינבלית

New member
מגיל שנה

דיסקה חתוכה משורש הזנגוויל, בעובי של 3-5 מ"מ, לבקבוק מים קטן. כל היום לשתות מהדיסקה הזו, וביום למחרת לחתוך אחת חדשה מהשורש הטרי שנשמר במקרר.

למעלה