פינת העצות שלי חוזרת

מאז

New member
בחילות בהריון- יש מה לעשות?

סובלת מאוד. ולא נותנת מספיק צוני לא לפשוש ולא לאביר. יש פתרון לבחילות?

עינבלית

New member
תודה שהסבת את תשומת ליבי!

כמה פיתרונים: * בישום האוויר עם מבער - שמן אגוז מוסקט (ארומטי) * שתיית מיים עם שורש ג'ינג'ר במינון נמוך. * השריית 15 שקדים ללילה במים רותחים, שתיית המיים ואכילת השקדים במשך היום. * אכילה מסודרת של ירקות ופירות ממקורות אורגנים, הפחתת אכילת מתוק מעובד.

T noki

New member
והנה השאלה שלי - לגבי טיפול

אנטיביוטי ממושך - עודדי כידוע למי שהתעדכן לאחרונה, מקבל כבר כ-3 שבועות אנטיביוטיקה מסוגים שונים, חלקן רחבות טווח (ועכשיו מקבל 2 סוגים - אחד בזריקות = מסכן... ובנוסף 3 פעמים דרך הפה אנטיביוטיקה אחרת). למיטב ידיעתי קיימים כל מיני תכשירים לחיזוק, אבל אני ככה-ככה לא ממש מאמינה בהם, וגם לא רוצה לדחוף לעודדי עוד "תרופות" שהוא צריך לבלוע. האם יש משהו טבעי וגם טעים (למשל מתוק, פירות יבשים ודברים בסגנון הזה) שהוא יכול לאכול בתקופה הזו? הוא מאד חלש. ועוד משהו - בתוקף הנסיבות ואפשר להבין אותו, הוא הפך להיות הרבה יותר עצבני ובוכה הרבה יותר מפעם, על כל שטות. כל השהיה בבית במקום בגן, וגם ביה"ח והזריקות בקופ"ח ממש, והתרופות כל היום, איך לומר, מורטות את עצביו (ועצבינו...). זה ממש לא מתאים לאופי שלו. תודה מראש
יש משהו מתאים למצב הנ"ל?

sipor

New member
אני יודעת שמומלץ לשתות אקטימל

בתקופה של לקיחת אנטיביוטיקה כי האנטיביוטיקה הורסת גם את החיידקים הטובים...

עינבלית

New member
אסידופוליס יומי -דובונים

תמרים לחים ויבשים, אורגנים. משמשים יבשים, משקה שקדיה, הרבה טחינה.

עינבלית

New member
בסופר פארם, ניו פארם וכו'

ואם את יכולה להשיג עם מרשם רופא- אז בבית מרקחת של קופ"ח ובהנחה.

T noki

New member
חחח...../images/Emo3.gif הצחקת אותי...

שאני לא אשיג מרשם רופא? ... זה בכל קופות החולים? גם בקופ"ח כללית? כי כשהייתי שם לא היה.

היומי מעולה!

הילדים שלי חושבים שזה שוקולד ומבקשים עוד. הוא גם עוצר שילשולים...רק טיפה יקר אבל עושה את העבודה. יש את זה גם בצורה של סוכריות ג'לי אם הוא לא יאהב את השוקולד.

מעיןבר

New member
איך התיאבון שלו../images/Emo35.gif

האם הטיפול התרופתי והמחלה דיכאו לו את התיאבון
כי אם כן אולי כדאי באופן כללי לעשות את האוכל יותר לטעמו כך שתיכנס אנרגיה והוא לא יהיה של כך חלש. לגבי אסידופולוס - יש ביוגורטים, נראית לי אחלה דרך לתת מאכל מזין (עם הרבה חלבון) וטעים (באלה שיש פירות). לא נראה לי שזה זמן לדאוג לגבי הסוכרים, למשל, מה גם שהסוכר ייתן לו עוד אנרגיה. תרגישו טוב

T noki

New member
יש ימים שבהם הוא אוכל לא רע

(ויוגורטים זו אהבה ישנה שלו... מצידו לאכול רק את זה כל היום). אני משתדלת לעשות רק אוכל שהוא אוהב, גם כשהוא לא חולה. ואין לי בעיה עם מתוק, אני לא עד כדי כך מקפידה, ממש לא. יש ימים שבהם רואים שהתיאבון שלו ירוד ויש ימים או ארוחות מסוימות שהוא אוכל סביר. נראה לי שהוא גם צריך לחזור לגן, לאכול בחברת ילדים. תודה!

swann

New member
איזה תה לתת לבת שנתיים ורבע?

לא חובה בכלל, אבל אני חושבת איך כדאי מדי פעם לגוון לה את השתיה. היא שותה מים כל הזמן וזה הרגל שאני לא רוצה להרוס לה, אבל במקום מיץ בהזדמנויות שונות, הייתי רוצה לתת לה איזה חליטה או משהו כזה ולא סתם מים עם חומרי טעם ריח וצבע. ו
על הסבלנות ועל הפינה המרתקת שלך

swann

New member
מה קורה כשאמא לא סובלת קינמון?

לא מסוגלת להריח את זה. יש אלטרנטיבות?

inbale

New member
אווו בדיוק בזמן!! ../images/Emo140.gif

יש לי שיעול יבש טורדני ומציק. אני מניקה את עידו בן החודשיים ומצליחה להבהיל אותו עם השיעול שלי עד כדי כך שהיום הוא פשוט לא הצליח להרדם. מה אפשר לעשות??

inbale

New member
עוד שאלה קטנה...לבנדר

האם מותר לשים לעידו טיפת לבנדר על האף כדי לעזור להלחם בנזלת?

למעלה