פינת העצות שלי חוזרת

עינבלית

New member
לבנדר, שיעול ועידו המקסים...

אזככה, לגבי השיעול היבש- אני ממליצה לנסות לשתות חלב עם דבש (חם). את רוצה לעזור לו להלחם בנזלת? המשיכי להניק אותו, מקסימום הוסיפי לחות לחדר עם מכשיר אדים ועסי את פניו בנקודות לחיצה עדינות סביב שורש האף. אקליפטוס לימוני ושמן מנדרין יכולים לעזור לכם, אבל לא במגע ישיר אלא במבער או טיפה על חיתול טטרה שנמצא בחדר. רק בריאות!

ה ../images/Emo28.gif הקטן שכח לסגור הדלת

הצטנן המסכן וקיבל נזלת.... ועוד נזלת ועוד נזלת בבוקר נזלת בצהריים נזלת בלילה נזלת. ואנחנו כבר אחרי ניתוח שקד שלישי וכפתורים. מה אפשר לתת כדי להקל על כמויות הנזלת? (ד"א עופרי כבר מגיל שנתיים יודע "להוציא" נזלת)

עינבלית

New member
חוזרת על המלצתי הגורפת-זנגוויל

וקינמון. ראי את ההסבר שלי למעלה לשיר007.

אדר שלי

New member
שלום עינבלית!../images/Emo24.gif לגבי אסתמה

פינתך מרתקת ותורמת המון - כרגיל!!! אדר (בן 10 חודשים) כנראה ירש ממני את האסתמה (אנחנו עוד לא לגמרי בטוחים, אבל זה מה שהרופא המומחה לריאות אמר לנו). אני ממש לא רוצה להשתמש בטיפול המונע שמוצע לנו, כי זה כולל סטרואידים (בשאיפה, אמנם, ובכל זאת...). האם את מכירה דרך לטפל באסתמה אצל תינוקות, או כמניעה? האם טיפול הומאופתי יכול להחליף את הטיפול הקונבנציונאלי בתחום הזה?

עינבלית

New member
אני ממליצה לפנות להומיאופת טוב

מכירה ילדים ובוגרים שטיפול הומיאופתי בשילוב עם רפואה סינית כדיקור ושיאצו- שחרר אותם לגמרי מתופעות אלרגיה.

עוד שתי שאלות (מקוה שאפשר)

לבנדר: יש לי בבית קצף אמבט בריח לבנדר שהבת הגדולה שלי מאוד אוהבת. אין לי אפשרות להשיג עוד קצף מהפירמה הזאת אבל אמרו לי שאפשר להכין בבית בלי בעיה. איזה שמן לבנדר לקנות כדי לערבב בקצף
עדיף לטפטף את השמן למים או לערבב אותו עם סבון נוזלי
תה קינמון תפוח שהמלצת לתינוקת בת שנתיים : האם מתאים לתינוקת בת שנה וארבעה חודשים

odeia

New member
שאלה, מקווה שמותרת מבחינת חוקי תפוז

באיזו חברת/חברות שמנים כדאי להשתמש?

עינבלית

New member
בחברה שכתוב שזה שמן טהור

ולא "בריח של". שזוקק מהצמח ולא באופן כימי. יש שתי חברות שמוכרות בפארמים- פיור אויל ופרוימוורה לייף.

odeia

New member
ברור שלא אלו של הריח, אבל הבנתי

שגם המון חברות כותבות שזהו שמתן אתרי טהור והוא לא בדיוק כזה. השמנים של הפארמים טהורים באמת?

ashlaya

New member
אפשר גם לשאול ?- שמנים אתרים

אז ככה...אנחנו משתמשים בשמנים אתרים עם מים חמים באקליפטוס לימוני ולבנדר לעדי שהוא כמעט בן 3 (לצינון) עכשיו קניתי שמן אתרי קמומיל (יקר פחד) להקלה על גזים לבייבי בת החודש אז...אנחנו מדליקים מבער השאלה היא אם ככה נהוג להשתמש בהם ? יש דרך אחרת שיותר עוזרת ? אשמח להדרכה לשימוש נכון

חושחושה

New member
עינבלית, רציתי לספר, שאנחנו פה

הפכנו לפריקים של חליטת ג'ינג'ר (פורסת שתיים שלוש פרוסות דקות לקנקן תה) מוסיפה לימונית, לילדים ממתיקה עם מעט דבש, לנו זה טעים ככה, ואני רוצה לומר לך ולספר לכולן, השיעול התחסל!!!! בהתחלה הילדים השתעלו כמו אריות, והקטן אפילו הקיא פעמיים ליחה איומה, וזהו! נגמר! תודה.

חושחושה

New member
אה! והכי חשוב, זה טעים בטירוף!

האחיין שלי בן 3, רצה גם לטעום את התה של בני, וזהו אימו מספרת שלפחות פעם ביום היא חייבת לעשות לו תה כמו של.... אז זו ההזדמנות לשאול: צריכה להיות הגבלה בשתיית החליטה הזו?

מאז

New member
ענבלית, פספת את השאלה שלי?

(למעלה, על בחילות בהריון)

למעלה