פינת עצות לשבוע זה

odeia

New member
את יכולה אולי להגיד לי ממה זה

נובע? איך זה נקרא? איך זה שרופא הילדים המעולה והמומחה טעה?

nubi

New member
אלו הן

"ציסטות" קטנות של קרטין (כמו בציפורניים רק רך יותר). והגיע הזמן שתבינו שלפה יש רופא פה ולשאר יש רופא ילדים. רופאים כלליים לומדים שעה על חלל הפה בכל הלימודים שלהם-ואין להם מושג (וזה לא לגנאי, אלא להיפך) אי אפשר שאותו רופא שצריך להיות לו ידע עצום בפנימית וילדים יהיה גם רופא שיניים. אלא מה, הוא צריך להיות הגון מספיק ולהגיד שהוא לא מבין בזה וכדאי להתייעץ עם רופא שמבין. ואל תזלזלי בו-הוא באמת מומחה, אבל למחלות פנימיות ולרפואת ילדים. לא לרפואת הפה, ובהחלט מגיע לו הרבה כבוד.

odeia

New member
במקרה אני מדברת על רופא שמומחה

בהמון מחלות של ילדים, חלקן נדירות ביותר, דבר שמקל עלינו במעקב ה-cmtc, לא צריכים לנסוע לשניידר הוא יכול לעקוב אחרי זה. הוא בהחלט רופא שיודע הרבה מעבר למה שהוא צריך לדעת.

nubi

New member
אבל הוא לא

רופא שיניים. לרפואת הפה מגיעים אחרי סיום רפואת שיניים. הוא לא יכול ללמוד כל חייו (למרות שגם ככה הוא עושה את זה).

odeia

New member
ועוד שאלה על שיניים - נכון מותר?

לגדולה מתנדנדות 2 הקדמיות, מאחורי אחת מהן כבר צומחת שן. האם יש דרך להמנע מעקירה?

nubi

New member
../images/Emo8.gifזה את כבר

תגלי לבד אצל רופא השיניים. יש גבול לכמה אפשר לקבל אבחנה באינטרנט, לא?

T noki

New member
דיברתי באופן כללי על מה שהורים

(ולפעמים גם רופאים) מגדירים כ"פצעים בפה". זה יכול להיות וירלי, זה יכול להיות אפטות, ברור שלכל אחד מהם יש אבחנה מבדלת. מסכימה שכדאי לפנות למומחה בשמתמצא בענין. אולי כדאי לקבוע תור ועד אז להתקשר אל המומחה (למשל פרופ' פיזנטי) ולשאול אם הוא רוצה שתגיעו כבר עם תשובות בדיקות מסוימות, ואז תלכי לרופא הילדים ותבקשי לעשות כי התבקשת לפני הביקור אצלה.

dorlim

New member
החמלה מהירה ../images/Emo101.gif../images/Emo24.gif

מקווה שהבוקר אתם מרגישים יותר טוב

odeia

New member
קיבלנו סינופד, ייבש באוזן אחת בלבד

נאמר לנו ע"י רופא המשפחה להפסיק, שזה כבר יתיבש באוזן השניה, אבל בנתיים חזרו לה הגירודים מהנוזלים. אולי בכל זאת יש פתרון? היא לא כל כך אהבה את הג'ינג'ר. כמה הגדולה צריכה לשתות מזה כדי לייבש לגמרי?

nubi

New member
למה את לא הולכת

לרופא הומיאופטי שיראה אותה? נורא קשה להתאים טיפול הומיאופטי דרך האינטרנט. אני הולכת לרופאה הומיאופטית (שהיא גם קונבנציונלית) ומחר לוקחת את הקטנה איתי. אני רואה איך היא בודקת, מסתכלת ומחשבת מינונים-אי אפשר דרך האינטרנט.

לא יודעת אם זה המקום

אבל כשאני רואה רופאות בשטח, אני מנצלת את המצב.. גיליתי לשירי פצעונים על הבטן והגב. מיותר לציין שכמעט התחלתי לבכות. אחרי שלל המחלות האחרונות שלה בהפרשים של 10 ימים זה מזה (סטרפ, דלקת ריאות וכאלה) אני מתביישת להראות את פרצופי בעבודה או לבקש חופשה נוספת. מהגם שבטיפשותי לא ביקשתי אישורי מחלה והכל על חשבוני. בכל מקרה, לפצעים אין "ראש" ולכן נרגעתי מעט מהחשש מאבעבועות רוח. לולי הייתי מבלה איתה את היום הראשון אתמול בגן, הייתי חושדת בהתעללות כי הם פצעים אדומים של מגע , כמו נקודות אדומות בגודל של ס"מ פחות או יותר. מה זה יכול להיות? ועוד משהו, רופא מומחה שביקרתי לא מזמן ציין בפני שככל הנראה חסר לה ברזל. היא לא סובלת את הטיפות ואני ממש נלחמת. באילו דברים אחרים יש ברזל או לחילופין, איך להערים על הילדה ולהשקות אותה בטיפות בכל זאת? עצות תתקבלנה בברכה.

nubi

New member
אם היה לה סטרפ

חיובי בגרון, הפריחה הזו דורשת בירור כי יכול להיות שזה המשך. ולגבי ברזל-הודו אדום,בקר, ירקות ירוקים,ברוקולי, טחינה,פטרוזיליה.

ממש לא

כתמים קטנים הרבה יותר , לא כל כך מפושטים בגודלם. הם גם מאורכים יותר, לא עגולים כי אם כמו פסים אדומים. וכל עוד לא השתנה דבר אני מקוה שזה כלום. מה יש בתמונה למתן? אבעבועות רוח?

למעלה