צמחי מרפא סיניים

א י ו ש י

New member
../images/Emo39.gifצמחי מרפא סיניים../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo39.gif

אני רואה שיש כאן לאחרונה שוב הרבה חולים (אוזנים, ברוכיט ועוד.) לכן מצאתי לנכון לשתף בתהליך נפלא
שאנו עוברים עם קסם!!! הייתי די סקפטית בהתחלה וכיום 3 שבועות אחרי שהתחלנו אני מאוד מאמינה בזה וזה מציל לי את הילד. הכל התחיל אחרי שקסם אושפז בדלקת ריאות. לפני כן כל שני וחמישי היה חולה ,גדוש בליחה, דלקות אוזנים וכד'. הרפואה הקונבציולנית מילאה אותו ב
ואנטיביטיקה. החלטנו שחייבים משהו אחר לנסות וכך הגעתי למדיטף ברמת אביב ג' (שם המטפל במסר) שכנה שלי הפנתה אותי אליו היא בעצמה מטפלת בדיקור סיני. ההגדרה שלו מומחה לטיפול בדרכי נשימה לילדים בדק את קסם, הזמין לו פורמולת ניקוי שמותאמת אך ורק לקסם לוקחים כל יום פעמיים ביום בכמה ימים האחרונים קסם השתעל המון בעיקר בלילות, התקשרתי אליו. מיד הזמין לי פורמולת שיעול. הילד לוקח יום וחצי פורמולת שיעול- השיעולים הלכו והתמעטו עד כמעט בכלל לא
.... אח"כ חוזרים לניקוי (הוצאת הליחה מהגוף) ובהמשך חיזוק. כל התהליך יכול לקחת עד חצי שנה אבל שווה המון. אני לא אומרת שקסם לא יהיה חולה ו/או מצונן אבל כל ענין הצמחים בהחלט ממזער ומגדיל פערים.....
שפע בריאות לכולם

../images/Emo45.gif טוב לקרוא עדכון כזה !

גם אצלנו השיטות הטבעיות מוכיחות את עצמן. אחרי התהליך של הניקוי, כבר לא צריך טיפול אינטנסיבי כזה אלא רק "עזרה ראשונה" מדי פעם, וזה הרבה יותר פשוט. (גם שיעול/נזלת זה לא אסון... זו הדרך של הגוף לפלוט החוצה את המזיקים ולהתנקות).

../images/Emo45.gif מקווה שגם אני בדרך הנכונה

לכל אלו שמרימים עלי גבה "איך את נותנת שידקרו את הילד"? אני מעדיפה לעשות זאת ולא למלא את גופו באנטביוטיקה. מאחלת לכם שאתם בדרך הנכונה

הילהל

New member
מדיטף נפלאים

יונתן קיבל את התרופות שלהם כשקיבל דיקור. נהדר!

מירי 4

New member
באת לי בדיוק בזמן

נראה לי שגם אני בכיוון עכשיו. מה תדירות המפגשים שלכם אם המומחה ? או לחלופין: מישהו מכיר מומחה דומה באזור ירושלים ?

שמחה שאת מרוצה

את יכולה לשלוח לי יותר פרטים במסר? ועוד שאלה - עלות? תודה

א י ו ש י

New member
פגישה ראשונה עולה 215 ש"ח../images/Emo130.gif

אבחון ורקע של הילד איך היתה הלידה, ממה סובל בדר"כ וכד'... אח"כ בדיקה גופנית (בעיקר של הלשון ודופק) בהמשך הכל מתבצע טלפונית, מעדכנת אותו כל כמה ימים ב
פגישה נוספת עולה 175 ויכולה לקחת אפילו חודשים מהפגישה הראשונה, תלוי בהצלחת הטיפול. לדעתי שווה כל שקל מסתבר (ושוב הייתי ממש סקפטית ולא האמנתי)

וה"תרופות" שהוא נותן? ../images/Emo115.gif

איפה את רוכשת אותן? ושוב מחירים? ושוב תודה

א י ו ש י

New member
../images/Emo163.gifשכחתי...

את ה
ניתן להשיג רק בבית מרקחת ברמת אביב. שם רוקחים בהתאם לבקשתו את הצמחים וצריך לאסוף משם כשזה מוכן. המחירים נעים בין 20-50 ש"ח תלוי בסוג הצמחים ובכמות ששמים.

גילור

New member
הם נפלאים! נועה היתה מטופלת אצלם

בתור תינוקת וביום שישי יש לי תור עם עידו. ו-וואלה הפתעת אותי במחירים שכתבת, כי זה אומר שהם לא העלו מחירים כ-4 שנים.

guykush

New member
יופי לקסם שמרגיש טוב יותר

גם אנחנו היינו לפני 6 שנים במדיטף והיינו מאוד מרוצים. גם קיבלנו החזר על הטיפולים של 80 % מהביטוח של שילוח קידס (שמורחב לרפואה משלימה).

א י ו ש י

New member
מק../images/Emo78.gifלמשמרת ערב...../images/Emo9.gif

שתמיד נהיה בריאים כולם... קישתא חורף

למעלה