../images/Emo39.gifצמחי מרפא סיניים../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo39.gif
אני רואה שיש כאן לאחרונה שוב הרבה חולים (אוזנים, ברוכיט ועוד.) לכן מצאתי לנכון לשתף בתהליך נפלא
שאנו עוברים עם קסם!!! הייתי די סקפטית בהתחלה וכיום 3 שבועות אחרי שהתחלנו אני מאוד מאמינה בזה וזה מציל לי את הילד. הכל התחיל אחרי שקסם אושפז בדלקת ריאות. לפני כן כל שני וחמישי היה חולה ,גדוש בליחה, דלקות אוזנים וכד'. הרפואה הקונבציולנית מילאה אותו ב
ואנטיביטיקה. החלטנו שחייבים משהו אחר לנסות וכך הגעתי למדיטף ברמת אביב ג' (שם המטפל במסר) שכנה שלי הפנתה אותי אליו היא בעצמה מטפלת בדיקור סיני. ההגדרה שלו מומחה לטיפול בדרכי נשימה לילדים בדק את קסם, הזמין לו פורמולת ניקוי שמותאמת אך ורק לקסם לוקחים כל יום פעמיים ביום בכמה ימים האחרונים קסם השתעל המון בעיקר בלילות, התקשרתי אליו. מיד הזמין לי פורמולת שיעול. הילד לוקח יום וחצי פורמולת שיעול- השיעולים הלכו והתמעטו עד כמעט בכלל לא
.... אח"כ חוזרים לניקוי (הוצאת הליחה מהגוף) ובהמשך חיזוק. כל התהליך יכול לקחת עד חצי שנה אבל שווה המון. אני לא אומרת שקסם לא יהיה חולה ו/או מצונן אבל כל ענין הצמחים בהחלט ממזער ומגדיל פערים.....
שפע בריאות לכולם
אני רואה שיש כאן לאחרונה שוב הרבה חולים (אוזנים, ברוכיט ועוד.) לכן מצאתי לנכון לשתף בתהליך נפלא