שאלון כיפי בהחלט!

../images/Emo39.gif שאלון כיפי בהחלט! ../images/Emo39.gif

יחסית מקורי. (לקוח מפורום אריאל בתפוז) איזה צבע החדר שלכם? איזה צבע החלונות שלכם? מה הצבע האהוב עליכם? מה הצבע השנוא עליכם? אתם חושבים שוורוד הוא צבע של פאקצה? איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנים? איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנות? מה צבע התיק שלכם? יש לכם סימס? יש לכם IDDR? מה המשחק מחשב האהוב עליכם? אוהבים משחקי קופסא? אוהבים את משחקי וואלה? מהו המשחק הכי דפוק ששיחקת בו? מהו המשחק הכי מצחיק ששיחקת בו? מהו המשחק הכי משעמם ששיחקת בו? מהי החיה האהובה עליך? מהי החיה השנואה עליך? יש לך חית מחמד? אם כן..איזה? מה השם שלה? מפחדים מחיה כלשהי? מהי החיה הכי מוזרה? מהי החיה שחיה הכי מוזר? מהי החיה שחיה הכי נורמלי? שיר שמתנגן ברקע: מחשבה שעוברת בראש: חשק ל...: מה המילה שהזמר אמר ברגע זה: מכירים ת`שיר scotty doesn`t know מהסרט יורו-טריפ? נכון שיר ענק? נכון שהמילה אשכרה היא אשכרה מילה מוזרה ושימושית? יוצא לכם לפעמים להגיד מילה הרבה פעמים{למשל- מאוד} נשמעת נורא מוזר? מה המידה שלך בנעליים? יש לך בהן גדולה? אתם יכולים להביא את הרגליים עד הראש, כמו תינוק? יצא לכם להתקל בספויילר בלי כוונה? מישהו חוץ ממני מבין מה זה הליקס?. נכון שLed zeppelin זו הלהקה הכי טובה? נכון שאני משגעת לכם ת`שכל?. נכון אתם חושבים שפרות זה דבר מאודדד שקסי? חושבים שבגיל 21 תגיעו לירח? תשמעו ת`שיר accidrently in love מהסרט שרק2...נכון שזה שיר מדבק? -"זה או זה" 1.דמקה או שש-בש? 2.שיעור חקלאות או מולדת? 3.למות זקן או צעיר? 4.לילה או יום? 5.זריחה או שקיעה? 6.ספגטי או פיצה? 7.כדורגל או טניס? 8.חנונים או ערסים? 9.אדום או ירוק? 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים? 11.להיות רזה או להיות קצת מלא? 12.ידיעות או מעריב? 13.די או מספיק? 14.ליטוף או מילה טובה? 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? -מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור? 2.אלוהים? 3.להקת טיפקס? 4.מוזיקה מזרחית? 5.חתונות? 6.משפחה? 7.דיכאון? 8.פורום : 9.השיעמום שלי 10.סקס? 11.שלמות? 12.לימודים?מה איתם? -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות? 2.היית פוגש/ת את לורן גראהם ברחוב? 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים? 4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחתת ויוצאים ממנה כמה חייזרים? 5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו? בריכה או ים? פירות או ירקות? עכבר או מקלדת? דיסקים צרובים או מקורים? מוזיקה לועזית או אנגלית? סינרגיה או משינה נינט טייב או מירי מסיקה? אוונסנס או דפש מוד? סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? באולינג או מסעדה? סרט או הופעת מוזיקה? מסנג`ר או אי סי קיו? פוקס או טי אנ טי? קסטרו או רנואר? גיטרה או תופים? חליל או קלרינט?

../images/Emo205.gif

איזה צבע החדר שלכם
לבן איזה צבע החלונות שלכם
גם כן מה הצבע האהוב עליכם
סגול, לבן, שחור, כחול, כתום..הכל מה הצבע השנוא עליכם
אין אתם חושבים שוורוד הוא צבע של פאקצה
לא איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנים
תח איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנות
מה צבע התיק שלכם
אחד סגול ואחד בורדו כזה יש לכם סימס
כן יש לכם IDDR
אני לא יודעת מה זה, אז אני מניחה שלא מה המשחק מחשב האהוב עליכם
באבלס
אוהבים משחקי קופסא
כן.. אוהבים את משחקי וואלה
מהו המשחק הכי דפוק ששיחקת בו
לא יודעת מהו המשחק הכי מצחיק ששיחקת בו
הו בדיוק אמרו עכשיו בשיר "מצחיק"
לא משנה..אמ..לא יודעת מהו המשחק הכי משעמם ששיחקת בו
מהי החיה האהובה עליך
כלבים בעיקר מהי החיה השנואה עליך
ג'וקים וכאלו יש לך חית מחמד
יש לי כלבה וחתולים
אם כן..איזה
^ מה השם שלה
לייקה, סקיט, ג'ינג'ר, צ'יס מפחדים מחיה כלשהי
נחשים מהי החיה הכי מוזרה
הג'וקים וחיות הים למיניהן מהי החיה שחיה הכי מוזר
המ..דג, נמלה.. מהי החיה שחיה הכי נורמלי
כלבים? שיר שמתנגן ברקע: כשזה עמוק מחשבה שעוברת בראש: חשק ל...: מה המילה שהזמר אמר ברגע זה: אשר מכירים ת`שיר scotty doesn`t know מהסרט יורו-טריפ
לא נכון שיר ענק
נכון שהמילה אשכרה היא אשכרה מילה מוזרה ושימושית
חח יוצא לכם לפעמים להגיד מילה הרבה פעמים{למשל- מאוד} נשמעת נורא מוזר
כן מה המידה שלך בנעליים
הו...43-44 יש לך בהן גדולה
אמ..לא יודעת..אף פעם לא ממש השוותי אותה לבהנות אחרות
אתם יכולים להביא את הרגליים עד הראש, כמו תינוק
כן
יצא לכם להתקל בספויילר בלי כוונה
אני מנחה שכן מישהו חוץ ממני מבין מה זה הליקס
נכון שLed zeppelin זו הלהקה הכי טובה
אחת מהן נכון שאני משגעת לכם ת`שכל
מעבירה את השעמום..
נכון אתם חושבים שפרות זה דבר מאודדד שקסי
נו ברור חושבים שבגיל 21 תגיעו לירח
הלוואי תשמעו ת`שיר accidrently in love מהסרט שרק2...נכון שזה שיר מדבק
חחח כן
תמיד אחרי הסרט מזמזמים אותו
-"זה או זה" 1.דמקה או שש-בש
ששבש 2.שיעור חקלאות או מולדת
מולדת? 3.למות זקן או צעיר
זקן 4.לילה או יום
תלוי 5.זריחה או שקיעה
שקיעה 6.ספגטי או פיצה
פיצה בדרך כלל 7.כדורגל או טניס
לא משנה 8.חנונים או ערסים
חנונים
9.אדום או ירוק
המ 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים
וואו זה באמת קשה
11.להיות רזה או להיות קצת מלא
12.ידיעות או מעריב
ידיעות, כי זה מה שיש בבית 13.די או מספיק
חח 14.ליטוף או מילה טובה
תלוי 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה
-מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור
2.אלוהים
המצאה 3.להקת טיפקס
משעשעת 4.מוזיקה מזרחית
שיהיה 5.חתונות
בכיף 6.משפחה
טובה 7.דיכאון
לא כדאי 8.פורום: דנה ? 9.השיעמום שלי 10.סקס
11.שלמות
אין 12.לימודים?מה איתם
-מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות
וואו, זה היה עצוב. הייתי אומרת לכולם מה שאני חושבת עליהם, עושה מה שאני רוצה לעשות.. 2.היית פוגש/ת את לורן גראהם ברחוב
מי זה? 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים
מפחדת מאוד
4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחתת ויוצאים ממנה כמה חייזרים
הולכת לדבר איתם 5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו
זה היה מוזר אני מנחה בריכה או ים
ים
פירות או ירקות
פירות בדרך כלל עכבר או מקלדת
מקלדת דיסקים צרובים או מקורים
מקורים מוזיקה לועזית או אנגלית
לא משנה סינרגיה או משינה
המ נינט טייב או מירי מסיקה
מירי מסיקה אוונסנס או דפש מוד
דפש מוד סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן
בבית באולינג או מסעדה
תלוי סרט או הופעת מוזיקה
הופעה מסנג`ר או אי סי קיו
אייסיקיו בדרך כלל פוקס או טי אנ טי
פוקס קסטרו או רנואר
פיכ גיטרה או תופים
המ קשה..גיטרה חליל או קלרינט
שניהם

../images/Emo26.gif../images/Emo9.gif

איזה צבע החדר שלכם? לבן
איזה צבע החלונות שלכם? שחור/חום מה הצבע האהוב עליכם? כחול מה הצבע השנוא עליכם? אין כזה אתם חושבים שוורוד הוא צבע של פאקצה? לא איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנים? אין צבע מיוחד לבנים, מה זה החרא הזה?
איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנות? כנ"ל. מה צבע התיק שלכם? ורוד
יש לכם סימס? לא יש לכם IDDR? מה זה? מה המשחק מחשב האהוב עליכם? לא משחקת במחשב:X אוהבים משחקי קופסא? לא כ"כ. אוהבים את משחקי וואלה? לא מהו המשחק הכי דפוק ששיחקת בו? לא יודעת מהו המשחק הכי מצחיק ששיחקת בו? לא יודעת מהו המשחק הכי משעמם ששיחקת בו? לא יודעת מהי החיה האהובה עליך? כלבים
מהי החיה השנואה עליך? בואשים. סתם, אנאערף. יש לך חית מחמד? כן אם כן..איזה? כלבה
מה השם שלה? ביז'ה... ואל תשאלו למה כי יש סיבה:X שיר שמתנגן ברקע: "שלוליות"- אביב גפן מחשבה שעוברת בראש: שלוליות של אהבה
חחח סתם
חשק ל...: הופעה של איגי וקסמן מה המילה שהזמר אמר ברגע זה: פוחדים מכירים ת`שיר scotty doesn`t know מהסרט יורו-טריפ? מכירה מאח שלי. נכון שיר ענק? לא נכון שהמילה אשכרה היא אשכרה מילה מוזרה ושימושית? אשכרה
יוצא לכם לפעמים להגיד מילה הרבה פעמים{למשל- מאוד} נשמעת נורא מוזר? הא? מה המידה שלך בנעליים? 39-40 יש לך בהן גדולה? גאד
אתם יכולים להביא את הרגליים עד הראש, כמו תינוק? לא
יצא לכם להתקל בספויילר בלי כוונה? לא מישהו חוץ ממני מבין מה זה הליקס? לא חושבת נכון שLed zeppelin זו הלהקה הכי טובה? לא יודעת נכון שאני משגעת לכם ת`שכל? קצת, כן. נכון אתם חושבים שפרות זה דבר מאודדד שקסי? לא
חושבים שבגיל 21 תגיעו לירח? לא תשמעו ת`שיר accidrently in love מהסרט שרק2...נכון שזה שיר מדבק? בעעערור
-"זה או זה" 1.דמקה או שש-בש? שש-בש 2.שיעור חקלאות או מולדת? לא זה ולא זה
3.למות זקן או צעיר? בגיל זקן. בנפש צעיר.
4.לילה או יום? "לילה ויום, אין כמו הבית..." לא יודעת, לילה נראלי. 5.זריחה או שקיעה? שקיעה:^^ 6.ספגטי או פיצה? ספגטי 7.כדורגל או טניס? טניס 8.חנונים או ערסים? משהו באמצע
9.אדום או ירוק? אדום 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים? גבינה 11.להיות רזה או להיות קצת מלא? מה זה משנה? 12.ידיעות או מעריב? מעריב רולז
13.די או מספיק? די 14.ליטוף או מילה טובה? תלוי ממי. 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? לא זה ולא זה. -מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור? לא חושבת 2.אלוהים? לא קיים מבחינתי. 3.להקת טיפקס?
4.מוזיקה מזרחית?
5.חתונות? כיף 6.משפחה?
7.דיכאון? דיכאון 8.פורום : הא? 9.השיעמום שלי 10.סקס? עוד לא הגעתי לגיל של לחשוב על זה
11.שלמות? אין כזה דבר 12.לימודים?מה איתם? לימודים -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות? הייתי מנצלת אותם הכי טוב שאני יכולה, אומרת לכל האנשים שאני אוהבת אותם ולא אמרתי להם- שאני אוהבת אותם
לפגוש המון המון פורומים, ללכת להמון הופעות, לקנות המון בגדים, לאכול לא נכון וטעים. המון דברים.
2.היית פוגש/ת את לורן גראהם ברחוב? ממממ... |מגלגל-עיניים-של-המסנג'ר| 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים? בורחת משם
4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחתת ויוצאים ממנה כמה חייזרים? בורחת משם
5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו? מממ... אומרת לו כמה השינוי טוב/רע
בריכה או ים? ים פירות או ירקות? פירות עכבר או מקלדת? מקלדת דיסקים צרובים או מקורים? מקוריים
מוזיקה לועזית או אנגלית? אנגלית סינרגיה או משינה? קשה לבחור בין שתי הלהקות האלה
נינט טייב או מירי מסיקה? לא יודעת
אוונסנס או דפש מוד? דפש מוד סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? בקולנוע באולינג או מסעדה? מסעדה סרט או הופעת מוזיקה? הופעת מוזיקה מסנג`ר או אי סי קיו? מסנג'ר פוקס או טי אנ טי? TNT קסטרו או רנואר? רנואר גיטרה או תופים? גם וגם חליל או קלרינט? חליל

coolit97

New member
שלום לכולם

נכנסתי לרגע וממש בא לי לענות על השאלון הזה...
איזה צבע החדר שלכם? לבן איזה צבע החלונות שלכם? לבן מה הצבע האהוב עליכם? אדום מה הצבע השנוא עליכם? צהוב... אתם חושבים שוורוד הוא צבע של פאקצה? לא איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנים? אמממ איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנות? מה צבע התיק שלכם? שחור יש לכם סימס? כן! יש לכם IDDR? מה זה? מה המשחק מחשב האהוב עליכם? סימס!!!! אוהבים משחקי קופסא? בטח אוהבים את משחקי וואלה? לא מהו המשחק הכי דפוק ששיחקת בו? לא יודעת מהו המשחק הכי מצחיק ששיחקת בו? לא יודעת מהו המשחק הכי משעמם ששיחקת בו? מונופול... מהי החיה האהובה עליך? רוב החיות מהי החיה השנואה עליך? כל החרקים למינהם יש לך חית מחמד? כן אם כן..איזה? כלבה מה השם שלה? ג'קי
מפחדים מחיה כלשהי? מפרות מהי החיה הכי מוזרה? חומני מהי החיה שחיה הכי מוזר? מה? מהי החיה שחיה הכי נורמלי? לא הבנתי... שיר שמתנגן ברקע: חירותי מחשבה שעוברת בראש: הכנות לטיול לאילת חשק ל...: אכול פיצה מה המילה שהזמר אמר ברגע זה: אהבה אומללה, שקרים של כפר מכירים ת`שיר scotty doesn`t know מהסרט יורו-טריפ? כן נכון שיר ענק? נחמד נכון שהמילה אשכרה היא אשכרה מילה מוזרה ושימושית? חחח יוצא לכם לפעמים להגיד מילה הרבה פעמים{למשל- מאוד} נשמעת נורא מוזר? כן מה המידה שלך בנעליים? 39-40 יש לך בהן גדולה? האמת שהאצבע ליד הבהן יותר גבוהה קצת מהבהן חחחחח אתם יכולים להביא את הרגליים עד הראש, כמו תינוק? כן יצא לכם להתקל בספויילר בלי כוונה? לא מישהו חוץ ממני מבין מה זה הליקס?. נכון שLed zeppelin זו הלהקה הכי טובה? נחמדה נכון שאני משגעת לכם ת`שכל?. לא נכון אתם חושבים שפרות זה דבר מאודדד שקסי? הן מפחידות חושבים שבגיל 21 תגיעו לירח? מקווה תשמעו ת`שיר accidrently in love מהסרט שרק2...נכון שזה שיר מדבק? כן -"זה או זה" 1.דמקה או שש-בש? שש בש 2.שיעור חקלאות או מולדת? אין לי שיעורים כאלה 3.למות זקן או צעיר? זקן 4.לילה או יום? יום 5.זריחה או שקיעה? שקיעה 6.ספגטי או פיצה? פיצה 7.כדורגל או טניס? כדורגל 8.חנונים או ערסים? אאממ 9.אדום או ירוק? אדום 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים? גבינה 11.להיות רזה או להיות קצת מלא? לא משנה.. 12.ידיעות או מעריב? הארץ... 13.די או מספיק? די 14.ליטוף או מילה טובה? תלוי 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? שניהם חח
-מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור? לא יודעת 2.אלוהים? לא קיים 3.להקת טיפקס? לא משהו 4.מוזיקה מזרחית?
5.חתונות? ממש כיפיות 6.משפחה? חיים 7.דיכאון? מדכא 8.פורום : מה? 9.השיעמום שלי 10.סקס? 11.שלמות? 12.לימודים?מה איתם? מעייפים -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות? הייתי עושה טיול מסביב לעולם 2.היית פוגש/ת את לורן גראהם ברחוב? מי זה? 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים? מפחדת מאוד.. פעם היתי ערה ושני גנבים נכנסו אלי הביתה בלילה... הייתי בכיתה ו' וממש פחדתי 4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחתת ויוצאים ממנה כמה חייזרים? מתחילה לשאול אותם שאלות 5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו? לא יודעת בריכה או ים? ים פירות או ירקות? ירקות עכבר או מקלדת? עכבר דיסקים צרובים או מקורים? מקורים מוזיקה לועזית או אנגלית? ישראלית סינרגיה או משינה? משינה נינט טייב או מירי מסיקה? מירי מסיקה
אוונסנס או דפש מוד? דפש מוד סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? קולנוע באולינג או מסעדה? מסעדה סרט או הופעת מוזיקה? הופעה!! מסנג`ר או אי סי קיו? אי סי קיו פוקס או טי אנ טי? פוקס קסטרו או רנואר? קסטרו גיטרה או תופים? גיטרה
חליל או קלרינט?

A t z a

New member
גנבתי../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

אבל אני באמת אוהבת אותך מילע
ויש לך קרדיט עצום!!!!
ואני מבטיחה לענות על זה גם פה
סוריייי

../images/Emo6.gif

את תמיד מצחיקה אותי עם ההודעות שלך
ואיזה חתימה פמינסטית עם כל הנשים
תתחדשי כפרע

A t z a

New member
תודה כפרע../images/Emo6.gif!../images/Emo80.gif

מה אני אעשה זה הפורומים בניהולי
מחוייבות. ואממממ מילע נכון רובי זה הדבר הכי מושלם בעולם
?כלכך התגעגעתי לטלנובלה הזאת...היא רעה שזה מפחיד
והקטור שווה כלכךךךךך

A t z a

New member
חחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif

מפתאום דוחף
כל מי שרואה רובי מוזמן לפה

../images/Emo9.gif

רובי פשוט מהפנטת. בפעם הראשונה שזה הוקרן.. היינו בטיול שנתי. אני מתחילה לדבר על התוכנית עם חברות שלי.. פתאןם כל הערסים מאחורינו מצטרפים.. "גם אני רואה רובי... גם אני רואה רובי". אנחנו כזה בשוק.. זה בויוה! והערסים פשוט הזילו ריר גם מלחשוב עליה!!
ואיכס הקטור, אני כל הזאת נזכרת בטירוף שלנו בעיניים מהפרקים האחרונים. אלחנדרו

A t z a

New member
אלחנדרו../images/Emo99.gif../images/Emo45.gif../images/Emo80.gif

די לא להזכיר לי ת'פרקים האחרונים
איזה טלנובלה מוזרההה

אני..../images/Emo205.gif

איזה צבע החדר שלכם? טוב קיר אחד ורוד פוקסיה
ושאר הקירת ורוד בהיר
איזה צבע החלונות שלכם? נה? מה הצבע האהוב עליכם? כחוללל מה הצבע השנוא עליכם? אין אתם חושבים שוורוד הוא צבע של פאקצה? לא איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנים? מזה הקקה הזה?
איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנות? ורוד
מה צבע התיק שלכם? יש לי כמה
יש לכם סימס? היה יש לכם IDDR? הא? מה המשחק מחשב האהוב עליכם? וואו יש מלאאאאאאאאא אוהבים משחקי קופסא? גם אוהבים את משחקי וואלה? חח כן מהו המשחק הכי דפוק ששיחקת בו? מהו המשחק הכי מצחיק ששיחקת בו? מאיפה אני זוכרת, האא אני זוכרת! פיפוש!!!! זה אחד המשחרים תוצרת ישראל הכי קרועים שיש
מהו המשחק הכי משעמם ששיחקת בו? לוזוכרת מהי החיה האהובה עליך? חתול? מהי החיה השנואה עליך? לויודעת יש לך חית מחמד? לא אם כן..איזה? מה השם שלה? מפחדים מחיה כלשהי? יכול להיות מהי החיה הכי מוזרה? נו מההההההההההההההההה מהי החיה שחיה הכי מוזר? מהי החיה שחיה הכי נורמלי? שיר שמתנגן ברקע: אין מחשבה שעוברת בראש: עוד מעט כדורסל^^ חשק ל...: שוקולד
מה המילה שהזמר אמר ברגע זה: אני לא שומעת שיררררררררר מכירים ת`שיר scotty doesn`t know מהסרט יורו-טריפ? כן נכון שיר ענק? שיר יפה נכון שהמילה אשכרה היא אשכרה מילה מוזרה ושימושית? אעעעעעעעעעעעעעע יוצא לכם לפעמים להגיד מילה הרבה פעמים{למשל- מאוד} נשמעת נורא מוזר? כן מה המידה שלך בנעליים? 39 יש לך בהן גדולה? לויודעת
אתם יכולים להביא את הרגליים עד הראש, כמו תינוק? לא יצא לכם להתקל בספויילר בלי כוונה? כן מישהו חוץ ממני מבין מה זה הליקס?. כן זה סוג של פיריסינג באוזן בחלק העליון. נכון שLed zeppelin זו הלהקה הכי טובה? לא יודעת אם הכי טובה אבל טובה נכון שאני משגעת לכם ת`שכל?. כן נכון אתם חושבים שפרות זה דבר מאודדד שקסי? איכס חושבים שבגיל 21 תגיעו לירח? לא תשמעו ת`שיר accidrently in love מהסרט שרק2...נכון שזה שיר מדבק? יכול להיות -"זה או זה" 1.דמקה או שש-בש? דמקה 2.שיעור חקלאות או מולדת? מה?
3.למות זקן או צעיר? זקן 4.לילה או יום? יום 5.זריחה או שקיעה? גם וגם
6.ספגטי או פיצה? פיצה 7.כדורגל או טניס? כדורגל 8.חנונים או ערסים? חנונים
9.אדום או ירוק? אדום 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים? גבינה 11.להיות רזה או להיות קצת מלא? מזה משנה 12.ידיעות או מעריב? ידיעות 13.די או מספיק? מספיק 14.ליטוף או מילה טובה? מילה טובה 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? בעיטה
-מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור? 2.אלוהים? 3.להקת טיפקס?
4.מוזיקה מזרחית? בכיף
5.חתונות? לא לפני גיל 25 6.משפחה? אחלה 7.דיכאון? בעע 8.פורום : נחמד^^ 9.השיעמום שלי- גדול 10.סקס? בעתיד
11.שלמות? בע 12.לימודים?מה איתם? מעייפים -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות? עושה את כל הדברים שחלמתי לעשות 2.היית פוגש/ת את לורן גראהם ברחוב? מי? 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים? הייתי מרביצה להם
בעצם הייתי בורחת בצרחות
4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחתת ויוצאים ממנה כמה חייזרים? הממ 5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו? זה היה מפחיד לויודעת בריכה או ים? ים פירות או ירקות? גםם וגםגםגםג עכבר או מקלדת? מקלדת דיסקים צרובים או מקורים? מקורים מוזיקה לועזית או אנגלית?הא? סינרגיה או משינה? ברורררררררררר שמשינהההההההה נינט טייב או מירי מסיקה? מירי אוונסנס או דפש מוד? נראה לי שאוונסנס סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? בבית באולינג או מסעדה? מסעדה
סרט או הופעת מוזיקה? הופעהה מסנג`ר או אי סי קיו? מסנג'ר פוקס או טי אנ טי? פוקס מכנסים טי אן טי חולצות קסטרו או רנואר? קסטרו גיטרה או תופים? גיטרה
חליל או קלרינט? חחחחח

למעלה