שאלון

American Girl

New member
../images/Emo39.gifשאלון../images/Emo39.gif

תענו
שם: גיל: מין: מזל: מאכל אהוב: שתייה מועדפת: סדרה: האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים: כמה כריות: חיות מחמד: מכונית אידיאלית: מוזיקה בכלליות: להקה אהובה: מאמין/ה באהבה וירטואלית?: הכרת פעם מישהומישהי מהאינטרנט? נפגשת איתואיתה?: מאמיןה באהבה ממבט ראשון?: מהי אהבה בשבילך?: את בחור\ה של סטוצים?: מה הדבר שעושה אותך למאושרת?: מה אתה אוהבת לעשות?: מקומות בילוי מועדפים: אתה אוהבת להיות בבית?: את אוהבת ילדים?: המרחק הפיזי כן קובע?: אני שונה ממך תנסהתנסי לשנות אותי?: ראית אחד שלא מוצא חן בעיניך, תתן צ´אנס לכבוש את לבך?: איזה פתגם אומר לך הרבה?: מהו המשפט שמאפיין אותך?: אתה בחורה קנאית?: מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: האם אתה מאמין בה´?: החיים הטובים לדעתך: היחסים עם ההורים טובים?: לבוש: איפור: ברגע זה: לובשת: מוזיקה: חושבת על: *הדבר האחרון ש... קניתי: עשיתי: קראתי: *זה או זה: מועדון מסיבה פרטית: קפה או תה: שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות: חתולים או כלבים: אוכל או ממתקים: קולה או פפסי: את מה/את מי היית רוצה? להרוג: לשמוע: להיות כמו: האחרון סרט אחרון שראיתי: בקלונוע: בטלוויזיה: במחשב: מספר אחרון שחייגת: דבר אחרון ששתית: דבר אחרון שאכלת: פעם אחרונה שהתקלחת: פעם אחרונה שבכית: פעם אחרונה שחייכת: פעם אחרונה שצחקת: האדם האחרון שחיבקת: האדם האחרון שנישקת: הדבר האחרון שאמרת הבן האחרון שדיברת אתו ברשת: הריח האחרון שהרחת: האם אתה: מעשן/ת?: ישן עם חיות פרווה: מנגן על כלי נגינה: מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: קורא עיתון: מאמין בנסים: מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: רואה בשוטרים חברים או אויבים: אוהב אלכוהול: מאמין באסטרולוגיה: מאמין בקסמים: מתפלל: מבקר בבית כנסת: לומד/ מתכנן ללמוד באוניברסיטה: מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו:. חובש כובעים: שונא את עצמך: מביע משאלות מול כוכבים נופלים: אוהב את הכתב יד שלך: מאמין במכשפות: מאמין בשטן: מאמין בשדים ורוחות: נותן אמון בקלות: אוהב לטייל בגשם: אוהב ציניות: שר במקלחת: האם יש לך: סודות: חלום שחוזר על עצמו: פירסינג/קעקועים: חוויה אחרונה שחויית: מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: סרט אהוב: פשלה: הבן אדם הכי שנוא: הדבר הכי קשור אלי: הכי שונא בעצמי: הכי אוהב בעצמי: פיצול אישיות: . לפני המוות: מה השאיפה בחיים:

American Girl

New member
../images/Emo187.gifשלי../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

שם: ילנה גיל: 13 מין: נקבה. מזל: סרטן מאכל אהוב: פיצה
וכל מה שבריא כל הפירות והירקות למיניהם.. שתייה מועדפת: מיץ תפוזים סחוט. סדרה:"רפואה שלמה דהההההה
ו"חברים"... האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: לא. האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים: ממש אבל ממש לא
כמה כריות: כמה שיותר
חיות מחמד: דגים... אני מסתדרת איתם הכי טוב. מכונית אידיאלית:לקסוס. מוזיקה בכלליות:הכל.... להקה אהובה: בקסטריט בויז. מאמין/ה באהבה וירטואלית?: לא. הכרת פעם מישהומישהי מהאינטרנט? נפגשת איתואיתה?: לא. מאמיןה באהבה ממבט ראשון?: לא קרה לי. לא יודעת. מהי אהבה בשבילך?: אין לזה הגדרה. את בחור\ה של סטוצים?: לא. מה הדבר שעושה אותך למאושרת?: המשפחה שלי. ולדעת שהם בריאים. מה אתה אוהבת לעשות?: לקרוא, לרקוד, לשמוע מוזיקה. מקומות בילוי מועדפים: בבית או אם חברות בפיצריה במדרחוב. אתה אוהבת להיות בבית?: כן. את אוהבת ילדים?: כן. המרחק הפיזי כן קובע?: מה????????? אני שונה ממך תנסהתנסי לשנות אותי?: ממש לא
ראית אחד שלא מוצא חן בעיניך, תתן צ´אנס לכבוש את לבך?: כן. איזה פתגם אומר לך הרבה?: לא עולה לי בראש כרגע. מהו המשפט שמאפיין אותך?: אתה בחורה קנאית?: לא. מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: "כאילו" האם אתה מאמין בה´?: כן. החיים הטובים לדעתך: כשהם טובים אז כן. כשהכל הולך חרא אז לא. היחסים עם ההורים טובים?: מאוד. לבוש: ג'ינס וחולצה. איפור: טבעי ברגע זה: לובשת: טרנינג ומכנס ספורטיבי. מוזיקה: לא שומעת כרגע. חושבת על: אהובי *הדבר האחרון ש... קניתי: טוסט עשיתי: אכלתי קראתי: עיתון "יס" *זה או זה: מועדון מסיבה פרטית: מועדון קפה או תה: תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות: שואף לשלמות חתולים או כלבים: כלבים אוכל או ממתקים: אוכל קולה או פפסי: מה זה משנה? את מה/את מי היית רוצה? להרוג: ילד אחד שעשה לי הרבה מאוד רע. לשמוע: להיות כמו: אני שלמה עם עצמי. אבל אם כבר אז ניקול קידמן. האחרון סרט אחרון שראיתי: "נוטינג היל" בקלונוע: ממזמן... לפני כמה שנים. אני לא מרבה ללכת לקונוע כי גם אין לי עם מי... חברות שלי לא אוהבות. בטלוויזיה: ערוץ אי! במחשב: לא זוכרת. מספר אחרון שחייגת: לאמא שלי. דבר אחרון ששתית: מים. דבר אחרון שאכלת: תפוח פעם אחרונה שהתקלחת: לפני יומיים. פעם אחרונה שבכית: שלשום פעם אחרונה שחייכת: היום בבוקר. פעם אחרונה שצחקת: אתמול בערב. האדם האחרון שחיבקת: אבא. האדם האחרון שנישקת: אמא. הדבר האחרון שאמרת: לא זוכרת. הבן האחרון שדיברת אתו ברשת: ידיד שלי. הריח האחרון שהרחת: הבושם שלי היום בבוקר. האם אתה: מעשן/ת?: לא. ישן עם חיות פרווה: יש לי הרבה על המיטה זה נחשב? מנגן על כלי נגינה: כן בערך.... על אורגן מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים:לא. קורא עיתון: כן. מאמין בנסים: לא תמיד. מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: לא. רואה בשוטרים חברים או אויבים: תלוי מה הם מטרות שלהם. אוהב אלכוהול: לא. מאמין באסטרולוגיה: לפעמים. מאמין בקסמים: לא. מתפלל: לא. מבקר בבית כנסת:לא. לומד/ מתכנן ללמוד באוניברסיטה: כן. מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו: לפעמים חובש כובעים: לפעמים. שונא את עצמך: לא. מביע משאלות מול כוכבים נופלים: כן
אוהב את הכתב יד שלך:כן מאמין במכשפות: לא. מאמין בשטן: לא. מאמין בשדים ורוחות: לא. נותן אמון בקלות: לא. אוהב לטייל בגשם: כן. אוהב ציניות: לא. שר במקלחת: לא. האם יש לך: סודות: כן. חלום שחוזר על עצמו: לא.... פירסינג/קעקועים: רק באוזניים. חוויה אחרונה שחויית: לא זוכרת. מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: רפואה. נחשו למה? סרט אהוב: "ארמגדון" פשלה: לא זוכרת... אבל יש הרבה. הבן אדם הכי שנוא: הילד שאני אוהבת. הדבר הכי קשור אלי: מוזיקה. הכי שונא בעצמי: נראה לי שהייתי רוצה להיות גבוה יותר. הכי אוהב בעצמי: בטן. פיצול אישיות: מה???????????? לפני המוות: אני לא חושבת על זה. מה השאיפה בחיים: להקים משפחה ולהיות רופאה

rbfan

New member
ועכשיו אני ../images/Emo151.gif

שם: עדי גיל: 15 וחצי מין: נקבה מזל: סרטן מאכל אהוב: ג'חנון של סבתא!!!! שתייה מועדפת: קולה...ורק קולה!!! סדרה: רפואה שלמה .... ברוררררר האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: אמממ עדיין לא...חחח האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים: חחחחחחחחח האמת שכן...אבל תלוי על מי... כמה כריות: 1! חיות מחמד: כלב.... חבל שאין לי מכונית אידיאלית: אממממ בי אמ וו חחחח אין דרישות (; מוזיקה בכלליות: הכלללללללל להקה אהובה: אין אבל שירי מימון!!!!!!! כפרה עליה!!! מושלמת!!! מאמין/ה באהבה וירטואלית?: לא ממש... הכרת פעם מישהומישהי מהאינטרנט? נפגשת איתואיתה?: חחחח ברור שהכרתי אבל להיפגש עדיין לא...אין לי אומץ... מאמיןה באהבה ממבט ראשון?: כן... מהי אהבה בשבילך?: אי אפשר להגדיר אהבה... את בחור\ה של סטוצים?: חחחח ממש לא מה הדבר שעושה אותך למאושרת?: לפגוש את שירי!!!!! מה אתה אוהבת לעשות?: מחשב, טלפון, ים, בריכה, שופינג ועוד מקומות בילוי מועדפים: קולנוע, ים , בריכה, וכו' אתה אוהבת להיות בבית?: מ-א-ו-ד!!! אין כמו הבית את אוהבת ילדים?: כןןןןןןן חולה עליהם!!! המרחק הפיזי כן קובע?: מה????? לא הבנתי ת'שאלה... אני שונה ממך תנסהתנסי לשנות אותי?: לא.... למה לי?? מה אני צריכה עוד אחת כמוני בעולם?? חחח ראית אחד שלא מוצא חן בעיניך, תתן צ´אנס לכבוש את לבך?: אם זה מבחינת מראה- אז ברור כי אני לא שטחית....מבחינת אופי- לא....בשביל מה?? סתם חבל... איזה פתגם אומר לך הרבה?: מי שאוהב אותך לעולם לא יתן לך לסבול!! (זה לא הניסוח המקורי אבל חפיף...) מהו המשפט שמאפיין אותך?: אין משפט מסויים אבל תכונות....סקרנות עקשנות וחברותית (ככה אומרים) חחחח אתה בחורה קנאית?: ממש לא... בעעעעעעע מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: חפיף, סבבה, כפרה , מאמוש!! האם אתה מאמין בה´?: מאוד מאוד מאוד מאוד!!! החיים הטובים לדעתך: אין חיים מושלמים.... אם היו כאלה אז היה לנו מאוד משעמם בעולם...כך שטוב לי כרגע עם החיים שלי חחחח היחסים עם ההורים טובים?: ייפ :) לבוש: ספורט-אלגנט איפור: אממממ תלוי במצבי רוח חחח ברגע זה: לובשת: מכנס שחור עם פסים לבנים, חולצה שחורה ומעיל מקסטרו שחור עם לבן מוזיקה: כוכב נולד!! פופ היפ הופ פאנק ועוד חושבת על: אתמול (אל תשאלו חחח) *הדבר האחרון ש... קניתי: מעיל מקסטרו עשיתי: נסעתי לת"א קראתי: ---- *זה או זה: מועדון מסיבה פרטית: מסיבה פרטית קפה או תה: בעעעעע לשניהם שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות: חצי חצי...חחח איזה תושבות יש לי חתולים או כלבים: כלביםםםםםם אוכל או ממתקים: אף אחד מהם... קולה או פפסי: קולההההההה את מה/את מי היית רוצה? להרוג: אף אחד!! לשמוע: שירי חחחחח להיות כמו: כמוני!!! האחרון סרט אחרון שראיתי: לא זוכרת ה היה מזמן \: בקלונוע: - בטלוויזיה: - במחשב: - מספר אחרון שחייגת: לחברה הכי טובה שלי דבר אחרון ששתית: קולה דבר אחרון שאכלת: ספגטי פעם אחרונה שהתקלחת: לפני שעה חחחח פעם אחרונה שבכית: מהתרגשות? אתמול מכאב או משהו כזה? מזמן.... פעם אחרונה שחייכת: חחחח לפני שנייה פעם אחרונה שצחקת: אתמול בלילה התוכנית של אדיר מילר קרעה אותי האדם האחרון שחיבקת: סבא שלי!! האדם האחרון שנישקת: *חסוי* הדבר האחרון שאמרת אני חולה עלייך!!! הבן האחרון שדיברת אתו ברשת: אני עכשיו מדברת עם 4 חברות ו2 ידידים שלי הריח האחרון שהרחת: מכתב מבושם...חחח האם אתה: מעשן/ת?: לא! ישן עם חיות פרווה: לא! מנגן על כלי נגינה: לא! מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: לא ממש... קורא עיתון: תלוי על מה ומי ... מאמין בנסים: תלוי ... מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: יותר מדי... בשוטרים חברים או אויבים: סתם אנשים רגילים אוהב אלכוהול: לא... מאמין באסטרולוגיה: לא ממש...לפעמים מאמין בקסמים: לא מתפלל: כן... כשצריך מבקר בבית כנסת: בחגים לומד/ מתכנן ללמוד באוניברסיטה: מתכננת... מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו:. חחחח ברור...למה לא? חובש כובעים: לא שונא את עצמך: לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים: קודם שאני יראה כוכב נופל...אח"כ נדבר אוהב את הכתב יד שלך: הוא נחמד מאמין במכשפות: לא מאמין בשטן: לא מאמין בשדים ורוחות: לא נותן אמון בקלות: תלוי למי אוהב לטייל בגשם: פחחחחחח ממש לא!!! תמיד חוזרת חולה ... אוהב ציניות: כשזה מתאים... שר במקלחת: חחחחחחחחחחח לא.... האם יש לך: סודות: ברור חלום שחוזר על עצמו: חחח כן (בלי פירוט) פירסינג/קעקועים: נאדה חוויה אחרונה שחויית: פגשתי את שירי!!! מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: לא משנה מה...רק שיהיה מקצוע טוב סרט אהוב: - פשלה: חחחחח עדיף שלא... הבן אדם הכי שנוא: אין... הדבר הכי קשור אלי: משפוחס! הכי שונא בעצמי: חחחחח לא נתחיל עם זה... הכי אוהב בעצמי: עזבו פיצול אישיות: . כרגע אין..חחח לפני המוות: לא רוצה לחשוב על זה מה השאיפה בחיים: להצליח!!! ב-ה-כ-ל!! פש ילנה אחלה סקר!! אהבתי...חחח

American Girl

New member
חחחח תודה מתוקה.

מצאתי את זה באחד הפורומים שבהם אני מטיילת בזמני הפנוי. ובגלל שהיתלוננתם שמשעמם פה אז שמתי אותו פה גם כדאי שנכיר אחד את השני טוב יותר... ובבקשה תשתתפו אל תתעצלו. ועדי אני מבינה שמחזרים אחריך...

rbfan

New member
חחחחחחח כנסי רגע

חחחחחחחחחחחחחח מאיפה הבנת את זה?? כאילו ממה שרשמתי?? :)

נועה167

New member
תשובות

שם:נועה גיל:16.5 מין:נקבה מזל:שור מאכל אהוב:הרבה דברים (חיחי) לא עולה לי משהו ספציפי בראש. שתייה מועדפת:קולה סדרה:מכושפות, אי.אר, חברים ומן הסתם רפואה שלמה. האם נמצאת אשם באיזשהו פשע:לא האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים:לא כמה כריות:מה??? חיות מחמד:אין לי אבל הייתי רוצה כלב. מכונית אידיאלית:אמממ לא יודעת מוזיקה בכלליות:ה-כ-ל-! להקה אהובה:אין מאמין/ה באהבה וירטואלית?:כן הכרת פעם מישהומישהי מהאינטרנט? נפגשת איתואיתה?:לא מאמיןה באהבה ממבט ראשון?:אממממ לא יודעת מהי אהבה בשבילך?:קשה לתאר... את בחור\ה של סטוצים?:לא מה הדבר שעושה אותך למאושרת?:ח-ו-פ-ש מה אתה אוהבת לעשות?:לראות טלויזיה, אינטרנט, ספורט, לצאת וכו' מקומות בילוי מועדפים:לא משנה לי אתה אוהבת להיות בבית?:כן את אוהבת ילדים?:כן המרחק הפיזי כן קובע?:??? אני שונה ממך תנסה/תנסי לשנות אותי?:לא ראית אחד שלא מוצא חן בעיניך, תתן צ´אנס לכבוש את לבך?:כן איזה פתגם אומר לך הרבה?:? מהו המשפט שמאפיין אותך?:? אתה בחורה קנאית?:קצת... מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד:כאילו, האם אתה מאמין בה´?:כן החיים הטובים לדעתך:כן היחסים עם ההורים טובים?:כן לבוש:ג'ינס וטי שירט איפור:לא מתאפרת בדרך כלל ברגע זה: לובשת:רגיל מוזיקה:אוונסנס חושבת על:הרבה דברים *הדבר האחרון ש... קניתי:בלונים לחברה עשיתי:הייתי בבית קפה קראתי:עיתון ראש1 (חחח) *זה או זה: מועדון מסיבה פרטית:מסיבה פרטית קפה או תה:תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות:לוקחת בקלות בד"כ חתולים או כלבים:כלבים אוכל או ממתקים:אוכל קולה או פפסי:קולה את מה/את מי היית רוצה? להרוג:את אחד המורים שלי לשמוע:..? להיות כמו:..? האחרון סרט אחרון שראיתי:ירח דבש מטורף בקלונוע:מת לצעוק בטלוויזיה:לא זוכרת במחשב:לא רואה במחשב מספר אחרון שחייגת:חסוי דבר אחרון ששתית:שוקו דבר אחרון שאכלת:שוקולד פעם אחרונה שהתקלחת:היום בבוקר פעם אחרונה שבכית:היום!! פעם אחרונה שחייכת:לפני כמה דקות פעם אחרונה שצחקת:גם לפני כמה דקות האדם האחרון שחיבקת:אמא האדם האחרון שנישקת:חחח לא זוכרת הדבר האחרון שאמרת: תודה (הסיעו אותי חח) הבן האחרון שדיברת אתו ברשת: אחד איזה פורום.. הריח האחרון שהרחת:של שוקו! האם אתה: מעשן/ת?:לא ישן עם חיות פרווה:לא מנגן על כלי נגינה:כן. (גיטרה) ואני רוצה גם ללמוד תופים. מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים:.. אני לא סגורה על עצמי בנושא. קורא עיתון:כן מאמין בנסים:כן מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים:אממ ככה ככה... רואה בשוטרים חברים או אויבים:חברים אוהב אלכוהול:לא במיוחד מאמין באסטרולוגיה:לא מאמין בקסמים:לא מתפלל:לפעמים מבקר בבית כנסת:לפעמים לומד/ מתכנן ללמוד באוניברסיטה:כן מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו:כן חובש כובעים:לא שונא את עצמך:לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים:כן אוהב את הכתב יד שלך:לא מאמין במכשפות:א מאמין בשטן:לא מאמין בשדים ורוחות:כן נותן אמון בקלות:לא אוהב לטייל בגשם:כן!! :) אוהב ציניות:כן שר במקלחת:חח לפעמים. האם יש לך: סודות:לכולם יש חלום שחוזר על עצמו:לא פירסינג/קעקועים:לא חוויה אחרונה שחויית: מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו:אין לי שמץ סרט אהוב:"צעקה" פשלה:לא עולה לי בראש הבן אדם הכי שנוא:אין הדבר הכי קשור אלי:המחשב הכי שונא בעצמי:את השיער שלי הכי אוהב בעצמי:לא יודעת פיצול אישיות:? אין, אממ יש, אממ אין. חחחח סתם. לפני המוות:? מה השאיפה בחיים:להנות ולנצל את החיים. ואי סוף סוף, איזה ארוך! אבל יפה שמישהו שם :) כל הכבוד...

MaayanSM

New member
אני

שם: מעיין גיל 16 וחצי מין נקבה מזל אריה אוכל אהוב : פיצה,המבורגר שתייה: קולה סדרה: רפואה שלמה, זואי בוזוייק - קלף פראי לא אשמה בשום פשע לצחוק רק על אנשים שאני שונאת נורא בדרך כלל כרית אחת אבל עדיף לי שתיים צ'וצ'ו (מאי זה השם האמיתי) הכלבה שלי שהיא בת שנתיים וחצי מכונית??? אמממ אני חושבת ששברולט מוזיקה: כל הסגנונות להקה: אמממ פליטווד, האבות והאמהות ועוד המון אהבה וירטואלית? רק אם שני הצדדים אומרים את האמת הכרתי פעם מישהי מהאינטרנט וגם פגשתי אותה (היא חברה ממש טובה שלי) אהבה ממבט ראשון? ממש לא. אהבה זה כשכל מה שאתה מסוגל לחשוב עליו זה הבנאדם שאת/ה אוהב וכשהוא לא יכול לחשוב על שומדבר אחר חוץ ממך סטוצים: ממש לא. עושה אותי מאושרת: כשאנשים מחמיאים לי לישון, לקרוא, לכתוב ולגלוש באינטרנט קולנוע וחנויות בגדים אין כמו הבית ילדים זה הדבר הכי מדהים בעולם ממש לא. צריך לקבל גם את מי ששונה לכן התשובה היא לא. לא יודעת. זה נדוש אבל "אף אחד לא מושלם" צריך המון פתגמים כדי לאפיין אותי קצת שולט, אין בעייה, לא אכפת לי וסבבה לא מאמינה בה' החיים טובים אם יודעים לחיות אותם ההורים הם החברים הכי טובים שלי לבוש: אלגנט בעיקר. לפעמים אני לובשת ספורטיבי בלי איפור ג'ינס וסוודר שאנייה טוויין והביטלס חושבת: לצבוע את השיער (אני מתכוונת ממש עכשיו) קניתי: צבע לשיער עשיתי: הוצאתי את הכלבה קראתי: הארי פוטר החמישי מסיבה פרטית תה באמצע כלבים אוכל. ממתקים זה משמין קולה להרוג: את חנה אליישיב (הסגנית מנהלת שלנו) לשמוע: את הקול של פגי (המורה לאנגלית) להיות כמו: עצמי סרט אחרון: חיוכה של מונה ליזה לא רואה טלוויזיה אין לי סרטים במחשב המספר של הדס קולה ספגטי היום בערב באוקטובר היום גם היום פגי (המורה לאנגלית והיי אני לא לסבית) אבא (על הלחי) לא דיברתי כל כך עם בנים ברשת סיגריות במסעדה שהייתי בה היום מעשנת? חס וחלילה חיות פרווה? ממש לא יודעת קצת על פסנתר לא יודעת לא פגשתי אותם עיתוני נוער ניסים? ברור מאוד סובלנית תלוי באיזו סיטואציה אלכוהול? אוהבת אבל שותה רק ליד אמא ואבא אסטרולוגיה: כן קסמים: לא לא מתפללת לא הולכת לבית כנסת מתכננת ללמוד באוניברסיטה לא תמיד. זה תלוי כובעים: כן למה לי לשנוא את עצמי? משאלות מול כוכבים נופלים: כן אוהבת את הכתב יד שלי: לא ממש לא מאמינה במכשפות לא מאמינה בשטן גם לא בשדים ורוחות נותנת אמון בקלות: ברוב המקרים כן לטייל בגשם: לא ציניות: כן שרה במקלחת: כשאני יודעת שאף אחד לא שומע סודות: כן חלום שחוזר: לא פירסינג: חורים באוזניים (אם זה נחשב) חווייה אחרונה: ביקור בקוויבק סיטי מקצוע: משחק סרט: מולין רוז' פשלה: כל מיני שטויות שאני אומרת ואחר כך מתחרטת שאמרתי בנאדם שנוא: ג'ורג' בוש הכי קשור אלי: צ'וצ'ו (הכלבה שלי) שונאת בעצמי: רק את העובדה שאני קצת עצלנית אוהבת בעצמי: את האופטימיות שלי פיצול אישיות: קצת לפני המוות: להגשים את החלומות שלי שאיפה בחיים: להיות שחקנית או סופרת

הגרה182

New member
אני...

יש לי סלידה מסקים (במיוחד אם הם ארוכים).. אז תסלחו לי אם אני לא עונה.. אני חמודה גם בלי זה..

תשובות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif....

שם:יערה גיל:12 מין:נקבה מזל:שור מאכל אהוב:פסטה שתייה מועדפת:דיאט ספראייט סדרה:רפואה שלמה,חברים,סברינה,מכושפות..... האם נמצאת אשם באיזשהו פשע:לא האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים:כן
ברור
כמה כריות:הרבה חיות מחמד:כלבה
+סרטן
מכונית אידיאלית:לימוזינה מוזיקה בכלליות:עכשווית להקה אהובה:- מאמין/ה באהבה וירטואלית?:לא ממש.... הכרת פעם מישהומישהי מהאינטרנט? נפגשת איתואיתה?:כן ו....לא מאמיןה באהבה ממבט ראשון?:כן ברור
מהי אהבה בשבילך?:הרבה דברים את בחור\ה של סטוצים?:לא מה הדבר שעושה אותך למאושרת?:הרבה דברים.... מה אתה אוהבת לעשות?:לראות טלוויזיה
מקומות בילוי מועדפים:קניונים+מול הטלוויזיה
אתה אוהבת להיות בבית?:כן בטח.... את אוהבת ילדים?:טלוי איזה המרחק הפיזי כן קובע?:מה זאת אומרת
אני שונה ממך תנסה/תנסי לשנות אותי?:מה
ראית אחד שלא מוצא חן בעיניך, תתן צ´אנס לכבוש את לבך?:ממש לא
איזה פתגם אומר לך הרבה?:- מהו המשפט שמאפיין אותך?:- אתה בחורה קנאית?:כן מאוד.... מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד:- האם אתה מאמין בה´?:מה
החיים הטובים לדעתך:כסף,מכונית..... היחסים עם ההורים טובים?:כן... לבוש:ג'ינס וטי שירט... איפור:- ברגע זה: לובשת:חולצה ארוכה סגולה מוזיקה:- חושבת על:מה לכתוב.... *הדבר האחרון ש... קניתי:ממתקים עשיתי:ראיתי טלוויזיה קראתי:הודעה בפורום.... *זה או זה: מועדון מסיבה פרטית:פרטית קפה או תה:גם ו....גם... שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות:גם וגם... חתולים או כלבים:גם וגם... אוכל או ממתקים:ממתקים קולה או פפסי:קוקה קולה
את מה/את מי היית רוצה? להרוג:שלו פריד ההומו שאי לומדת איתו
לשמוע:- להיות כמו:- האחרון סרט אחרון שראיתי: בקלונוע:שישי הפוך.... בטלוויזיה:לא יודעת.... במחשב:- מספר אחרון שחייגת:לא זוכרת.... דבר אחרון ששתית:מים דבר אחרון שאכלת:קורנפלקס פעם אחרונה שהתקלחת:הבוקר פעם אחרונה שבכית:מזמן... פעם אחרונה שחייכת:לא יודעת... פעם אחרונה שצחקת:עכשיו האדם האחרון שחיבקת:- האדם האחרון שנישקת:- הדבר האחרון שאמרת:.. הבן האחרון שדיברת אתו ברשת:יער בינון הריח האחרון שהרחת:- האם אתה: מעשן/ת?: לא ישן עם חיות פרווה:כן
מנגן על כלי נגינה:לא מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים:לא קורא עיתון:לא... מאמין בנסים:לא ממש.. מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים:ממש לא
.. רואה בשוטרים חברים או אויבים:גם וגם... אוהב אלכוהול:לא
מאמין באסטרולוגיה:גם... מאמין בקסמים:לא מתפלל:לא מבקר בבית כנסת:לא לומד/ מתכנן ללמוד באוניברסיטה:כן מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו:לפעמים... חובש כובעים:גם... שונא את עצמך:לא
מביע משאלות מול כוכבים נופלים:לא אוהב את הכתב יד שלך:לא ממש... מאמין במכשפות:לא מאמין בשטן:לא מאמין בשדים ורוחות:לא נותן אמון בקלות:לפעמים.... אוהב לטייל בגשם:גם..... אוהב ציניות:מאוד
שר במקלחת:לא האם יש לך: סודות:לא חלום שחוזר על עצמו:לט פירסינג/קעקועים:רק עגילים באזניים חוויה אחרונה שחויית:- מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו:לעצב בגדים
סרט אהוב:- פשלה:- הבן אדם הכי שנוא:שלו פריד
הדבר הכי קשור אלי:הדובונים שלי
הכי שונא בעצמי:- הכי אוהב בעצמי:הכל פיצול אישיות:- לפני המוות:- מה השאיפה בחיים:להיות מעצבת אופנה מצליחה

American Girl

New member
ועוד דבר.....

למה אתן לא פותחות משחקים או סקרים ועוד כל מיני דברים? זה לא חייב להיות רק על "רפואה שלמה"....

למעלה