שאלות בנושא סביבה שטרם נענו

itchi

New member
מחזור בקבוקים/נייר

שלום לכולם, האם ידוע למישהוא מה אני יכול לעשות עם הבקבוקים והנייר שלי? אני מדבר גם על בקבוקי מים ואחרים, שלא ניתן לקבל החזר עליהם. שמירת איכות הסביבה צריכה להיות חשובה לכולם, ולא רק בשביל החזרים כספיים... תודה.

גרציאנה

New member
הדברת יתושים בגינה

מצאתי חומר להדברת יתושים בגינה - "פרמתרול". האם יש מישו שהשתמש בו? אומרים שהוא יעיל. יא ל מישהוא ניסיון אתו? גרציאנה

לארי

New member
../images/Emo39.gifשאלות בנושא סביבה שטרם נענו

בשרשור מטה

yuvalif

New member
לארי והשואלים,

דרור בר ענה על האלה הזו בפרוט כבר מספר פעמים, אם תוכל להוסיף קישור. בשורה התחתונה הוא אומר שאי אפשר למחזר נייר ובקבוקים גדולים.

itchi

New member
לא יכול להיות שאי אפשר למחזר בקבוקי

הי, חיפשתי ולא מצאתי הסבר למה אי אפשר למחזר בקבוקים גדולים ןנייר. במקרה עברתי ברעות וראיתי שלהם יש כלוב לבקבוקים. האם הם באמת אנשים איכפתיים וטובים יותר מאיתנו? אם הם יכולים, אז גם בכפר האורנים אפשר. השאלה היא כמה זה חשוב לתושבים.

donaldak

New member
אפשר בהחלט למחזר בקבוקים

עם קצת מאמץ ורצון טוב ניתן להציב בסמוך לביתך הפרטי מיכל נוסף לאיסוף בקבוקי שתיה של ליטר וחצי ולפנותם באופן עצמאי למיכלי הענק הממוקמים ליד הדואר בלפיד או בסמוך לסופר סנטר במודיעין. כך אנו בביתנו צוברים מדי שבוע בקבוקים ומפנים לאחד היעדים הנ"ל. ולשאלתך מדוע בכפר אורנים אין מיכלי ענק: חברת אביב, משיקולים כלכליים(ופוליטים כמובן) הפסיקה לפזר מיכלים ברשויות השונות. לפני כחודשיים פניתי אליהם בבקשה להציב בישובינו מיכל ענק,שכן המשאית כבר מגיעה עד לפיד, ומטרים ספורים היא בכפר האורנים,אך כרגע הוספת נקודות איסוף חדשות בהקפאה בגלל חוק הפיקדון ,ולכן גם לאנשים טובים ואיכפתיים כמונו לא יקצו נק' איסוף חדשה בשלב זה.

itchi

New member
תודה.

לא ידעתי שיש מיכל בלפיד. אני בהחלט מתכוון להשתמש בעצתך.

למעלה