שאלות ובקשות
לכאן

יאיר לפיד!!! איי לאב יוווווווווו!

איןן אתה פשוט גדול איך יצאת בראיון עם השופטת האהבלולה הזו....יצאת פשוט גדול אין עליךךךךךךך! תאכלס תוכנית אירוח מס' 1!!!! ישר כח!:) אוהבתתת

Amitus

New member
שמעתי

שיאיר מראיין היום את ביבי נתניהו..אני מקווה שהוא ישאל אותו את השאלות הרציניות באמת ולא איזה "12 דברים שלא ידעתם על..".. זה אחלה שאלון אבל אם כבר ביבי מגיע, אז לפחות שידחק אותו לקיר, ישאל שאלה נוקבת או סתם יחשוף איזה אסון הוא ביבי..

יאיר לפיד- חתונות

שלום, רציתי לדעת כיצד אוכל להשיג את פרטיו של יאיר לפיד כדי שיחתן אותנו במאי 2007? תודה והמשך יום נעים, מיכל

052834367

New member
חתונה אזרחית

אשמח מאד אם תוכל לערוך טקס חתונה אם חברתי שהינה ממוצא הונגרי במאי 2007 מדובר על טקס צנוע יחסית .גיא

ayulach

New member
שלום למישהו יש מושג איפה אפשר למצוא

את הראיון של יאיר משבוע שעבר עם קרנית גולדווסר?

Mr Kain

New member
מחפש כתבה מהטור של יאיר לפיד

לא זוכר אם הוא כתב את זה בסופשבוע של מעריב או 7 ימים של ידיעות. לא הצלחתי למצוא בארכיונים של YNET ו NRG הטור עסק ברעיון של הזהות היום של הכותב שהוא יהודי שחי בישראל לעומת אם היה גדל וחי בהונגריה. מישהו יכול לשלוח לי את הכתבה או מידע לגבי מתי והיכן היא פורסמה?

ofir369

New member
השאלון המורחב- עזרה

זקוקה בדחיפות לסוגי שאלות ששואל יאיר את המוראיינים בשאלון המורחב. (לדוגמא: מתי בכית פעם אחרונה? וכו')תודה!

../images/Emo112.gif../images/Emo110.gifעובדות על יאיר לפיד..

אשמח לקבל מספר עובדות מעניינות על יאיר לפיד, ואף על תוכניתו בערוץ 2... אשמח לקבל עזרה תודה מראש

מילי17

New member
../images/Emo39.gif שאלות ובקשות../images/Emo35.gif לכאן../images/Emo70.gif../images/Emo39.gif

שאלות על יאיר? טורים? כתבות? חתונות? מסיבות סילבסטר? הכול לכאן
לילה שקט וחמים,

Rnoni

New member
1.1.07

היי, מישהו יודע איפה אני יכול להשיג את הקטע של הלהקה שהופיעו אצל יאיר לפיד???

למעלה