שאלות, טענות בקשות

sagronb89

New member
וידיאו!

אני לא מבין למה הוידיאו של התוכנית כזה דפוק, לא יכולים להשקיע באתר קצת באמת?! הוא נראה חובבני להפליא, כל הפינת וידיאו לא עובדת ואי אפשר לראות שומדבר מלבד רותם וענת... יאיר לפיד, לטיפולך:) שבוע טוב

Mysteriousangel

New member
לצערי יאיר פישל העונה עם

הבדרן הזה שלו הוא ממש נוראי ולא שנון במיוחד בדרך כלל יאיר מצליח לבחור בדרנים מעולים שלאחר התוכנית שלו הם ממש מצליחים ומתפרסמים אבל העונה לדעתי הוא קצת פישל איתו אמרו לי שהוא היה במכללה שלנו פעם וגם אז הוא לא היה כזה מוצלח אוף זה ממש מבאס כי אני די מכורה לתוכנית שלו אבל בפינה של הבדרן הזה אני ממש מאבד עניין אבל חוץ מזה יאיר הורס כהרגלו... כמו יין טוב רק מטיב עם השנים. ואני שמחה לדעת שיש לו פורום כזה נחמד הוא כותב בפורום??? במידה וההודעה הזו פוגעת במשהו אני מתנצלת מראש אין לי כוונה רעה. סתם היה לי צורך לשתף אז לילה טוב וקסום :) Mysteriousangel:)

d2005

New member
א כ ז ב ה - התרפסות

כבר הרבה זמן לא היה ראיון כזה מאכזב, מתרפס כמו הראיון האחרון שלך עם שר הבטחון מר עמיר פרץ. פשוט אחרי ששאלת שאלות נוקבות ונכונות, ישבת בשקט כשהוא ענה לך בסיסמאות ובקלישאות. ציפינו ממך ליותר, אבל אתה נתת לו ללכת מסביב לתקוף את כולם ולדבר בסיסמאות של "אנחנו כולנו צה"ל" וכדומיהם. היה נראה שהוא משחק ומהתל בך, ואתה עם החיוך הכאילו מבוייש, אפילו לא קטעת אותו פעם אחת, לא דרשת תשובה לשאלה ששאלת ולא ניסית אפילו להפנות אותו לאפיקים המעניינים אותנו כציבור, מה שכן, נתת לו לצעוק עלינו על כך שאנחנו מבקשים תשובות? ואיך זה שאנחנו מבקשים לדעת? מאיפה לנו החוצפה לבקש ממנו ומהצבא להשתפר? ראיון מאכזב, חסר חוט שידרה ואנמי. חבל !

nadavsr

New member
מישהו מצליח לראות את הקליפים באתר..

הרישמי של התוכנית? אני מצליח לראות רק את הקליפים של רותם וענת.

MR SNOOPY

New member
את מי מעניין רותם וענת

למה אי אפשר לראות את הראיונות עם חלוץ אולמרט ופרץ. איזה אתר עלוב

מילי17

New member
../images/Emo39.gif שאלות, טענות בקשות ../images/Emo39.gif

ושאר תופינים. לכאן בבקשה

avi ran

New member
חייייייייייייב עזרהה דחוףף!!!

איפה אני יכול למצוא תריאיון של גורי אלפי אצל יאיר לפיד!??! תודה לעוזרים..

מילי17

New member
האמת שדעתך

לא רחוקה ממך. "הבדרן" לדעתי לא עושה את העבודה. ואחרי שלום אסייג זה לא אמור להיות כ"כ קשה...

למעלה