שאלות, טענות, בקשות

שוקולדי

New member
צריכה עזרה בבקשה....תכנסו.

לבנות שלי יש בת מצווה ואנחנו מכינים קליפ שחלק ממנו יהיה 5 עובדות על.. מאת יאיר לפיד (אותו יגלם הבן דוד).בעונה האחרונה אין ליאיר את הפינה הזו...אולי יש למישהו רעיון איפה אוכל לצפות בפינה זו מהעונות הקודמות. רק כדי להתרשם.... תודה ענקית

T P

New member
שלום לכל אנשי הפורום

אהלן, פעם ראשונה שלי פה.. מקווה שתוכלו לעזור לי.. אני צריך לאיזה פרויקט את נעימת הפתיחה של יאיר לפיד. יש לכם רעיון איך אני יכול להשיג אותה? אולי למישהו יש והוא יכול לשלוח לי? בתודה מראש, איתי

אני צריכה עזרה.. בקשר לתוכנית היום.

מאוד חשוב לי להיות בקהל של התוכנית היום, מסיבה אישית.. והתקשרתי אתמול ואמרו שכבר אין כרטיסים.. מה אני יכולה לעשות?

ALON KING1

New member
חחח הרעיון של יאיר לפיד עם רמי ורד

היה ענק ענק!! מישהו יש את הקטע או שהוא יכול לעלות אותו אני מאוד מאוד יודע לו תודה מראש!!

שוקולדי

New member
צריכה את עזרתכם ....

לבנות שלי יש בת מצווה ואנחנו מכינים קליפ שחלק ממנו יהיה 5 עובדות על.. מאת יאיר לפיד (אותו יגלם הבן דוד).בעונה האחרונה אין ליאיר את הפינה הזו...אולי יש למישהו רעיון איפה אוכל לצפות בפינה זו מהעונות הקודמות. רק כדי להתרשם.... תודה ענקית

haimcoh1

New member
מעוניין לשלוח ליאיר לפיד תגובה...

על התכנית האחרונה , איך עושים את זה? אפשר להשיג את כתובת האי מייל שלו?

תמילוש

New member
למי יש את התוכנית ששודרה אתמול?

למי שיש שישים אותה באתר פליקס...(flix)

זמרת הבית

אני פריק של התוכנית וצופה בכל התוכניות וגם הייתי באולפן ויש זמרת מדהימה ואני לא מבין מדוע לא מראים אותה יותר,אתמול במ"ס שניות שהיא שרה בחיי הבמאי העדיףלהתמקד באחרים ולא בא, מדוע????????

haimcoh1

New member
לינץ לבני סלע...

כתגובה לדבריו של יאיר לפיד על כך שהיה מעוניין שעובדי השוק ביפו יעשו לינץ בבני סלע. אני לא בטוח שאם היית אביו או אימו של בני סלע היית מדבר כך למרות שהוא עשה דברים נוראים. בני סלע בסופו של דבר הוא בן אנוש שהיה מעוניין, מסתבר, לעבור סירוס על מנת לפתור את הבעייה שלו ובטח שאם הייתה לו אפשרות לבחור חיים אחרים בטח שלא היה בוחר לחיות חיים כאלה של בריחות ומעשי אונס לנשים מסכנות. תגובתך היא סך הכל מצואיסטית לאור ההיסטריה (המוצדקת) של הנשים סביבך, אבל ברור לך שלינץ בבני סלע לא יפתור את הבעייה שלו ושל המשטרה אלא, יפרוק את הצורך והייצר שלך להכות או לצפות בקרבות ובהשוואה ליצר המצואיסטי שלך להכות וללכת כל יום לחדר כושר לפתח שרירים, יש אנשים אחרים (כדגמת בני סלע) עם יצרים נוראיים בלתי נשלטים (ואני מאמין בכל ליבי שהמעשים הם בלתי נשלטים!) שאינם ברי מזל כמותך ואינם יכולים לשלוט בהם כפי שאתה יכול, אז הבקשה שלי היא בין היתר להתייחס לבני סלע כבן אדם עם בעייה קשה מאד שהטבע לא פסח עליו בפשלות שהוא עושה מידי פעם עם הורים ומשפחה שחייהם הרוסים. שלא תבין אותי לא נכון, אני בהחלט חושב שמקומו בכלא וההיסטריה של הנשים בארץ מוצדקת. אבל זה לא הזמן לדיבורים מצואיסטים.

סקססית

New member
שלום,

למישהו יש את השאלות שיאיר שאל אתמול רמטכ"ל המשטרה? זה חשוב לי מאוד. תודה מראש
.

שם השיר שדיקלמה אילנה דיין אתמול

אתמול בתוכנית אילנה דיין ציתתה בית אחרון של שיר שנכתב ב 1933. לא הצלחתי לקלוט את שם המחבר ואת שם השיר , אשמח לקבל פרטים על השיר . אתי [email protected]

miki214

New member
יאיר לפיד כרב

היי חברה שלי מתחתנת במרץ ואני רוצה לעשות לה הפתעה שיאיר לפיד יקדש אותה ואת בן זוגה. כי מגיע להם ! מישהו יודע איך פונים אליו?

מייל ליאיר לפיד.

שלום, אני מעוניינת לשלוח מייל ליאיר לפיד. מה כתובת המייל שלו בבקשה? ויש לי בקשה, מישהו הקליט את הביצוע של הראל סקעת מהתוכנית שהייתה ביום שני ויכול להעלות? תודה מראש.

שלום לכולם. בקשה ושאלה:

כולם זוכרים את המאמר של יאיר לפיד שנקרא "פרידה עצובה"? המדבר על הדתיים הלאומיים, החרדים והחילוניים? אם כן, מישהו יודע היכן אוכל למצוא את מאמר זה באינטרנט? תודה לכל מי שיוכל לעזור לי!

עדי פרי

New member
למה הוא צוחק כל הזמן???

אני כבר חושבת שהוא טיפש.. צוחק וצוחק וצוחק וללא סיבה מה יש לו .. אני כבר לא מסוגלת לראות אותו ואת התוכנית שלו איך שהוא זורק את הראש לשולחן ומתפקע מכל אחד מכל מילה מכל הזזה די כבר תפסיק לעשות מעצמך אדיוט. אמרו לך את זה בעבר כמה פעמים עדי

YAER PLEASE READ MY MESSEGE

HI MR YAER LAPED FISTLY I WANT TO THANK YOU A LOT FOR MAKING THIS INTERVIEW WITH SUCH RESPECTFUL AMAZING ONE OF A KING ASTROPHYSICS SIR STEPHEN HAWKING I AM A BIG FUN OF MR STEPHEN HAWKING I READ HIS BOOKS BLACK HOLES AND BABY UNIVERSES AND HIS BOOK BRIEF HISTORY OF TIME AT FIRST WHEN I WATCHED THE ADVERTISEMENT I COULDN'T BELIEVE MY EYES THAT SUCH A MODEST INCREDIBLE ASTROPHYSICIST ACTUALLY IS COMING TO ISRAEL I HAVE TWO DREAMS 1. TO BE A SUCCESSFUL SCIENTIST I MAYBE DIDN'T MENTION THIS BUT I AM A3YEAR STUDENT OF BIOTECHNOLOGY ENGINEERING MY SECOND DREAM IS TO MEET MR STEPHEN HAWKING AND MR FRANK DRAKE AND TO BE THEIR ASSISTANT SIR HAWKING IS REALLY A GREAT PERSON HE WON'T LATE YOU FELL THAT HE IS THAT SPACIAL UNIQUE PERSON HE IS SO SIMPLE I WISH IF YOU WILL ALLOW PEOPLE FROM HOME TO ASK HIM QUESTIONS AND IF IT IS POSSIBLE TO MEET HIM SAME HOW THAT WOULD BE A DREME COMING TRUE FIRST I WANT TO THANK YOU FOR HAVING THIS UNIQE INTERVIEW WITH SUCH AMAZING AS I AM A BIG FUN OF MR STEPHEN HAWKING I READ HIS BOOKS BLACK HOLES AND BABY UNIVERSES AND HIS BOOK BRIEF HISTORY OF TIME AT FIRST WHEN I WATCHED THE ADVERTISEMENT I COULDN'T BELIEVE MY EYES THAT SUCH A MODEST INCREDIBLE ASTROPHYSICIST ACTUALLY IS COMING TO ISRAEL I HAVE TWO DREAMS 1. TO BE A SUCCESSFUL SCIENTIST I MAYBE DIDN'T MENTION THIS BUT I AM A3YEAR STUDENT OF BIOTECHNOLOGY ENGINEERING MY SECOND DREAM IS TO MEET MR STEPHEN HAWKING AND MR FRANK DRAKE AND TO BE THEIR ASSISTANT SIR HAWKING IS REALLY A GREAT PERSON HE WON'T LATE YOU FELL THAT HE IS THAT SPACIAL UNIQUE PERSON HE IS SO SIMPLE I WISH IF YOU WILL ALLOW PEOPLE FROM HOME TO ASK HIM QUESTIONS AND IF IT IS POSSIBLE TO MEET HIM SAME HOW THAT WOULD BE A DREME COMING TRUE THANK YOU NIVIN KAYOUF

hilali1

New member
אין צורך לצפות.. פשוט תחשבו על 5

דברים מפתיעים ותגידו: ,..הנה 5 דברים שלא ידעתם על.."

מילי17

New member
תנסה לפנות לשירות של רשת

האתר הרשמי ומשם לצור קשר. אם לא יש כל מיני תוכנות הורדה שאסור לדבר עליהם על גבי הפורום.. בהצלחה
http://www.reshet-tv.com/

למעלה