לינץ לבני סלע...
כתגובה לדבריו של יאיר לפיד על כך שהיה מעוניין שעובדי השוק ביפו יעשו לינץ בבני סלע. אני לא בטוח שאם היית אביו או אימו של בני סלע היית מדבר כך למרות שהוא עשה דברים נוראים. בני סלע בסופו של דבר הוא בן אנוש שהיה מעוניין, מסתבר, לעבור סירוס על מנת לפתור את הבעייה שלו ובטח שאם הייתה לו אפשרות לבחור חיים אחרים בטח שלא היה בוחר לחיות חיים כאלה של בריחות ומעשי אונס לנשים מסכנות. תגובתך היא סך הכל מצואיסטית לאור ההיסטריה (המוצדקת) של הנשים סביבך, אבל ברור לך שלינץ בבני סלע לא יפתור את הבעייה שלו ושל המשטרה אלא, יפרוק את הצורך והייצר שלך להכות או לצפות בקרבות ובהשוואה ליצר המצואיסטי שלך להכות וללכת כל יום לחדר כושר לפתח שרירים, יש אנשים אחרים (כדגמת בני סלע) עם יצרים נוראיים בלתי נשלטים (ואני מאמין בכל ליבי שהמעשים הם בלתי נשלטים!) שאינם ברי מזל כמותך ואינם יכולים לשלוט בהם כפי שאתה יכול, אז הבקשה שלי היא בין היתר להתייחס לבני סלע כבן אדם עם בעייה קשה מאד שהטבע לא פסח עליו בפשלות שהוא עושה מידי פעם עם הורים ומשפחה שחייהם הרוסים. שלא תבין אותי לא נכון, אני בהחלט חושב שמקומו בכלא וההיסטריה של הנשים בארץ מוצדקת. אבל זה לא הזמן לדיבורים מצואיסטים.