שבוע טוב לכולם

../images/Emo39.gif שבוע טוב לכולם

כמו לרבות כאן בפורום - עמית ודורון לא יוצאות לי מהראש. אני כל הזמן חושבת על הילדה הקטנה הזאת בטיפול נמרץ, ועל אמא שמשאירה ילדה קצת יותר גדולה בבית ומבלה את ימיה ולילותיה בבית חולים, וחשבתי, אנחנו פורום של נשים אחרי לידה - כולנו יודעים כמה קשה התקופה אחרי הלידה ועוד להיות ככה בבית חולים. ומה אני רוצה להגיד בעצם: אני חושבת מה אנחנו בתור פורום יכולות לעזור לה - מה אפשר לשלוח לה לבית חולים או הבייתה כדי לשמח אותה. אני חושבת שיהיה נחמד מאוד אם נתארגן בתור פורום, נאסוף כסף ונשלח לה משהו. כל השבת חשבתי מה אפשר - ואחד הרעיונות שאליו הגעתי הוא לשלוח לתמר (הילדה בבית) ליצן או משהו כזה שיעשה לה קצת שמח ונראה לי שעמית גם תשמח. מה אתן אומרות על הרעיון הכללי לעשות בשבילה משהו? ואם זה נראה לכן, האם יש לכן רעיון טוב יותר (חשבתי גם אולי על משהו מתחום המזו אבל חברה שהילד שלה היה מאושפז במצב קשה חודש אמרה לי שזה הדבר האחרון שעליו חושבים. מקווה שדורון תצא מזה כמה שיותר מהר. והשבוע החדש יביא בשורות טובות.

קודם כל, הרעיון מאוד יפה!../images/Emo45.gif

דבר שני, דיברתי עם עמית כמה פעמים ואני מבינה שהם לא רוצים עזרה וגם לא ביקורים. אני חושבת שזה מקשה עליהם בסך הכל, לתמרן בין מבקרים לבין בית החולים והטיפול בתמר. לכן נדמה לי שהרעיון של ליצן, עם כמה שהוא מקסים, יהיה להם מסובך, לוגיסטית. (צריך להיות בבית, גם תמר וגם אחד ההורים, בשעה מסויימת לזמן לא קצר, וכו'). אני כל הזמן שוברת את הראש לגבי מה אפשר בכל זאת לעשות שלא יקשה עליהם או יכריח אותם להיות במקום מסויים בזמן מסויים, ולא מצליחה. אולי יהיה יותר קל להעניק להם משהו מעצמנו כשכל הסיפור הזה יסתיים, דורון תהיה בבית והם יוכלו להתפנות יותר לטפל בעצמם ולשקם את כוחותיהם. מקווה שאת לא נפגעת ממה שכתבתי, כי אני חושבת שאת מקסימה שאת חושבת על כאלו דברים.

../images/Emo140.gif ממש לא נפגעת

רק נורא רוצה להקל במשהו, ואם אי אפשר להקל - אז לעשות משהו שיהיה להם לרגע טוב. אווווווווווווווווווווווווף מבאס שאי אפשר לעשות כלום.

lulyK

New member
מסכימה שהרעיון מקסים

ושיש בעייתיות עם הליצן. נראה לכן שאוכל בייתי יוכל לעזור שם?

קובולט

New member
אכן מקסים אבל...

כמו שכתבה שרון של לוטם- זה יכול להיות מאוד מסובך לארגן משהו שיכול בטעות להיכנס באמצע שיגרת הפעילות של עמית במצב הנוכחי. הידיעה שיש כל כך הרבה נשים שחושבות לעזור מאוד מחזקת אני יכולה להעיד מניסיוני האישי שהיה רק בפגיה, שבנות הפורום השונות שכתבו לי כל ערב וקראתי בבוקר בזמן השאיבה נתנו לי יותר כוח מהחברות הקרובות ביותר שלי.... לכן אני חושבת שכדי להמשיך לכתוב ולעודד את עמית ומשפחתה ולתת להם את הכוח להמשיך הלאה

sipi1

New member
רעיון נהדר

בפורום אחר היו כמה פעמים שאספו כסף מכולם ושלחו מתנה לשמח מישהו מאושפז וכד'. אני חושבת בכיוון קצת שונה : *אצלנו* כאשר רוצים להתפלל לרפואת חולה, נהוג לתרום כסף למטרה טובה כלשהי. הייתי שמחה אם את הכסף היינו מרכזים ומעבירים למטרה כזו - צעצועים למחלקה, פינת התאוששות להורים של התינוקות המאושפזים, כל רעיון אחר שיעלה. גם להראות תשומת לב מרוכזת של כולנו, וגם לעשות עוד משהו שאולי יועיל להחלמתה של דורון... גם אני מקווה לבשורות טובות בקרוב !

sugerbabe1

New member
רעיון מקסים מוכנה להשתתף בכל מה

שיוחלט בפורום. והצלחת לרגש אותי ... אגב- למשהי יש עידכונים בנושא?

אמאאור

New member
גם אני חושבת עליהם כל הזמן

כואב בלב על מה שהם עוברים. אין לי מילים אחרות. אני מאמינה, שאחרי שהם ישתחררו הביתה, הלוואי ובקרוב, הם יצטרכו המון עזרה - בבית, עם אוכל, כביסות וכדומה. אולי ננסה לארגן איזושהי מסגרת, שכל יום מגיעה מישהי לכמה שעות, ועוזרת בכל מה שצריך - קניות, נקיונות, שליחויות וסידורים, בייביסיטר?

מאוד רוצה לעזור, שנעזור - אבל אני

חושבת שצריך לתת לעמית ויוסי לאפשר לנו לעזור ולהגיד מה הם רוצים. מקווה שהשבוע החדש יביא איתו בשורות טובות!

חושחושה

New member
וואי, מרגש לשמוע, אני ממשיכה להתפלל

ושיחזרו כבר הביתה עם הקטנטונת הזו.

מאז

New member
רעיון מצויין

ומסכימה עם קומותי שצריך אולי לחכות לראות מה הם רוצים, או (במקביל?) לתרום משהו. (מאז, שמרפרשת כל השבוע לראות אם יש חדש, ולא כותבת תגובות לשרשורים ההם...)

ליצן לפעמים מפחיד ילדים

אבל אולי לארגן משהו אחר שיספק לה תעסוקה- משחקים או ספרים.

עינבלית

New member
השבוע החדש הביא עימו נשימה../images/Emo41.gif

לדורון האמיצה, ואני מאמינה בתפילות הגדולות שערכו למענה בכל רחבי הארץ
והיא ממשיכה להיות מושא תפילותינו. נראה לי שהרעיון של ליצן לא מתאים אבל כן הרעיון של עזרה פורומית כלשהי- לאחר שדורון כבר תיהיה בבית עם עמית. הרעיון של לוליק של אוכל בייתי- אולי באמת נתארגן על משלוחי אוכל בייתי וטעים כשהן יהיו בבית, אולי משהו מפנק, לא יודעת. כרגע הכי נחוץ זה להמשיך להתפלל
!

תומרלי

New member
אשמח להשתתף בכל מה שיוחלט

כי עצם הרעיון וההירתמות קוסמים לי מאד. זו גדולתו של הפורום.

dorlim

New member
שמחה לשמוע על שיפור במצב ../images/Emo57.gif

ואשמח להשתתף בכל מה שיוחלט, בתנאי כמובן שאנחנו לא כופים את עצמנו על עמית ויוסי הרעיון מבורך
ממשיכה להחזיק אצבעות

למעלה