שבוע טוב פורום נפלא.שאלה

../images/Emo39.gif שבוע טוב פורום נפלא.שאלה

שבוע טוב. אתמול נפגשנו חברי הפורום אספנים ואספנות ביוקנעם. בטרם נכנסו למושבה המתנו בכניסה עד שכל החברים יגיעו ונצא יחד לסיור. המול תחנת ההסעה ראיתי עץ אלון יפה מאוד שהתקברתי לעץ ראיתי משהו משונה על גבי ענפי העץ וצלמתי. אשמח לו משהו יסביר לי מה זה? אגב ביקרנו במושבה אצל אפסן גדול של מכוניות וראיני מכוניות מתחילת המאה הקודמת וגם מתחילת המאה 18 ,אבישי בסובלנות הסביר והראה לנו את האוסף שלו ,מרשים ביותר,מענין ביותר. פפריקה 123

../images/Emo39.gif בהזדמנות זו אני מבקש לספר לכם

שבוע טוב. לאחר הסיור המאלף במושבה כהרגלנו הינו רעבים מאוד וכשאר יצאו את המושבה ברמזור פנינו ימינה לא רחוק יש תחנת דלק מצד ימין של הכביש יש מסעדה שהשלט שעל המסעדה אומרת כך "אוכל לאניני הטעם". לא אניני הטעם. לא יחס. לא טעים. מחירים מרקעי שחקים. חומוס טפל. שירות בלתי נסבל. ראו הוזהרתם.. הנה אני מצרף תמונה של איבשי . פפריקה

אשולציה קליפורנית

זה הפרג המפורסם הקליפורני- נדמה לי הפרח הלאומי שלהם

driaaa

New member
לי זה לא נראה כמו אלון, אבל אולי התצלום מטעה.

זה בבירור אינו עץ אלון

או צפצפה או פיקוס תרבותי כלשהוא דבר שני ה|תופעה " אינה ברורה בצילום הניחוש שלי שזה או קן של צרעות/דבורים או מיני זחלים אחרים או עפצים (פחות סביר)

ערב-טוב. גם אני מצאתי - כנראה עפצים -שכאלה

על אלון תבור במצודת הבמה, כרמל. לפי עגילי הפריחה אני בכל זאת חושבת שפפריקה 123 צלמה אלון, עם עלים צעירים.

תשובה מוסמכת לעפצים על האלון

בשם פרופסור עמרם אשל: אלה עפצים שנוצרים על העגילים (התפרחות הזכריות) של האלון ע"י צרעות מסתבר שיש גם עפצי עגילים... ספר לי מי עפצך ואומר לך מי אתה. שרה

למעלה