שירשור חיובי ליום ראשון

always be me mc

New member
../images/Emo39.gifשירשור חיובי ליום ראשון../images/Emo39.gif

ראית שלי? בשבילך ובשבילי הקדמתי חח בשירשור זה הנפתח לרוב באקראי אתם מוזמנים לכתוב את הדבר הטוב(בין אם גדול בין אם קטן) שקרה לכם היום אוקי? אחלה אז אני אתחיל בשלי: יאאאאאאאאאאאאאא קיבלתי 95 בבגרות בעל פה באנגלית! איזה כיף!! במיוחד אחרי שכל כך הייתי לחוצה.. אתם רואים אותי מתנשפת לפני ואחרי כאילו עשיתי ספורט
ולמרות שעוד השבוע מצפים לי מתכונת באנגלית, בגרות בעל פה בגמרא ויום אחרי זה מתכונת באישות ומשפחה+דינים בכל זאת אני כ"כ שמחה שעברתי בגרות ראשונה לשנה הזאת!!
אה כן וזו סיבה אישית שלי למה רציתי לפתוח את השירשור היום וזאת כדי שאני אראה את החיובי(אנגלית) במקום השלילי(גמרא, אישות ומשפחה+דינים
) ובנימה זאת אני מאחלת שיהיה לכולנו יום נעים

גל כל הכבוד על הציון---תותחית אחת

אם אליסה תבוא את תדברי איתי בלי בעיה
חיובי-כמעט ואין עבר עלי יום עצמאות כיפי ואולי מחר יש שביתה יש טיפה יותר שלילי-רבתי עם חברה שלי אבל השבוע הולך להיות עמוס כי יש לי מבחן מפמר במתמטיקה-אני לחוצה בטירוף אבל חוץ מזה יש סמולוויל-אז אני מאושרת

always be me mc

New member
העיקר שיש לפחות חלק אחד בך שמרוצה../images/Emo23.gif

ו
מותק
ידעתי שתהיי גאה בי

spelling

New member
אצלי קצת שונה חח

אני התקבלתי לסוכנות דוגמנות...חחח זה הולך להיות חוויה מעניינת..

always be me mc

New member
../images/Emo49.gif רק אדם זהר ש:

כל חברות הפורום לא יתאהבו בך אנושות
ועכשיו ברצינות אני ממש שמחה בשבילך ומאחלת לך רק טוב עם זה

האמת היא שיש לי גם משהו חיובי וגם לא חיובי

היוםם הייתי בחופששש.. אבל גם נסעתי לבדיקות בראשון אתמול שמו לי אלקטרודות בגוף בגלל הלב.. יש לי בעיות בלב בגלל זה גם לא הייתי הרבה בפורום זה הדבר הלא חיובי שהיה לי היום..
אבל הייתי בחופש גם אתמול וגם היום....

יא מאמי...תרגישי טובבב

אני מקווה שהבעיה תתוטפל ותחזרי לפורום ולשגרה ושתרגישי הכי טוב שאפשר
תרגישי טובבבבב

always be me mc

New member
שמרי על עצמך מותק../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

זה באמת הדבר הכי חשוב
ואני אתפלל בשבילך על כל מצב ..

spelling

New member
תודה לכולם ו....

סיוון תרגישי טוב ותשמרי על עצמך בריאות ואושר הכי חשובים בעולם א ת שומעת???????.

למעלה