שירשור חיובי ליום שבת

always be me mc

New member
../images/Emo39.gifשירשור חיובי ליום שבת../images/Emo39.gif

אחרי שאני ונטלי הסדרנו את העניינים והגענו איך שהוא למסקנה אז יצא שהיום כבר נראה הרבה יותר טוב ועל כן כדי להיפטר מכל הדברים שהיו וכדי לפתוח דף חדש עם כולם הוחלט לפתוח חד פעמית שירשור חיובי שבו תספרו על משהו חיובי שקרה לכם ביום הזה(זה יכול להיות אפילו משהו קטן) ואם תרצו גם משהו חיובי שאפשר להוציא מהשבוע הזה. כעת הדבר החיובי שלי: (סורי מראש ליעל אבל מה לעשות זה חיובי) חוץ מההשלמה עם נטלי מה שעשה לי את היום והשבוע היא ללא ספק קריסטין קראוק וה-חדשות על סמולוויל(ששלי בעיקר תבין), כי תבינו זה לא רק שהבחורה הזאת יודעת לשחק אבל ממש(לדעתי), ולא רק שהיא יפה בטירוף, יש לה פשוט חיוך מקסים והיא כזו חמודהההה
שלא נדבר על חוש אופנה מצויין
בקיצור אני חולה עליה ולא בתור סלב(ממש לא. אפילו היא מתקשה לראות את זה ככה) אלא בתור בן אדם. הסיבה?(אחת מהרבה), היא והחבר'ה מסמולוויל אפילו הצטלמו עם אנשים שיש להם בעיות בלב והם באמת גיבורים אז זהו. זה בהחלט עשה לי את היום(זה והעובדה שהיא קוראת מגזין שמכושפות בשער שלו LOL). נ.ב היו בטוחים שמתי שאני אראה יותר מאליסה ואשמע ממנה יותר אז היא תעשה לי את החיים האלה ואת החיים הבאים(בהנחה שיש)
אבל בינתיים זהו המצב ואין מה להתעצבן. יעלוש כיוון שיו לורי מסתבר עושה לך כל יום אז אם את רוצה וכיוון שזה אוף טופיק שכזה אז כן את יכולה פה לציין אותו ולשים תמונה.. זה לא שאסור לך פשוט שימי בזמן הנכון(כנ"ל אדם שיכול מצידו לשים תמונה של ק.ק וחן שיכולה לשים עוד תמונה של אורנדו בלום וכו' וכו') כי דוגרי אם אלו אנשים שעושים לכם את היום אז יש לכם זכות להזכיר אותם

always be me mc

New member
האמת? לא ידעתי שמותר שנעשה עם אותו שיר

אבל עכשיו כשאני רואה שזה לא מפריע לך אז סבבה. סבבה נכון?

אני בהחלט מסכימה עם כל מה שכתבת על

קריסטין-ואין עליה
ובעיקרון בנתיים לא קרה שומדבר חיובי חוץ מהעובדה שראיתי[אתמול-היום]רפואה שלמה
ואני מאוהבת בסדרה.חח

spelling

New member
שבת שלום!../images/Emo179.gif

אממ שבוע כזה מהיר עבר ותאמת היה משעמם...
איך אני מסוגל כל יום לעשות 400 כפיפות בטן ולא לצאת עם כאבי גב אני גאה בעצמי!
השבוע הייתי בבריכה חח והטביעו אותי מלא
אבל קנו לי ארטיק טעים חחח
תגידו מה החום לא שיגע אותכם??
וסופסוף מצאתי שיר שחיפשתייייייייייייייייייי
והיום אחרי שבועיים נעשה סיכום שבועי!
אני לא יכול זה כמו לא לאכול שוקולד שבועיים.. והנה תמונה של הדוגמנית ההורסת א.פ

אדם רק אל תגיד לי

שגם שמת תתמונה שלה כי היה לך חם כמו שאמרת מתי ששאלתי אותך למה שמת תתמונה של ג. יפית

YaEl 15

New member
סבבה, אני רגילה לאפליות ../images/Emo8.gif

ומי בדיוק גיבורים? לא הבנתי...

always be me mc

New member
כמו שצריך../images/Emo3.gif

וגיבורים בכתבה הכוונה לאותם נערים שחיים עם המחלות האלה
שנותנים משמעות חדשה למילה הזאת

YaEl 15

New member
1. זה לא כזה טוב שמתרגלים לאפליות ../images/Emo4.gif

ו.. 2. ואני מקווה שאנשים לא יתחילו לזרוק עליי אבנים... אבל.. למה הם בדיוק גיבורים?? הם חולים. הם מסכנים. אבל אין להם ברירה, חוץ מלהתמודד. זה בטבע שלנו - לנסות בכל כוחינו לשרוד. הם הרבה דברים, אבל גיבורים? לא ניראה לי... אנשים ממש מתאמצים להדביק כל מיני תוויות לא קשורות, כשהם רואים מישהו שמתמודד עם משהו. אז.. כמו שאמר האוס, בפרק 2.02, עם חולת הסרטן למרות שאני חושבת שהתנהגותו של האוס שם הייתה ממש דוחה - אם אין בכיין אחד בכל החבורה, אז אין ל'גבורה' הזאת שום משמעות. תתעלמי מהעוקצנות בהערה הזאת, ותחשבי - למה הם גיבורים? אם איזה מעשי גבורה הם מתמודדים כל יום? הם מסכנים. הם סובלים. גיבורים? לא ניראה לי.

YaEl 15

New member
ועוד משהו - הרבה אנשים עושים מעשי צדקה.

יו לורי עצמו, עכשיו חבר בלהקה ששמה BAND FROM TV שיש שם כמה וכמה סלברטאים. הלהקה מופיעה במקומות, תמורת הרבהה כסף, ואת הרווחים הם מחלקים ביניהם, וכל אחד תורם למשהו שקרוב לליבו (יו תורם ל'אגודה למען הילדים') אז מה? זה הופך אותו לאדם טוב? זאת אומרת.. כן, אבל אנשים יודעים שהוא עושה את זה, כי.. הוא פשוט אוהב מוזיקה. זו דעתי לפחות. בעניין סמולוויל - העניין ניראה לי כמו, ועל תכעסי, תרגיל של יחסי ציבור.

always be me mc

New member
1. דיי לקחת את החיים ברצינות כי צחקתי חח

2. את ואני לא חולות במחלה הזאת אבל תאמיני לי שהרבה יותר קשה להתמודד מאשר לברוח ולכן הם גיבורים. (חוץ מזה את יודעת טוב מאוד שהתקשורת ממהרת להדביק תוויות על אנשים)

YaEl 15

New member
1. חח.. טוב. אני לא.

2. היה לי ולמשפחה שלי, את חלקינו השווה (בלשון המעטה) בסיבוכים רפואיים, אולי לא מחלות לב (למרות שבוא נאמר שגם את זה יש בקטנה) ואני רוצה לומר לך, שלחיות זו לא גבורה. מה שגורם לנו להיות חייבים לחיות - יצר השימור העצמי, אפשר לומר שהוא מוטבע בגנים שלנו. כנראה לא הבנת את מה שכתבתי, או שלא ניסחתי נכון, אם הם רוצים לחיות, אין להם שום ברירה חוץ מלהתמודד הבריחה שאת מדברת עליה, היא התאבדות, ואף אדם שפוי לא רוצה את זה. ולא הבנתי את המשפט "חוץ מזה את יודעת טוב מאוד שהתקשורת ממהרת להדביק תוויות על אנשים"

always be me mc

New member
מאמי למה אנחנו ממשיכות בזה?

הבנתי שאת נוקטת בגישת ההאוס ואני נוקטת בגישה... כלשהיא
את חושבת שלחיות זו לא גבורה, זה הכרח ורצונו של האדם וזכותך ואני חושבת שצריך סוג כלשהוא של אומץ כדי להתמודד עם זה כי זה מצב מאוד מפחיד וזה גם בסדר לחשוב ככה. אז בואי נסכים לא להסכים כי להגיד את האמת? מיצינו את שתי הדעות לא?

YaEl 15

New member
חח.. האמת שלא.

עדיין לא הבנתי את דעתך, ועדיין לא ענית על טיעוניי. ודרך אגב - למה להפסיק דיון כ"כ מעניין??

always be me mc

New member
אוקי(והפעם באמת זהו חח)

הסיבה שאת לא מבינה את דעתי כי היא דעתי ולא דעתך ולפעמים אנחנו לא מבינים את מה שהאנשים רואים וחושבים(כמו בסדרה האוס), ואם לא הבנת אז אני אגיד שוב(שלא תחשבי שאני עצלנית או משהו): את אומרת שזה טבע האדם לשרוד וזו תהיה התאבדות לא לעשות את זה, שאין ברירה וכו' וכו' ואני באה בגישה של תמיד יש ברירה גם כשנראה שאין ברירה אז יש. כמו שהאדם בוחר איך לחיות הוא גם בוחר איך למות ויש אנשים שמרימים ידיים(תאהבי או לא אבל יש אנשים כאלה), ושבוחרים להכחיש ולהדחיק מהמחשבה את המחלה במקום לטפל בה(ראינו את זה בהאוס וגם ראינו את זה בנושא של המתות חסד) ויש אנשים שמטפלים בה וכך בעצם מתמודדים עם הפחד הבלתי נמנע של המוות ושל הלא ידוע שכידוע כדי להתמודד עם פחד צריך להיות עם סוג כלשהוא של אומץ כי אחרת האופציה השניה היא בריחה או אדישות וזה באמת מצביע על העדר של אומץ להתמודד עם החיים שלך. הסיבה שלא עניתי לטיעונייך(ולדעתי עניתי), היא כיוון שאלו טיעונייך ואל תעלבי או משהו אבל אני לא חושבת שמישהו יוכל לענות עליהם בצורה שאת מצפה שיענו חוץ מעצמך זה.. ואני מודה כשאדם חושב אחרת ממני אני לא באמת מצפה לענות לענות לו על הטענות. אני מנסה ככל שאני יודעת וככל שאני מסוגלת אבל לפעמים זה לא מספיק וצריך להסתפק בתשובה גם מעפנה. וסיבה שלישית אותי הדיון לא כזה מעניין האמת... למען האמת זה מעייף ויש דברים שאני פשוט לא אוהבת לחפור עליהם אז אני מפסיקה פה עם זה ואני באמת מפסיקה

למעלה