המשךךךך
Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: מיכלללללללללללל Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: נכון אמרתי לך שיש לי הרגשה שמישהו יודיע שהוא עוזב?!?!?!??! מיקמיק
אומר/ת: נו Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: המנהלת נכנסת היום Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: היא עוזבת ברוך השםםםם Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: המורה המפחיד יחליף אותה Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: והמורה שלי להיסטוריה שנה שעברה יחליף אותו Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: היום סהר הטיפש הזה Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: כולו מבסוט Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: "רותם לא בתול!! רותם לא בתול!!" Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחח Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: עמית צועק לו Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: "אז בגלל זה אתה הולך ככה!!!!!!" Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: כמה צחקתייייייייייייייייייי Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: יענו זיין אותו בתחת
Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רינת עושה לנו Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: "השנה יהיו לכם גם בגרויות חורף וגם בגרויות קיץ" Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: עמית בא ביציאה Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: "אז מה קודם? הבגרויות חורף או הקיץ?" Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: חחחחחחחחחחחחח רינת עושה לנו "ה', יש לי הרבה עבודה" Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מפגרר Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: בשיחה האישית מישהו נכנס לכיתה ולא יצא! והיינו באמצע שיחה!!!!!! Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: אז צרחתי לו "נו צא כברר!" מיקמיק
אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: אז רינת עושה לי "הלו! התחלנו? נראה לי שהשנה אני אפתח קורס מרגיע במיוחד בשבילך!" Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחח מיכלללללללל Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: המורה מדבר שעה להוד Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: אז המורה אומר "מה הבנת משיעור אנגלית של היום?" Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: אז הוד אמר "אה היינו בשיעור אנגלית?!" Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: המורה הטיפש בא אליי Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: "תגידי את השם שלך" Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: אמרתי "יעל" Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: אז הוא אמר Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: "ועכשיו תגידי באנגלית" Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: אני כזה "חחחח יעל? מה אתה שפוי?! זה אותו דבר!!!" Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: יש מצב שהוא לא ילמד אותנו
Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: כולם הלכו לרינת להתלונן Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: היא באה אליי Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: "יעלה איך היה?" Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: אני כזה Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: "כוס אמא שלו בן זונה חופר מניאקקק" Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: חח רינת אמרה Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: "אני מבינה שהיה אחלה" Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: כפרעליהה Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: מיכללללללללללללל מיקמיק
אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: טיול שנתי לאילת ל3 ימים בנובמבררררררר Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: פולין במרץץץץץץץץ מיקמיק
אומר/ת: זונההה Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: 12 מפגשי הכנה לפוליןןןןןןןןןן Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח