שירשור יום ראשון של הביצפר

../images/Emo39.gifשירשור יום ראשון של הביצפר../images/Emo70.gif../images/Emo100.gif

היייייייי מה קורה??????!!!! אז..איך היה היום הראשון
מי המורה?מי שחשבתם או שהופתעתם לטובה/לרעה
למה הכי התגעגעתם?! מה למדתם?אם בכלל...
חח איך החברים?התגעגעו.? ליד מי אתם יושבים?
יש משהו שחוויתם ואתם רוצים לספר?:p ובסיכום כללי...איך היה=] ? מקווה שיהיה לכולנו שבוע טוב ושנת לימודים מוצלחת ופוריה|חיבוק אוהבת

../images/Emo39.gifאעע ד.אגב../images/Emo3.gif

אני בבוקר לא הולכת לביצפר.. רק ב-6 בצהריים אנחנו הולכים למין טקס פתיחה כזה אומרים דברי פתיחה ובלה בלה ומודיעים מי המורות של כל הכיתות לא משנה שאני כבר חצי יודעת ממקורות "מוסמכים"
וביום שני אני רק ירגיש את פתיחת הלימודים לקום מוקדם וזה....חח

../images/Emo110.gif

מורה חדשהה.. היא סבבה.. מדברת אבל המוווווווווון כתה חדשה.. אבל משעמם שם משו פחד איזה דממה כל השיעור!! בשנים קודמות היו אצלנו פול בלאגנים והשנה בגלל שזה כתה מדעית זה כל השקטיםםP: כמעט כולם:] מממ לא למדנו אבל היינו בשיעור לשון סתם עם המורה הסבירה לנו קצת וזה... ויש לי מערכת הכי מגעילה שיששש!! יש לי מחר ככה: שעתיים לשון שעתיים מתמטיקה שעתיים הסטוריה שעתיים אנגלית מי מתחלף איתייי?;[ שנה טובה וכייפית ומוצלחת לכווווווווולם

../images/Emo39.gifחחחח

מוכר לי הקטע של המורה שמדברת המו--ן
חח שקטים..אבל עדיף כיתה מדעית שקטה שלומדים בה מאשר כיתה מופרעת שלא מספיקים כלום.. באמת מערכת מאאפחידה חחח אבל יהיה פסדר..

יעל 13

New member
חחחח צהריים../images/Emo3.gif היכונו לצחוקים../images/Emo3.gif

אין לי כוח לכתוב הכל אז תקראו את השיחה עם מיכל
Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: הגיע מורה חדש לבצפר!!! בן אלף זונות!!!!!!!!!!!!11 מיקמיק :) אומר/ת: חחחחחחחחחח חתיך ? Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: איזה חתיך דומה לעבם! Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: בן זונה Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: תקשיבי Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: הבנאדם החליט שעשינו לו רעש אז הוא לא מוציא אותנו להפסקה של 5 דקות בין השיעורים Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: הוא עושה לי "את צריכה להבין שאתם לא מכבדים" Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: אמרתי "אתה צריך להבין שרובנו היפראקטיבים אנחנו לא יכולים לשבת שעה וחצי בלי הפסקה!!!!!!" Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: ואז אמרתי שלא לקחנו ריטלין היום Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: אז הוא עושה לי Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: "אל תעבדי עליי" מיקמיק :) אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: אמרתי לו "מה? איזה סיבה יש לי לעבוד עלייך?" Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: בתחילת השיעור הוא עושה לי Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: "תעזרי לי לנקות פה" Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: אמרתי לו "מה אני עובדת אצלך? תבקש יפה" Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: אז הוא אמר "אני אומר את מבצעת" Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: חצוף!! מיקמיק :) אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: יצאתי מהכיתה הלכתי לרינת (המחנכת שלי) Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: אמרתי לה "וואלה יופי הוא שלח אותײ לחפש את האחרים מה אני הזונה שלו?!" Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: רינת אומרת "הי! הלו! להירגע. תנשמי ותחזרי לכיתה" Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: מיכלללללללללל Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: רינתתתתתתת Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: הרגה אותייייייייייייייי Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: הם נכנסו לכיתה ולא ראיתי אז נכנסתי באיחור Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: פתחתי את הדלת חזק Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: ואז צעקתי "הייייייייייייייייייייייי" Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: אז רינת צחקה ואמרה היי Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: אז התיישבתי והיא שמה שמות על השולחנות Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: אמרתי לה "שלום כיתה א'? מזה הדבר הזה? למה אני בצד?!?!" Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: אז היא אמרה "חחחח דיברתי עם מיטל (המחנכת הקודמת שלי שעזבה) והיא ייעצה לי לשים אותך בצד למען השקט הנפשי של כולנו" Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: אמרתילה "מהההה?!?!?!??!?! מזה השטויות האלה?!" Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: היא אמרה Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: "לאליה, עמית, הוד, ולי הייתה יומולדת בחופש. הבאתי עוגה. אבל לפני זה... יאללה חיבוק כיתתי ותמונה" Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: כולם צוחקים לה בפרצוףףףףףף Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: היא עושה "אתם יכולים לצחוק אבל תתרגלו" Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: אמרתי לה "מזה תתרגלו? מעכשיו כל בוקר זה יהיה תמונה?!" Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: אז היא אמרה "חח לא... יאללה תמונההה" Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: הצטלמנו ואז היא עושה לנו "לפני שיוצאים להפסקה כולם לעמוד" מיקמיק :) אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: אני כזה "שרים התקווה?!???!" Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: ואז היא אמרה "כמה רעש את עושהה" Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: אז אמרתי "חחח ואני השקטה בכיתה
" Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: אז היא אמרה "כולם לעמוד במעגל ולתת ידיים" Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: אמרתי "מה? משחקים גולם במעגל? " Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: אז היא אמרה "יעללל!!! חכי אני אסביר לכם!" Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: חחח אז היא עושה Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: "כולם לשים רגל ימין קדימה. ב-ה-צ-ל-ח-ה!!!" Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: היא חיה בסרטט

יעל 13

New member
המשך../images/Emo3.gif

Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: אחר כך היא עשתה שיחות אישיות Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: היא ניסתה להתקרב אליי Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: היא שאלה אם יש לי אחים וכמה ואיך קוראים ומה הגיל ושהיא ראתה שאני ואמא שלי נורא קרובות ובלה בלה בלה Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: חח מיכל Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: היא עושה לי Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: "יעלה, זאת תהיה שנה מאד מאד אינטנסיבית, אבל את מסוגלת לזה! כמובן שבדרך תטריפי אותי ותקטרי על כמה מורים אבל את יכולה!" Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: חחחחח Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: אני?! Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: משגעת?! מיקמיק :) אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: חחחחחחחחחחחח המורה הדפוק הזה Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: הוא עושה Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: "מי אחראי על המופרעים פה?!??!" Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: רינת נכנסת Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: "מיטל אחראית!!!" Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: אני כזה "חח לך תחפש אותה
" Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: הוא קרא לאליה "איליה" Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: אז הוא עושה לה Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: "איליה את מבינה?" Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: אליה עושה Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: "מה איליה?! מה אני רוסיה?!" Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: אז הוא אמר שוב איליה Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: אז היא אמרה "אליה בנאדם!!" Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: אז הוא אמר "איך?" Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: אז היא אמרה "אליה!!!!!!!!!!!!!!!!" Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: אז הוא אמר "אילה?" Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: אז היא אמרה "עזוב. שיהיה איליה
" Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: חחחחחחחחחחח דפוק Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: הוא עושה לאליה "תרגעי את נורא היפראקטיבית" Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: אז היא עושה לו "פששששש אף פעם לא אמרו לי את זהה" Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: הוא מטומטםםםםםם Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: אמרתילו "מזה השטויות האלה שלא יוצאים להפסקה?!" Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: אז הוא אמר "מה את עדי אשכנזי?" Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: אמרתי Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: "מה אתה מצחיק?" Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: מטומטם Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: חחחחחחחחחחח הטיפש עושה Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: "עוד 20 שנה אני רוצה להיות מחנך בבית של תמר" Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: אני כזה "משתתפים בצערך. זה היעוד שלך בחיים?!?!?!" Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: אז הוא אמר "תשמעי. החיים מתדרדרים וזה שאתם לא יודעים מה לעשות זה לא טוב. אני יודע מה רציתי לעשות שאני אהיה גדול... רציתי להיות רופא" Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: ואז אמרתי "ובסוף אתה מגיע לבית של תמר" Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: טיפש מיקמיק :) אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יעל 13

New member
המשךךךך

Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: מיכלללללללללללל Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: נכון אמרתי לך שיש לי הרגשה שמישהו יודיע שהוא עוזב?!?!?!??! מיקמיק :) אומר/ת: נו Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: המנהלת נכנסת היום Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: היא עוזבת ברוך השםםםם Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: המורה המפחיד יחליף אותה Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: והמורה שלי להיסטוריה שנה שעברה יחליף אותו Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: היום סהר הטיפש הזה Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: כולו מבסוט Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: "רותם לא בתול!! רותם לא בתול!!" Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחח Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: עמית צועק לו Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: "אז בגלל זה אתה הולך ככה!!!!!!" Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: כמה צחקתייייייייייייייייייי Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: יענו זיין אותו בתחת
Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רינת עושה לנו Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: "השנה יהיו לכם גם בגרויות חורף וגם בגרויות קיץ" Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: עמית בא ביציאה Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: "אז מה קודם? הבגרויות חורף או הקיץ?" Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: חחחחחחחחחחחחח רינת עושה לנו "ה', יש לי הרבה עבודה" Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מפגרר Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: בשיחה האישית מישהו נכנס לכיתה ולא יצא! והיינו באמצע שיחה!!!!!! Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: אז צרחתי לו "נו צא כברר!" מיקמיק :) אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: אז רינת עושה לי "הלו! התחלנו? נראה לי שהשנה אני אפתח קורס מרגיע במיוחד בשבילך!" Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחח מיכלללללללל Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: המורה מדבר שעה להוד Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: אז המורה אומר "מה הבנת משיעור אנגלית של היום?" Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: אז הוד אמר "אה היינו בשיעור אנגלית?!" Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: המורה הטיפש בא אליי Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: "תגידי את השם שלך" Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: אמרתי "יעל" Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: אז הוא אמר Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: "ועכשיו תגידי באנגלית" Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: אני כזה "חחחח יעל? מה אתה שפוי?! זה אותו דבר!!!" Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: יש מצב שהוא לא ילמד אותנו
Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: כולם הלכו לרינת להתלונן Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: היא באה אליי Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: "יעלה איך היה?" Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: אני כזה Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: "כוס אמא שלו בן זונה חופר מניאקקק" Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: חח רינת אמרה Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: "אני מבינה שהיה אחלה" Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: כפרעליהה Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: מיכללללללללללללל מיקמיק :) אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: טיול שנתי לאילת ל3 ימים בנובמבררררררר Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: פולין במרץץץץץץץץ מיקמיק :) אומר/ת: זונההה Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: 12 מפגשי הכנה לפוליןןןןןןןןןן Y//-\\EL אנחנו זן נדיר, ציפור משונה, החלומות באוויר - הראש באדמה. כל כך מתאים לנו. אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo39.gifחחחחחח../images/Emo6.gif

יא קרועה אחת הרגתתת אותיי! תמשיכי לכתוב
חחחחחחחחחחחחחח מותר לכם ככה לקלל בביצפר?
חחחחחחחחחח

יעל 13

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח ברורררררר

אתמול המורה שלי אמרה לי מפגרת אז אמרתי לה דפוקה
הכי מצחיק אצלנו בארץץץץץץץץ!!!!!!!!!111

hadas m

New member
חחח חתיכת מגיללההה../images/Emo204.gif

קרועה אחת
אהבתי את "מה שרים התקווה?"

יעל 13

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני ילדה מצחיקה אין מה לעשות

hadas m

New member
לא הייתי מסתכלת על זה ככה../images/Emo3.gif../images/Emo204.gif

נוראי! סיון שאלו עלייך ...

המורה שלך לשעבר היא המורה שלי .. היום היא שאלה עלייך את כל הכתה ואז אני כזה "בטחחח אני מכירה אותהההה" !

למעלה