שלום, איזה מלון עדיף

../images/Emo39.gifשלום, איזה מלון עדיף../images/Emo35.gif

אילת - פלמירה קלאב אין קלאב הוטל מג'יק פאלאס תוכלו אולי מניסיונכם לספר לי היכן יותר עדיף מבחינת שירות, איכות... המון
מראש

lavendula

New member
נראה לי שיותר עדיף פלמירה

אמנם לא הייתי, אבל קלאב הוטל על הפנים (לטעמי), קלאב אין ברמה יותר נמוכה ממנו, ואת מג'יק פאלאס כבר פסלו לך. אין אופציות נוספות?

שמר2

New member
פלמירה הוא good value for the money

למרות שהוא מוגדר כשווה ל-4 כוכבים. האוכל, החדרים ואיבזור המלון (פסיליטיז) מספקים. לא שמעתי מאנשים תלונות רציניות על המלון, מלבד אולי שהוא נוטה להיות הומה מדי כאשר התפוסה גבוהה (אין מקום סביב הבריכה, והלובי סואן וקרוב לחדרים). מגיק פלאס נחשב מאוד בעיני המון ישראלים, בעיקר בגלל הגישה לילדים. למרות שבבסיסו הוא מלון טוב (אוכל וחדרים ברמה גבוהה יחסית) הוא לא ממש מנוהל טוב והשירות אופייני לרשת פתאל=לא ממש יעיל. אם כבר מגיק פלאס, אז לך על המלך שלמה. קלאב אין הוא מלון דירות פשוט למדי שנמצא לחוף אלמוג, ומתאים בעיקר למפשפחות עם 3-4 ילדים, או חברה שרוצים דירונת. לזוג לא ממש מומלץ. קלאב הוטל הוא מלון יפה וענק שנדרס תחת כפכפי עמחאישראל, אם אתם לא בקטגוריה, אל תלכו.

../images/Emo39.gifתודה רבה,יש לי עוד 2 אפשרויות:

המון תודה, הוספנו להתלבטות את אורכידאה - השאלה אם יש חוף שמתאים לרחצה במרחק הליכה משם
ואיך הוא כמלון? שירתון מוריה - אם נלך אליו זה יעלה לנו הרבה יותר - האם שווה את ההשקעה
שוב - המון תודות לכם
והמשך יום נפלא

שמר2

New member
אורכידאה

כמו שיראה לך האתר שלהם, זה כפר נופש תאילנדי. האוכל והעיצוב בסגנון המזרח הרחוק, השאר ישראלי. באופן כללי המקום מתאים למפשי השקט וה"שאנטי" (עם ובלי מירכאות). החוף הצמוד הוא צר וסלעי, ורובו שמורת טבע (למעשה ממש ליד המצפה התת ימי), יש שם קטע מוגדר יותר, אבל בבסיסו זה אותו חוף. 10 דק דרומה (או חצי דקה נסיעה) נמצא חוף אלמוג שהוא חוף מעולה. שרתון מוריה הוא מלון יחסית שקט לגודלו וממוקם ממש במרכז הטיילת על שפת הים. החדרים משופצים והלובי גדול ומאוד נעים ומזמין, כך גם האוכל. בדרך כלל הוא נמכר במחירים יחסית נוחים למתחריו. 1000-1200 ש"ח לזוג לשני לילות בסופש רגיל על בסיס ארוחת בוקר, הוא מחיר סביר (ללא קומבינות ועדים למיניהם).

../images/Emo39.gifאני יכולה לשאול אתכם על עוד ?

לפני שתורידו לי נבוט אבל אולי השרשור הזה בסה"כ יועיל למתלבטים לעתיד... לגבי: דן פנורמה מלכת שווא אמריקנה סורי על הינג'וז, אבל אתם באמת עוזרים לי
המון

שמר2

New member
את מתפרסת על יותר מדי

אמריקנה דן פנורמה והילטון מלכת שבא, זה כמו סובארו מודל 1991, פזו 2002 וטויוטה 2005. תנסי להגדיר מה אתם מחפשים ומה חשוב שיהיה שם, ובאיזה תקציב - ככה יהיה קל מאוד לתת תשובה לעניין.

lavendula

New member
מלכת שווא

את צמודה לרשימה מסוימת? אני יכולה להגיד לך איזה מלונות באמת מומלצים, אבל תכווני אותנו מה הצרכים והמגבלות שלך.

orit4321

New member
איך המלך שלמה? אני צריכה לשהות שם

והאם יש לכם המלצות לבילוי אני בת 22 ואוהבת לרקוד לשתות אוירה תוססת וצעירה ושיהיה קרוב למלון אשמח להמלצות מכל סוג גם למקומות קניות והזרקות באוירת שאנטי . תודה אורית שחייבת לבלות טוב כי היא גרה במודיעין:)

alonaski

New member
הייתי לפני כמה שנים...

זוכרת שהאוכל היה מצויין! מלא מבחר וטעים! החדרים - כמו בכל מלון 5 כוכבים באילת... אבל אם זה מעניין אותך, מכירה מישהו שמארגן מסיבות ואחת לכמב זמן הוא מארגן מסיבות במלונות באילת ומוכר "חבילות" שכוללות לינה של 2 לילות במלון FB כולל הכל!!! וכולל 2 מסיבות בשני הערבים - בדיוק לחבר'ה בגיל שלך! את יכולה לצור איתו קשר דרך האתר שלו כאן: http://www.eparty.co.il/newEvents.asp ובטח גם למצוא שם תמונות ממסיבות אחרונות שקיים באילת...

../images/Emo39.gifקצת על הדרישות שלי, ושוב תודה!

אני צמודה להיכן שעדיין נותרו מקומות...
התקציב - סביבות ה-1200 ש"ח לשני לילות על בסיס לינה או סביבות ה-1600 לחצי פנסיון, (שני לילות סופ"ש).
הדרישות -
שיהיה לאן לטייל ברגל באיזור המלון, ושיהיה חוף ים סביר לרחצה במרחק הליכה (שלא יהיה צמוד למעגן של סירות ואוניות למשל).
שהשירות והאיכות יהיו טובים + ושהאוכל יהיה טוב מאוד - ארוחות שבת נעשה במלון לכן חשוב שהארוחות יהיו טובות. ורצוי שגם הבריכה תהיה גדולה אבל זה כבר פחות קריטי...
מקרר בחדר רצוי ביותר ואם יש גם מיקרוגל, קומקום זה בכלל מעולה...
שוב - המון המון תודה לכולכם
והמשך יום נפלא

שמר2

New member
אז ככה

המלך שלמה די עונה על הדרישות: אוכל ושירות טובים, קירבה לחוף רחצה (חוף רויאל). קומקום יש אבל מיקרוגל לא תמצאי לרוב במלונות רגילים. במלונות ריווירה ורויאל גרדן יש אמצעי בישול, אבל אין חדרי אוכל של המלון. שרתון מוריה ונפטון, גם הם עונים לדרישות מבחינת אוכל ונגישות לים. הם גם יהיו זולים יותר, ובמיוחד נפטון (הוא מלון 4* לא רע בכלל, ובעיקר במיקום מעולה מרכזי ועם גישה ישירה לים).

lavendula

New member
ממליצה לך לבדוק ברויאל גרדן

ששייך לרשת ישרוטל. החדרים הם סוויטות עם סלון וחדר שינה מהודרים וחדשים, ויש מטבחון מאובזר במה שאת צריכה. המלון קרוב לחוף רחצה מסודר. חוצים את הכביש ואת בטיילת של הרויאל-ביץ ובחוף הים. יש מסעדה בתוך המלון שמגישה גם ארוחות בוקר בתשלום נפרד, אבל אני ממליצה לך לחצות את הכביש, לשלם 5 ש"ח יותר וליהנות מארוחת מלכים ברויאל ביץ! הבריכות של הרויאל גרדן הן היפות ביותר באילת לדעתי. יש בריכת זרמים וגם בריכה שמדמה חוף ים, עם חול בפנים!

למעלה