שלום,אני חדשה כאן..

../images/Emo39.gifשלום,אני חדשה כאן..

שלום אני רציתי לשאול שאלה. קודם כל אני בעניין של רייקי וקריסטלים. יש לי רייקי 2 למי שמיתעניין. יש לי בעיות בשינה, אני לא יכולה להרדם מוקדם, אני לא יכולה לעצום עיניים לפני השעות הקטנות של הלילה 3:00-4:00 אם בכלל,, האם יש איזו תרופת שינה על צמחי מרפא או שמנים שהיא לא יקרה כל כך וללא תופעות לוואי ? זה יכול להיות אפילו שמן לשתיה אם יש משהו כזה. אני חייבת לציין שאני צריכה משהו ממש חזק, עם מינון גבוה, כי מאחורי רקע כבד של תרופות שינה וכו' קונבנציונאליות. שמהן אני ניגמלתי בשנתיים האחרונות, מלבד כדור אחד שלא קשור לשינה בכלל. אודה לכל תשובה. שיהיה לכם שבוע טוב, מלא אור ואהבה- אמן!

שלומי ../images/Emo51.gifרבה כתבתי לך מסר

בחזרה. בתקווה שתקרא אותו והנה, עד עכשיו עוד לא ישנתי ולא אשן ב10 שעות הקרובות כי יש לי מחויבות מסויימת לעשות כתבתי לך את הכל. תודה רבה המון המון תודה שיהיה לך ולכולכם כאן יום נעים ושבוע טוב.

bflygirl

New member
יש ויש... אבל יש גם הסתייגות גדולה

ולכן עבורך אני ממליצה שהכי טוב יהיה ללכת למטפל ולעבור איבחון מסודר! כי זה לא תופעה חד פעמית זה כבר כמעט וגובל בכרוני... הרבה אור ואהבה
ושיהיה לך היום, לילה עם שינה עריבה!
ברוכה הבאה לפורום

0 אור 0

New member
אלין ברוכה הבאה

תרופות סבתא הכי ידועות זה תה קמומיל (לא ממש לפני השינה, אלא לשתות בשעות יותר מוקדמות של הערב כדי להכנס לרגיעה), חלב חם עם דבש - אם חלב עושה לך טוב. אבל הכי הכי טוב, זה הרפיה ובעיקר הטיפול העצמי של הרייקי. ראיתי בפורום רייקי שיש טיפול מקוצר שעושים על הבוקר - אני למדתי רק את הטיפול המלא עם כל הצ'אקרות. אם את עושה את זה בערב כשאת עייפה - את פשוט נרדמת כמו מלאך איפשהו באיזור הבטן (לפעמים במקלעת השמש כבר). אם את יכולה להרשות לעצמך טיפול - אני מצטרפת להמלצה, כי מה שאת צריכה זה גם ניקוי מכל התרופות שצרכת בעבר, וגם טיפול בגורם לחוסר שינה. שיהיה בהצלחה.

../images/Emo51.gifעל התשובות וקבלת הפנים ה../images/Emo23.gif

אין לי ספק שקיבלתי כמה וכמה תשובות, גם מסר מאוד חשוב. תודה רבה. בקשר לצ'אקרות ןלניקוי שלהם זה טיפול רייקי, ניסיתי לא ממש עוזר לי . יש לכם אכפתיות כל כך חם כאן בפורום , האמת שלא ציפיתי לכאלו תגובות נעימות ומחממות את הלב . אנשים מקסימים, עכשיו לאחר לילה ללא שינה ומכעט 7 שעות עבודה ישנתי בסך הכל 3 וחצי שעות בערך, אבל הייתי עיפה טבעי, אני אוהבת להיות עייפה. מקווה שעכשיו אהיה קצת לעיתים יותר קרובות. המורה שלי אמר לי שיש איזה סירופ או משהו בבית מרקחת טבעי בשביל נדודי שינה , אני אברר, הוא אמר לי שיש עליו פרסומת ברדיו, מישהו יודע על מה מדובר בבקשה? האם זה מוצר של טבע כצת או הדס? כי של כצת אני לא ממש מעוניינת . זה הכל כימיקלים. תודה לילה טוב, שיהיה לנו שבוע טוב מלא אור ואהבה - אמן!

../images/Emo24.gif../images/Emo141.gifאלין של היום,,,,,,

ראשית ,ברכות חמות על רייקי -2,והצלחה בהמשך. מנסיון,רייקי אמור לעזור לך מאוד, תתחברי אליו,ותתכונני,זה פועל. הבנתי שאת אוהבת להיות עייפה,ייתכן שאת "מזמינה את העייפות" ולכן את עייפה,מעבר לזה כדאי שתבדקי למה. תנסי שמן אתרי מליסה,6 טיפות במבער ,מהול במים. אין לי מושג לגבי הסירופ. שבוע טוב ומלא אור ושמחה גם לך.

למעלה