שלום לכולם אני חדשה

keshi

New member
../images/Emo39.gifשלום לכולם אני חדשה

הפורום שלכם נוגע ומדהים. אני נכנסת לכאן עם שאלות ומבקשת לספר ומאוד מקווה שתייעצו לי. למנהלת אם ההודעה לא מתאימה לפורום בבקשה תמחקי. אני נמצאת במערכת זוגית עם אדם שאני אוהבת כמו שלא אהבתי מעולם אנחנו גרים יחד והוא אדם מקסים אבל אני לא מתנהגת כמו שבחורה בגילי צריכה להתנהג רע לי עם עצמי בגלל בעיות משקל ובגלל שאין לי חברים ויצאתי מהבית יותר מפעם אחת למרות שאין לי לאן ללכת אתמול זה קרה שוב בגלל מריבה והוא נשבר ואמר שלמרות הרגשות שלו הוא לא מוכן להמשיך יותר. הוא יודע תקרוא אותי ואמר לי איפה אני מכשילה את עצמי בדרכים אני שבורה שבורה אני יודעת שזו אני ורק אני כי הוא מדהים והוכיח עצמו כחבר וכבנאדם ואף אחד לא היה מסתדר איתי. אני בוכה מהלילה הוא ראה אותי חיבק ונישק במשך שעתיים עד שנרדמתי הוא היה לידי אבל אני יודעת שהוא צודק ושנגמר ואני לא רוצה, אני יכולה לנסות להמשיך למרות שאני יודעת שיש בעיה? לבקש? תודה על ההקשבה.

מקסימה1

New member
keshi היקרה

מאד מאד נגע לי מכתבך. אני מכירה את תחושותייך, כי גם אני תמיד חושבת שהכל נע סביבי המשקל. שנים שאני מנסה לצאת מזה ומעוד תסביכים... ורק עכשיו אני מתחילה לראות את האור. ניראה לי שבן זוגך מאדמאד אוהב אותך. נישאלת השאלה- מה את מרגישה כלפיו? למה את חושבת שאף אחד לא היה מסתדר איתך??? זה לא לעיניין! יש בך טוב המון טוב שאת לא רואה. ומגיע לך להיות מאושרת. אני מציעה שנדון קודם כל בבעיות שלך עם עצמך ורק לאחר מכן נגיע לבן זוגך. מה את מרגישה שאת עושה לו? האםן ניראה לך כי הוא סובל בגללך? אני מחכה לתשובותייך ומבטיחה לענות בהקדם. בינתיים- דעי כי את לא לבד ויש עוד המון בנות אשר מרגישות כמוך. והכל יהיה בסדר אם באמת תרצי לצאת מזה. ממני מקסימה1

keshi

New member
תודה לך../images/Emo13.gif

על עצמי: עד לפני שנתיים לא היתה לי עודף משקל באיזשהו שלב רציתי לרזות ובגלל דיאטות מטורפות שמנתי כל כמה חדשים עם ריבית היום יש לי עודף משקל ובגלל שהגוף והנפש קשורים בקשר הדוק אחד לשני גם הנפש לא רגועה. בכל פעם אני מוצאת את עצמי הולכת לקנות עוד מכנס אחד שיהיה יותר נוח ולובשת רק אותו בעצם כי הוא יותר מתאים לי יותר גדול. איתו אני יוצאת יותר משנה כך שההשמנה קרתה במהלך הקשר,ובקיצוניות הייתי נראית הרבה יותר טוב. אני יודעת שלא קל להסתדר איתי בזוגיות ובמגורים משותפים כי יש לי "קריזות" ומעבר לזה אני מאוד נוחה, ולא היו הרבה מריבות. בגלל שמעולם לא היה לי בית שהרגשתי שהוא בית שלי, כשאנחנו רבים אני לוקחת תיק מחליטה לסיים את הקשר והולכת. ואין לי לאן.החברים והמשפחה גרים רחוק מאוד. במבט לאחור אני חושבת שהוא כן סובל בגללי כי אני לא מוכנה לצאת איתו הרבה, (איכשהו גם לכאן בעיית המשקל מתחברת), וגם כי אני מסוגלת לזכור משהו קטן שהוא אמר בפעם הקודמת ולהזכיר אותו שוב ושוב עד שכבר לאף אחד אין חשק לצאת לבלות. מעבר לכך העבודה שלי קשה ומשעממת ואני מגיעה הביתה מותשת נפשית ועייפה תוספת לא חיובית. אני יודעת שהייתי צריכה לעבוד על עצמי לפני שאני נכנסת לקשר ועבדתי אבל הוא הגיע לפני שסיימתי את העבודה (בעזרת פסיכולוגית), והרגשתי שזה משהו גדול והרגשתי אהבה מההתחלה לא רציתי לדחות. (הפסקתי עם הפסכולוגית כי עזבתי את העיר). מצטערת מאוד על האורך אני נסערת מבכי ולא מצליחה למקד. תודה.

מקסימה1

New member
מתוקה, אני יוצאת לליל הסדר

אחזור בלילה ואענה לך. בינתיים תעני לי שוב: מה את מרגישה כלפי הבחור? איך את רואה את עצמך בלעדיו? את מרגישה שיש בינכם ייחסי תלות? בן כמה הוא? נסי לקרוא שוב את מה שכתבתי לך לפני זה ולענות לי.

keshi

New member
קודם כל- חג שמח!! וסדר מהנה

עכשיו אחרי שטיפה נרגעתי, אני עונה. אני מרגשה אליו אהבה שלא חשבתי שקיימת, או לפחות אצלי ויצאתי קודם עם בחורים והייתי בקשרים טובים ואהבתי אבל לא ככה.אני מרגישה שהוא מוציא ממני דברים טובים וחיוכים כל בוקר ואני לא בנאדם של בוקר... בלעדיו אני רואה את עצמי במקום אחר , תמיד כשאנחנו לא בתוך קשר יש לנו כוחות לעשות, לשנות ויש אנרגיות חיוביות ומקפיצות, ופה קצת דעכתי, אבל יש לי ספייס ויש לי יכולת גם בתוך הקשר לעשות העניין הוא שמשהו בפנים תקוע, תקוע לא מהיום ועם הזמן זה בולט יותר ויותר. לא חושבת שיש יחסי תלות זה אולי נראה כך זה מורכב אבל לא כך.

מקסימה1

New member
keshi היקרה

קודם כל את עדיין מאד צעירה. אני יודעת שאת לא מבינה את זה אבל גיל 24 זה גיל שעדיין מתבשלים, את לא חושבת כך אבל כן, את עדיין משתנה ומתבגרת. אני חושבת שאת צריכה לצאת מנקודת הנחה שהוא אוהב אותך כפי שאת ולא להכניס לקשר בינכם את הבעיות שלך עם ההשמנה. אני יודעת שזה קשה אבל אני חוששת שאת תלוייה בו והוא נהנה מלפתור לך את הבעיות הללו.וזה נותן לי תחושה של קשר לא בריא. נסי לראות מתי את אוכלת מתוך לחץ נפשי ומתי את אוכלת כי את רעיבה. בכל פעם שאת אוכלת מתוך לחץ, מצב רוח רע, או עצבים, קחי כוס מיים. זה יעביר לך את הכל! ויש בך המון טוב, האנרגיות החיוביות שהוא נותן לך הם שלך יקירתי ולא שלו או בגללו. את זה את חייבת להבין! ברגע שתיכנסי ל"דיאטה" הזו שהסברתי לך לגביה... יהיה לך קשה בהתחלה, אך לאחר יומיים שלושה, את תתרגלי אני מבטיחה לך. תהיי שמחה שאת לא לבדך. אני לא יודעת אם קראת מה שאני כתבתי, אבל אני יכולה לאמר לך שאני לבד ומאד מאד קשה לי. אני בחורה חתיכה מאד, אינטיליגנטית מרשימה ורק עכשיו גיליתי למה אני עדיין לבד בגילי (33) אני לא האמנתי עד עכשיו שאני יכולה להיות נאהבת והרחקתי מעלי גברים, גם כאלו שמצאו חן בעיני.גם אני תמיד נאבקתי בשומנים, ועד היום אני נלחמת ומעבירה המון שעות במכון כושר ותמיד שומרת להיראות טוב. לאחר המון שנים גיליתי כי הבעיה היא לא השומנים, אלא מעבר לזה, דברים עמוקים יותר, הרס עצמי וחוסר אהבה עצמית. תהיי חזקה, תאהבי את עצמך, תהני מהקשר שיש לך. לא כולם זוכים לה. שלך

למעלה