יש לי צורך עז לכתוב לכם בלדינו עלי ובכלל אני מכירה כל כך מעט אנשי לדינו שזה ממש עצוב הורי נפטרו ויש לי דודה שממש כייף לי לדבר אתה ומאז שגליתי את הפורום הזה שממש מזכיר לי את השפה ההווי וכו´ כמעט בכל שבת אני אתכם ואני מקווה גם לזכור ולכתב בלדינו.
תרבות הלדינו... שבי שתי קפה ותתכבדי ממתכוניה של רורגד שהיא השפית של כולנו, אם כי לנו גם מתכונים אך היא עלתה על כולנו במתכוניה המזכירים את בית אמא וסבתא. תמיד שמחים לקבל אלינו חברים חדשים המעשירים את הפורום. אז תרגישי בבית... שלך מאדם רוזה
לדינו, נו תספנטס תסקריביר, אל מזה אינפורטנטה אז כוונגס הויז´יטאר, אנסינה תוואזה הקודרר. ברוך בואך למשפחת הלדינו, אל תחששי לכתוב, הכי חשוב שתבואי לבקר, כך לא תשכחי.
ממש מחמם את הלב לקרוא את קבלת הפנים שלכם חזרתי עכשיו ונכנסתי לפורם וזה היה ממש כייף לקרוא. אני קראתי את כל מה שכתבו עד היום וזה גרם לי לחזור אחורה בזמן אני לא ממש יודעת לכתוב בלדינו אבל אני מקווה שתסלחו לי על השגיעות. יו וסקריביר קון מוצו אהבה ללדינו מתגעגעת לשפה ולכל אורח החיים שהיה לי בבית ובשכונה שבה גדלתי .
איזה כיף שפתאם יש עם מי לדבר, גם לי אין עם מי לדבר ואני שוכחת מילים ופה בפורום אני נזכרת בשפה, ומתרגלת אותה וגם עם יש שגיאות אז משתתפים בפורום אנשימים טובים שמתקנים ומוסיפים. אז שיהיה לך נעים ומהנה כמוני
האהבה והגעגועים לשפה, לאורח החיים, למינהגים, לכל מה שזה אומר, בטח תוכלי לתרום לנו גם המון, מכל מה שאת זוכרת, אי קומה מוזוס, א רקודראר לאס פאלאבראס, אי קוזאס קי יאמוס אולבידימוס.