שלם לכולם.

ליהיS

New member
../images/Emo39.gifשלם לכולם.

אני אם ל-4 שמחפשת לעבוד מהבית. התחום שאותו למדתי אינו פרקטי לעבודה מהבית (פסיכולוגיה וחינוך) הייתי מעוניינת לעבוד אולי דרך המחשב, אולי כשכירה מהבית. כל דבר שאוכל לשלב עם הטיפול בתאומיי, בני שנה ו-10, אשר מסיבות כלכליות נמצאים כרגע איתי. כל ניסיון למצוא עבודה חיצונית עלה בתוהו. גם עקב העובדה שהגנים (לקטנים)וצהרונים (לגדולים) עלותם גבוהה מכל משכורת אשר הציעו לי. במקומות אחרים לא היו מוכנים לשקול העסקת אם, אמנם לא במילים גלויות אבל השאלות היו לא לגבי כישוריי אלא לגבי מחלות ילדים, שביתות וכו'. אשמח לרעיונות. תודה.

שלום ליהי

ממש בנושא זה יש שרשורים בדף למטה. ממליצה לך לקרא אותם. יש שם תשובות למה שאת שואלת. קראי קצת ונמשיך לדבר אח"כ יום נעים

שירוק

New member
ליהי

שאלתך מאוד מעניינת ובמקום והיתי מאוד מעוניינת לקבל קצת מידע מהפורום, אז נחכה ביחד.

ליהיS

New member
תודה לאביבה, סאני ושירוק...

קראתי את השרשור. קשה לי להתייחס כי לא נראה לי שאני מחפשת משהו שיווקי. אנסה להתמקד קצת יותר. משמעת עצמית יש לי והרבה, כך שיש סיכוי טוב שאבנה לי סדר יום, בין הילדים, הקטנים והגדולים. אני נמשכת מאוד למחשב. מבחינתי דברים שקשורים לאינטרנט יכולים להיות מאוד רלוונטים. הבעיה שאין לי מושג איך אני מממשת את זה לתפוקה כספית. איפה מתחילים? לגבי הפירמידות, לא נראה לי שאצליח לשווק משהו שאני לא מאמינה בו. עוד לא נתקלתי במוצר שנמכר בדרך זו שהתרשמתי מאיכותו. אולי יש חברות שמעסיקות בשכירים מהבית, אחרי הכשרה כלשהי? אין לי מושג.

יונית א

New member
שלום לאורלי של, ליהי של, ושירוק של.

לא ברור לי למה אתן ממתינות בדיוק? תהליך של בחירה לעבוד מהבית הוא תהליך אישי- אפילו אינטימי. אינו פונקציה של "הצעות" של אחרים, אלא תהליך של בחינת האפשרויות, המאווים שלכן, העדיפויות שלכן, האישיות של כל אחת, התחביבים, תחומי עיניין וכו'. ולכן אין תשובה לשאלה מהסוג הזה. בדקו עם עצמכן, מה מביא אתכן לבחירה לעבוד מהבית? מה היכולות שלכן(מקצועית, אישית) מה אתן "מביאות" לבחירה הזו, האם זו הבחירה הנכונה עבורכן, וכן הלאה. כי אפשר לתת רשימת עיסוקים מהבית: החל מסידור פרחים, אפיית עוגות למסיבות, עיצוב גראפי, תכשיטנות, משפחתון-צהרון לפעוטות, טיול עם כלבים, ועוד... היד נטויה. אבל אין לכך שום משמעות אם לא יחבור לתהליך אישי-פנימי, ולהעדפות האישיות של כל אחת ואחת.

למעלה