שתי שאלות

../images/Emo39.gifשתי שאלות

פעם כתבה כאן יחפנית כמה הודעות ברצף שמאוד אהבתי ואני לא מוצא עכשו... רציתי להעתיק אותן לאתר שלי לטובת החולים כמובן, אם זה בסדר מצידה ואם את קוראת את זה יחפנית אני אשמח למענה.
. שאלה שניה לגבי תרופה ששמה מטוטרקסאט. מי יכול לספר לי על מינונים ותופעות לוואי? הציעו את התרופה למישהי יקרה מאוד ללבי. אני גם בודק באינטרנט אבל אשמח למידע זמין ומהימן יותר. תודה רבה מראש וחג-אסיף שמח לכולכם

../images/Emo141.gifהיי אגוז

בקשר לתרופה איני יודעת דבר. אבל בקשר ליחפנית, הגעתי למה שהיא כתבה דרך לחיצה על הארכיון, בעמודים הראשונים יש דיונים מעמיקים ומדהימים של יחפנית ושל עוד אנשים. הזכרת לי את התקופה, בה הייתי אילת33 ויחפנית היתה פה לצידי... תקופה אהובה ונשכחת, תודה על התזכורת, קראתי בזכותך את מה שהיה אז, בימי הפורום הראשונים. יחפנית ואני בקשר לא וירטואלי, אם ברצונך לצור עימה קשר, אפנה אותה לשלוח לך מסר (רק שאיני יודעת אם יש מחשב בסביבותיה). בכל מקרה, אשמח להעביר לה מסר אישי, אם רק תרצה. בברכת אור ואהבה, אילת.

שלום לאגוז

לגבי החלק השני של השאלה שלך - מטוטרקסאט. אני מצרפת לינק מהאתר של האגודה למלחמה בסרטן לדף מידע על התרופה. תוכל למצוא שם גם מידע על השאר הדברים ששאלת. אני מכירה מישהו שקיבל מטוטרקסאט בשביל פסוריאזיס. אם זה יעזור אני יכולה לשאול אותו בנושא. יום טוב גלי

למעלה