תנחשו איפה אנחנו !!!

Ofericko

New member
../images/Emo39.gif תנחשו איפה אנחנו !!! ../images/Emo39.gif

חברה´ס !!! בֵּלִיב אִיט אוֹר נוֹט... אנחנו בבית!!! בית החולים לא יכול היה יותר להתמודד עם התופעה הזו שנקראת מיכל והחליט לֶשָלֵח אותנו צפונה. מהרגע שהרופאים הודיעו לנו על-כך ארזנו את מיטלטלנו במהירות שיא, תּלבשנו, תּרחצנו, תּאפרנו, תלינו מיטלטלנו על כתפנו ובראשים עטורים שמנו פעמינו החוצה, חולפים על פני חדר האחיות להגיד שלום לכולם. האחיות לא הבינו מה קורה מאחר ולא הודיעו להן בכלל שאנחנו עוזבים אלא עידכנו אותן שאולי נעזוב למחרת. עברנו דקות ארוכות של חיוורון וטאכיקארדיה מוגברת עד שהבלאגן הוסדר והיתעופפנו מהמקום. נוֹ פּלֵייס לָייק הוֹם! עכשיו לאט לאט נחזור לשיגרת חיים נורמאלית. לא עוד אינפוזיות, לא עוד נקזים, אנטיביוטיקה, רנטגן, CT, חום, טאכיקארדיה, פריטוניטיס, מדחומים, ביקורי רופאים, בדיקות דם ותרביות, מדיאסטיניטיס, סאניטארים, אקו-לב, טובוסים וזונדות, קטטרים למיניהם, מגשים כחולים בארוחות. לא עוד חלוקים מוזרים שפתוחים מאחור לכל עין בוחנת, לא עוד מיטות מרעישות, ביקורי אחיות, החלפת משמרות, תרופות, כדורים, סירופים, צמיד זיהוי לבן על היד, טלביזיה 14 אינצ´ בלי רמקולים... שכחנו משהו? יופי! אני מקווה שנשכח גם את הנ"ל. יאללה חברים, שיהיה לכולנו ערב שקט בזוכרנו את ששת המיליונים.
אוהבים, Ofericko & Michal

יש! יש! יש! יש! יש! יש! יש! יש! יש!

נפלא לשמוע ונראה לי גם מתאים לאחל... בהצלחה וחיי שגרה נעימים.... ושוב בפעם ה-...המון בריאות

lir42

New member
יש יש יש!!!!!!!!!

כל כך שמחה בשבילכם והפעם זה בלי לחזור לבית החולים ב סדר? שלכם לירי

עופריקו ומיכל כייף לשמוע בשרות טובו

אחלה של בשורה לשמוע שסופסוף עזבתם את בית החולים וחזרתם הביתה.לשגרת חיים רגילה ונורמלית. מספיק עם כל הצרות והבעיות שפקדו את מיכל .מאחל לכם רק טוב!!

שרה16

New member
בדיוק החזרתי את המחשב הביתה...

וחיברתי את כל החיבורים,והופ.....ההודעה שלכם הראשונה שקידמה את פני!!!! אני מאושרת!!!!!!!!! איזה כייף לכם!!!! תשמרו על עצמכם ! נתראה בקרוב מאד! אוהבת שרה

amnon_p

New member
הי מיכל ועופר,

הייתי היום בוולפסון לניפוח הטבעת, חשבתי לבקר אתכם אבל אמרו לי שהשתחררתם אתמול. היה נחמד לשמוע שסוף סוף אתם שוב בבית. שיהיה לכם רק טוב ושלא תזדקקו לשירותי בית החולים שוב. אמנון

../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif

לולולולולולולולולולולולולולולולולולו מה עוד אפשר??????????????? אה.......כן.......
וגם........
טוב......לא מצאתי עיין כחולה.......אז קבלו כמה מילוליות.......... ובקיצור, מיכל תרגישי הכי טוב בעולם.....ומקווה לשמוע רק דברים כיפיים. אורית

OBY

New member
אין כמו ../images/Emo1.gif ב ../images/Emo82.gif. ../images/Emo49.gif

פנינוש./

New member
בשעה טובה ומוצלחת

בשורה טובה מזאת לא יכולת להעביר לנו היום מאחלת למיכל ולכולנו שלא נראה יותר בתי חולים אלא רק חדרי לידה פנינוש

רונה 29

New member
מזל טוב !!! סופסוף חדשות טובות ../images/Emo24.gif

שמחה לשמוע את הבשורות הנהדרות הללו....!!! מאחלת לך חזרה נעימה לשגרת החיים ימים שמחים ,מאושרים ורגועים כל טוב ,הצלחה,אושר ובריאות לך ,לבן זוגך ולמשפחתך. עוד המון שנים טובות ביחד והמשך זוגיות נפלאה פשוט כיף לראות אנשים כמוכם רגישים,סבלניים ומלוכדים חזקו ואמצו ......ומעכשיו בבקשה ,רק חדשות טובות , ענייני היום והשעה, קצת בדיחות, קצת פוליטיקה ובעיקר עדכונים מחיי היום יום בבית ולא בבית חולים !!! תשמרו על עצמכם !!!

רוייקו

New member
לא שחכת כלום, עופריקו.. מברוכ לרגל

השחרור ובתקווה שזה סוף האישפוז וההחלמה הפעם תהיה מהירה ומלאה. תשמע, אני מתחיל להתמכר להודעות שלך
כייף לקרוא אותן. באמת. להשתמע רוייקו

ronnymp

New member
אלפי ../images/Emo49.gif ים לכם ../images/Emo45.gif

איזו בשורה נפלאה איזה אושר ושמחה אז יללה - להתחיל מייד להתעדכן בעניין מועדי המפגשים שלנו למיניהם וכמובן לפנות כל עיסוק אחר במועדים אלה - ולהצטרף (שניכם כמובן)
אז להתראות בקרוב בכל מיני מקומות יותר משמחים ונא להגיע בלבוש הולם - ולא בחלוקים פתוחים מאחור ....
רוני

zoei1

New member
קוללולללללללללו ובעברית צהלולים

כל הטוב שבעולם! מגיע לכם!

ברוך מרפא חולים ../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif

שמח לקרוא שחזרתם הבייתה ומאחל לכם בריאות אושר ואהבה. ענקון

למעלה