שרשור חיובי

../images/Emo39.gif../images/Emo141.gifשרשור חיובי../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif

מכיון שאתמול פתחתי את משחק הנשיקה סטירה וויתרתי פעם אחת על שרשור ערב טוב ובמקום זה קבלו את השרשור החיובי=שמאוד דומה לשרשור הערב טוב.. לפני כחצי שנה גם הייתה פינה כזאת
:http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1620&msgid=98151762&archive=1 למי שבא להיזכר
אבל בפינה של היום מותר לכם לכתוב כל כל דבר שלא קשור לאליסה[בעצם,גם קשור זה פסדר]
אז עלי עבר שבוע די נחמד..מרבית השבוע דיברתי עם חברה שלי והשבוע ממש דיברנו כל יום והיא סבלה אותי ואני כנ"ל סבלתי אותה.חח
אתמול היה דווקא יום מה זה סבבה והיום יש לי תחושה שהולך להיות ערב אחלה בחלה
למרות שהיה קצת גשום השבוע-היה דווקא שבוע נחמד אני דווקא אוהבת להתכרבל בשמיכה חצי שעה אחרי שכבר קמתי
ועוד משהו נחמד שעבר עלי היה שעבדתי על דודה שלי ועל אימא שלי עם אתר שנקרא פיטר-כמו רוחות רפאים כאלה וזה היה קורע
אז קדימה חברים...שפכו קצת-ואני דורשת חפירות
חח..לגבי הכול=חח

spelling

New member
חיובי חיובי../images/Emo13.gif

שבוע נחמדדדדדדדדדדדד בפסיכומטרי אני מתחיל להבין קצת טימטומטיקה! אתמול קיבלנו חזרה מבחן שעשינו שהוא כמו פסיכומטרי..ובהשוואה למה שעניתי יצא לי אחלה ציון:) אז יותר השקעה אני בטוח מקבל אחלה ציון טפו טפו טפו 555 שום בצל מלח פלפל סילית באנג! חדר כושר היה מגניב!באמת!יש אחלה אנשים!אבל היתה להם נזילה מהגג חחח..הם שמו דלי בפינה שהכל יטפטף לשם... חוצמזה שהתקשרו אליי מהמרכז ספורט להגיד שטעו לי במנוי ושאני חייב לשלם עוד 300 שקל..כי מסתבר שה^&*#$ הזאת לא לקחה ממני ביטוח..אז צרחתי עליה בטלפון שבשבוע הזה דווקא יכלה לפול לי משקולת על הראש או על הרגל ומה אז האחריות על מי היתה נופלת???יש אנשים אני אומר לכם אוףףףף אבללללללללללל איזה כיף היה הגשםםםםםםםםםםם נהייתי מטורלל עד שהוא התחיל לרדת...והיה ברד והמון מים היה כל כך כיף להסתכל מהחלון! וממש שמחתי שלאליסה יש תמונות חדשות! והמלצה שלי-> תשמעו את sober של קלי קלארקסון!הוא מעולה במיוחד בסוף! טוב כואבת לי הגבה..בייייי שבוע טוב

always be me mc

New member
../images/Emo24.gif

האמת שאין לי הרבה מה לספר. סיימתי להכין סירטון על אחת הדמויות הכי אהובות עלי
ישנתי הרבה כמו שאני אוהבת והתעוררתי מאוחר
ראיתי איזה סרט או שניים שהצחיקו והיו יפים
(גם מה שהערב יש עוד שני סרטים שמעניינים אותי בהוט אקשן) וכעת אני צופה ב"המירוץ למליון"
אז החיים יפים אפשר לומר ויודעים מה? אחרי השבוע שעבר עלי אז מגיע לי
וכל הכבוד לך, שלי על ההשקעה ופתיחת הפינה

CheN323

New member
הודעה חיובית../images/Emo70.gif ולמה חיובי:

אורלנדו בלום פשוט מושלם
סיימתי ללמוד לנגן שיר ממש קשה
כל השבוע היה גשם ואני מתה על גשם
אתמול ראיתי את משה דץ בקניון XD. אבל זה לא משו :S
חידשתי קשרים עם כמה אנשים
המחשב שלי שוב מצליח לנשום
הרגל שלי במצב קצת קצת יותר טוב. שמחה על כל שינוי לטובה...
ישנתי המוןןןן
ראיתי המוןןן בנות גילמור, לפחות שעתיים ביום בשבוע האחרון.
נסיים פה :]

למעלה