התפקדות חודש אוקטובר

../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif התפקדות חודש אוקטובר

אז מה היה לנו בחודש ספטמבר בפורום?
קודם כל שירשור,שבו יצא לנו להכיר אחת אתה השנייה יותר טוב... ולמדנו לראות עד כמה אנחנו דומות:
http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=2031&msgid=121485857
עלה בלוג מאוד מעניין של נועם לאתר ערוץ 24,מי שבמקרה לא קראה,ממליצה בחום כתוב בצורה מאוד מעניינת: =]
היו הופעות ואירוחים של נועם:
ב7.9 הופעה בירושלים
ב8.9 התארח בהופעה של יואב דגני בכפר סבא
24.9.הופעה בכפר סבא
פורמינו היקר והקט חגג חצי שנה
נועם שלנו כתב הודעה מאוד מרגשת בפורום
ימי הולדת שהיו החודש בפורום:
|בלו|אורפז
יעל
זוהר
שני
אירועים מיוחדים נוספים:
יעל פלדמן השתחררה מהצבא.
טרגר המלכה עברה טסט.
בחודש הזה נכתבו בפורו 747 הודעות.
3 הכותבים הבולטים בפורום -שיר יצחקי[אני]- 119 -הילי ילדת ירח1- 116 -פלדלמן-73
עכשיו עברנו לדבר האמיתי התפקדות:
שיר החודש של נועם:
שיר החודש לא של נועם:
אלבום החודש:
האומן המוסיקלי האהוב עליכם ביותר החודש:
ציטוט החודש:
חוויה הזכורה הלכם מהחודש שעבר:
הבן אדם שעשה לכם את החודש:
תיכנונים לחודש הבא: [אהמ אהמ אהמ ההופעה בבארבי ב14.10]
הערות נוספות:

לה לה לה

שיר החודש של נועם:לעוף
שיר החודש לא של נועם:מר כבר לא יבוא-אביב גפן אלבום החודש:יומן מסע-אביב גפן האומן המוסיקלי האהוב עליכם ביותר החודש: אביב גפן ציטוט החודש:................. חוויה הזכורה הלכם מהחודש שעבר: הופעות. הבן אדם שעשה לכם את החודש::) תיכנונים לחודש הבא: [אהמ אהמ אהמ ההופעה בבארבי ב14.10]3> הערות נוספות:

shira ofek

New member
סחתיין על ההשקעה ../images/Emo3.gif

שיר החודש של נועם: לעוף
שיר החודש לא של נועם: האהבה הישנה-שלמה ארצי אלבום החודש: - האומן המוסיקלי האהוב עליכם ביותר החודש: שלמה ארצי..כ"כ :) ציטוט החודש: חוויה הזכורה הלכם מהחודש שעבר: נהייתי חוקית. הבן אדם שעשה לכם את החודש: אממ.. תיכנונים לחודש הבא: [אהמ אהמ אהמ ההופעה בבארבי ב14.10] - עבודה עבודה עבודה, בארבי (שיר-ששש...אני באה P: ) הערות נוספות: היום זה שנה להופעה המדהימה של אביב גפן בראשל"צ :]

יווווו נכון!! היום שנה להופעה בראשל"צ!

יו היה כל כך טוב. איזה שתי בנות ישבו שורה א' אה שירה?

../images/Emo195.gifמתפקדת!

שיר כפרע, אני גאה בך עד מאוד. 3>
שיר החודש של נועם: לעוף
שיר החודש לא של נועם: אין שמחים בלילה, חלולים-אביב גפן
אלבום החודש: חלולים.
האומן המוסיקלי האהוב עליכם ביותר החודש: אביב גפן ונועם.3>
ציטוט החודש: אין לי מושג. יש הרבה
חוויה הזכורה לכם מהחודש שעבר: הרבה ימי הולדת
הבן אדם שעשה לכם את החודש: ממ.. יש ממש הרבה.. אבל אהרוני, מיכלי, טרגר ואליעד בעיקר P:
תיכנונים לחודש הבא: [אהמ אהמ אהמ ההופעה בבארבי ב14.10] שלושה ימים במרכז בחופש סוכות+הופעה של נועם בבארבי :) והופעה של יואב דגני בתמונע.
הערות נוספות: נופ. אני מוסיפה תמונה, כי שיר גרועה
וגם כי אני מטורפת על הילדה היפה הזאת

מתפקדת

שיר החודש של נועם: אני וכל המחשבות שיר החודש לא של נועם: מים מתחת לגשר - איתי פרל אלבום החודש: נעמה פנחסוב האומן המוסיקלי האהוב עליכם ביותר החודש: נועם
ציטוט החודש:
חוויה הזכורה לכם מהחודש שעבר: זה לא חוויה.., זה יותר בכיוון של טראומה = הקורס פסיכומטרי... מזל שביום שלישי זה נגמר הבן אדם שעשה לכם את החודש: נועם תכנונים לחודש הבא: לימודים (כי אין ברירה) ובארררררררררררררררררררבי

ואיפה כל דבר אתה יודע? בן זונה.../images/Emo14.gif

שיר החודש של נועם: נראה לי שאם הייתי וקצת כנראה
שיר החודש לא של נועם: אין ספק שתתעורר
אבל אני חושבת ששיר החודש של אמן אחר זה לא גמור של איה כורם. אלבום החודש: יואו! אסף אמדורסקי החדש!
האומן המוסיקלי האהוב עליכם ביותר החודש: אמ... עמית ארז
ציטוט החודש: "בנות, אנחנו זולגות מהנושא..."
חוויה הזכורה הלכם מהחודש שעבר: פתיחת מייספייס וקבלת הפידבקים הכי כיפית בעולם:) הבן אדם שעשה לכם את החודש: קצת יואב דגני וקצת עמית ארז :) תיכנונים לחודש הבא: בארבי, טיול הכנה, עברי, בתקווה שיואב, הורים חוזרים מהודו
... הערות נוספות: אני מתה עליכן :)

פלדלמן

New member
יאא כתבתי73הודעות??הכל משיעמום של האזרחות ../images/Emo6.gif

שיר החודש של נועם: כניראה שיר החודש לא של נועם: אברהם טל - פסטיבל, יגאל בשן - בואי נעשה לנו חג / מתוק מתוק (עם להקת פיקוד צפון) אלבום החודש: יגאל בשן - אוספים אותי 92' האומן המוסיקלי האהוב עליכם ביותר החודש: אבישי כהן, אברהם טל ציטוט החודש: "למה שאני לא אעשה אותך??" חוויה הזכורה הלכם מהחודש שעבר: השיחרור
יותר מידי פיהוקים בפסיכומטרי
הבן אדם שעשה לכם את החודש: אתי חברהשלי, ורד, אריק
תיכנונים לחודש הבא: [אהמ אהמ אהמ ההופעה בבארבי ב14.10] הופעה בבארבי
לצאת לצאת לצאתתתתתתת למסיבות!! (יש אדרנלין!! חחח בא ליייי)
המון שיעורים בפסיכומטרי
ולרדת לאילת
וכמובן לצלול בשונית האלמוגים
הערות נוספות: חג (הבא) שמח! גמר חתימה טובה! צום קל! וכמובןןןןן המון המון המון המון המון המווןןןןן כיףףף וצחוקים ושתהיה הופעה מדהימההההה ב14

rotemotek1988

New member
../images/Emo192.gif../images/Emo129.gifWake me up when September end

שיר החודש של נועם: כל החיים-סקיצה שיר החודש לא של נועם: הזמן שלך-היהודים אלבום החודש: --- האומן המוסיקלי האהוב עליכם ביותר החודש: היהודים ציטוט החודש: "פינגיבורררררררררררררר.."
כמה שזה עבר לי בראש זה חולני חוויה הזכורה לכם מהחודש שעבר: הופעה של היהודים+הרבה כאב הבן אדם שעשה לכם את החודש: בובונשנש+הגרישים+הירושלמים תיכנונים לחודש הבא: [אהמ אהמ אהמ ההופעה בבארבי ב14.10]+חופש של שבועיים ברצפ מהצבא.. יש מצב לפירס חדש הערות נוספות: "למד אותי למות תראה איך שאלמד.."

למה אני מתאהבת תמיד במה שאי אפשר?!

שיר החודש של נועם:ממ.. שמתי לב. שיר החודש לא של נועם:ממ.. שבתות וחגים. אלבום החודש:אברהם טל ובאבש"ה. האומן המוסיקלי האהוב עליכם ביותר החודש: ציטוט החודש:אין. חוויה הזכורה הלכם מהחודש שעבר:ממ.. נסיעה לענבריל, אתמול. הבן אדם שעשה לכם את החודש: הילה ויעל אהרוני
תיכנונים לחודש הבא: [אהמ אהמ אהמ ההופעה בבארבי ב14.10] הופעה בבארבי של נועם, הופעה בהאנגר של עברי והופעה בתמונע של יואב [אם יהיה לי כסף בכלל] הערות נוספות: כל הכאב הזה. הייתי חווה אותו עוד מליון פעם כי הוא שווה את כל הטוב שהיה לפניו.

בראשי המחשבות רצות

שיר החודש של נועם: אני וכל המחשבות, דמעות יבשות. שיר החודש לא של נועם: יצאת חומוס,שיר אדיר! אלבום החודש: ממנטו מורי האומן המוסיקלי האהוב עליכם ביותר החודש: אני חושבת שאביב.... ציטוט החודש: אני מזה גרועה בזה.. חוויה הזכורה הלכם מהחודש שעבר: בעיקר שהייתי חולה שבוע וחצי ממנו,ההופעה של יואב ושל נועם,ההופעה של אביב,והיומולדת של שירה. הבן אדם שעשה לכם את החודש: מי שעשה לי תחודש יודע. תיכנונים לחודש הבא: [אהמ אהמ אהמ ההופעה בבארבי ב14.10] כמובן שבארבי,הילי באה אליי,נוסעת לכרמיאל,חג היין וכאלה.. הערות נוספות:

YuL a

New member
זה יתכן זה אפשרי, כל עוד אנחנו כאן שרים!../images/Emo205.gif

שיר החודש של נועם: בורח שיר החודש לא של נועם: Here without you-3 doors down אלבום החודש: ריטה-רמזים ועברי החדש[: האומן המוסיקלי האהוב עליכם ביותר החודש:ריטה ציטוט החודש:"ערב אביב אחרי מאה שנות סתיו, ומה כבר היה, אחרי שאהב." חוויה הזכורה לכם מהחודש שעבר: יומולדת! :) הבן אדם שעשה לכם את החודש: הילה, טרגר ועוד כמה נוספים
תיכנונים לחודש הבא: הופעה של עברי בהאנגר, סוכות. הערות נוספות:הכל פתוח עוד לא מאוחר, מצב הרוח ישתפר מחר

שלי פאר

New member
שנה חדשה , חודש חדש וסליחות !

שיר החודש של נועם: סיפור אהבה שיר החודש לא של נועם: מתעורר - עברי לידר אלבום החודש: החדש של עברי לידר האומן המוסיקלי האהוב עליכם ביותר החודש: נעמה פנחסוב ציטוט החודש: " שירללת אותי ?! לא !? שרללי " . חוויה הזכורה הלכם מהחודש שעבר: כל החודש הזה זכור לי הבן אדם שעשה לכם את החודש: רובי ! תיכנונים לחודש הבא: [אהמ אהמ אהמ ההופעה בבארבי ב14.10] : לעבוד ולישון ושוב לעבוד ושוב לישון הערות נוספות: ואז נהיה חורף ...

למעלה