שאלה לגבי בן חרצית

Rotem24

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo184.gif שאלה לגבי בן חרצית

שלום לכולם, בעקבות פירסומים שהיו לאחרונה על תוספת ג'לטין מן החי במילקי וביופלה מוקצף, העשוי מעצמות מרוסקות של בע"ח רציתי לשאול אתכם... האם בתוספי מזונות טבעיים יכול להמצא ג'לטין מן החי? אתמול מצאתי בן חרצית (אחרי שחיפשתי ובהמון חנויות פשוט לא היה) ובסוף ראיתי שכתוב שהוא מכיל ג'לטין, לא היה כתוב אם צמחי או מהחי. אתם בטח יודעים את התשובה, ואני מקווה שאני לא מבלבלת בין ג'לטין לגלטין אם יש בכלל הבדל בין השניים... תודה לכל מי שיוכל לעזור לי.

Rotem24

New member
תודה רבה החוש השמיני ../images/Emo68.gif../images/Emo25.gif

אבל אני לא בטוחה שהבנתי ב- 100%.... כתוב ש"חמישים מ"ג אבקת עלים דקה נארזה בכמוסות ג`לטין קטנות", וכתוב לפני התיאור עצמו "חומר צמחי". אז מדובר בג'לטין צמחי? בכל מקרה תודה רבה...

Sonata Of Tears

New member
כן כן

זה חומר שנוצא מצמחים בלבד רק שכתוב "מן החי" אפשר לתהות ממה זה עשוי תמיד אפשר גם לשאול את המוכרת ושוב,מזה בן חרצית? לא שמעתי על הצמח והוא לא מופיע בשום מגדיר צמחים שיש לי

Sonata Of Tears

New member
איך בתוך צמח

יכולות להיות תוספות ? הצמח בה במשכה? או מצת את הצמח עצמו מיובש למכירה?

bflygirl

New member
הג'לטין זה ג'ל שמשמש כמקור לחלבון

במקור ג`לטין מופק מעצמות של חיות ובעיקר מעצמות של חזיר ולא מצמחים וככל הנראה החומר הוסף כאבקה לצמח - קישור מעניין בעניין- שים לב לחומרים ושיטות בכל אופן בן חרצית מצויין למיגרנה והוא יעיל יותר בתמצית יבשה בשל ריכוז גבוה של חומר פעיל הרבה בריאות ויום קסום

למעלה