שנה טובה

לייציק

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif שנה טובה ../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif

שנה טובה ושמחה לכולם
שנה טובה ושקטה לעולם
שנה טובה ופוריה לפורום
שנה שלווה ואחווה ליקום
מאחלת לכם

emmy5

New member
אמן../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo23.gif

אמן!!!!! חג שמח ושבת שלום,שנה מתוקה

ומתכון מנצח לשנה טובה......./images/Emo9.gif

"" לוקחים את 12 חודשי השנה ומנקים אותם היטב מרגשות של: קנאה, שנאה, עוגמת נפש, קמצנות, עקשנות ואנוכיות. פורסים כל חודש ל-3 חלקים שווים יש להקפיד שכל יום יוקדש: 1/3 לעבודה 1/3 לשמחה ו- 1/3 להומור. מוסיפים 3 כפות מלאות של אופטימיות, מנה גדושה של אמונה, כפית סבלנות, כמה גרגרי סובלנות, ולבסוף קמצוץ דרך ארץ לכל - ובעיקר לזולת. יוצקים על כל התערובת הזו, הרבה הרבה... אהבה ומקשטים בעלעלי פרח רצון טוב ותשומת לב. מגישים מידי יום בצירוף מילה חמה וחיוך לבבי" תירבחו ותסעדו

סבאאורי

New member
"עציץ ונפגע"

אני לא כתבן גדול לכן אביא כאן רישום שלי במקום הרבה מילים... ליעלי ולכל חברי/ות הפורום ואורחיו שתהיה שנה טובה ומאושרת לכולכם ושתראיינה עיניכם רק טוב וברכה בכל מעשיי ידיכם אורי

emmy5

New member
סבא אורי ,נוסף לכל

שלא יהיו וירוסים ....ועיננו יצחקו כל הזמן. מעניין

מנורה

New member
הרישום מקסים כל אחד והכישורים שלו

כמו שמילים מביעות וכל אחד מתחבר אליהם ממקום אחר כך גם ציור ורשום כל אחד לקוח מה שמתאים לו. העיקר להמשיך וליצור. עבורי העינים אומרות הכל. שנת שלום ובריאות

emmy5

New member
מנורה ,איך אני הגעתי בסוף

כנראה מיותר מדי שימחה ,

bimbo.

New member
סבאאורי, רק עכשיו גיליתי את הרישום

היפה והמיוחד שלך כל הכבוד

emmy5

New member
חונה,מתכון מעולה ,הלוואי ../images/Emo24.gif

תודה חונה,שנה טובה ומתוקה

yaely2

New member
מנהל
שתמלא לנו את כל משאלות לבנו לטובה

שלום לכם חבריי היקרים,
שמתי בכותרת פסוק מתפילת ראש השנה. אנו מקווים שמשאלות לבנו יתגשמו, וזה טבעי. אם כן מדוע הוסיפו את המילה "לטובה"? מפני שאנו לפעמים מבקשים עבור עצמנו דבר, שרק לאחר זמן מתברר שזה לא טוב לנו. (למשל היא מבקשת שיסתכל עליה, שיתחיל איתה, שייצא איתה, שיתחתן איתה, ולאחר החתונה הוא מכה אותה). לכן אנו מבקשים "מלא לנו את כל משאלות לבנו לטובה" רק אלה שיסתיימו בטוב. ועוד הסבר. לפעמים אנו מביעים משאלה מתוך כעס, כמו "שתלך לעזאזל" אנא אלוהים סנן את משאלותינו בחר רק משאלות לטובה, ואת השאר זרוק לאן שתזרוק. מאחלת לכל אחד מאיתנו שיתגשמו משאלות לטובה, ומאחלת לעם שלנו שכל משאלותיו יצליחו לטובה. יעלי

maxima

New member
שנה טובה חברות/ים........./images/Emo74.gif

שנה של אור ואהבה הגשמת משאלות שלום ושלווה עלינו ועל כל ישראל ומשהו קיבלתי היום במייל חוכמת הדורות אם אתה אוהב מישהו למד אותו לאהוב את עצמו. למד אותו כי הוא הכי חשוב בעולם. למד אותו כי הוא לא מי שהוא חושב שהוא. למד אותו להיות פשוט ולא מסובך. למד אותו להיות ציפור ללא גבולות. למד אותו לראות את החיים כמתנה לא כמטלה. למד אותו לפתוח את ליבו. למד אותו להיות ילד ולא מבוגר. למד אותו חכמה אמיתית, זו המספקת דרך לא מטרה. למד אותו כמה החיים קצרים, כאשר אתה נלחם. למד אותו כי הניסים אפשריים. למד אותו להאמין ולא להטיל ספק. למד אותו כי זהות ניתן לשנות. למד אותו כי הזמן הוא אשליה. למד אותו להשתנות בעצמו ולא לשנות אחרים. למד חכמה אחת בלבד מאלו, ולמדת על עצמך יותר מכל מורה שתפגוש בחייך. שתחיו בשפע כל ימכם.

יעלי מקסים מה שכתבת - ../images/Emo51.gif

אני כל כך אוהבת את הפילפולים וההסברים של חכמנו, טמונה בהם תבונה כל כך גדולה

למעלה