עדכון מפגש

../images/Emo39.gif ../images/Emo23.gif עדכון מפגש ../images/Emo23.gif ../images/Emo39.gif

בצ´ול ודורון- עוגה שכבות עם שוקולד אתי ורונן-שטרודל תפוחים או מה שנבקש אפי ואתל - פשטידת פטריות נועה ורועי-סלט פסטה מפוצץ מיה ואבי- יינות רויטל ולירון-עוגת גבינה ואוכמניות הילית וישראל-מטבל אבוקדו, עוגת ביסקוויטים משולשת אור ואלכס - אבטיח חתוך ציפורוש ועמי- סלט פירות אביב ורשף דבי וערן סיגל 2 ואילן-תאנים ממולאות בגבינה אלונה ובן זוגה אילונה וחן תמרה וירון- יביאו מה שיחסר או סלט פלפלים קלויים ג´סיקה וניר אוריתפ ובן זוגה מאזלונה ואילן - עוגת בננות שרית וערן - פשטידה

אתי@

New member
וואו כמה עוגות

אני מתחילה לצום מהיום, להילית - רק שתדעי שיש לי חולשה נוראית לעוגות עם ביסקויטים, אז אולי עדיף שתביאי כמות כפולה...
סתם, אל תדאגי...

יש להוסיף את צוקה ובן זוגה

והיא תביא סלט...... וגם יש לחץ מסיבי למנחה כלשהו ..מה נעשה? יש למישהו רעיונות? אולי נומרולוגיה? ונעשה משהו עם תאריכי החתונות ותאריכי הלידה?

אינצה

New member
הי אתי

אז כמו שכבר כתבתי בפורום הישן, אנחנו לא נוכל להגיע. וזה לצערי, כי כמו שנראה כאן, הולך להיות שמייח וגם טעים. אז לכולם, תעשו חיים. שרון

*שיר

New member
הי אתי, גם לי יש עדכון ../images/Emo20.gif

אז בסוף אנחנו לא טסים לשום מקום כי לא הסתדר לנו שום דבר
כמו שאת יודעת חיפשנו וחיפשנו אבל לא מצאנו שום דבר שמתאים לנו ונהיה כבר צפוף בתאריכים, אז החלטנו לוותר ולעשות איזה חופש בארץ, וככה גם להגיע לארוע...
אבל המשפחה שלנו חשבה אחרת... אם אנחנו נשארים בארץ אז אנחנו חייבים לבוא לארוע משפחתי שמתקיים, כן, ניחשתם נכון, בשבת אחה"צ!!
אבל רגע, יש גם צד אופטימי ! הארוע הוא אחרי הצהרים בחיפה, אז אולי נצליח לעבור בדרך חזרה לתל-אביב
... אז אני אשמח לקבל את הכתובת ואם יש עוד פרטים שאני צריכה לדעת (ואולי גם טלפון כדי שאני אוכל להתקשר ולבדוק אם יש עוד טעם להגיע כשנסיים את הארוע שלנו).

הילית*

New member
איזה יופי שאתם באים

אני מבינה שהחלטתם להתחתן בחו"ל אחרי החתונה בארץ ולא לפניה. נכון?

*שיר

New member
לא לשמוח יותר מדי..זה עדיין לא בטוח ../images/Emo8.gif

שנצליח להגיע - תלוי במשפוחה... והחלטנו להתחתן אחרי החתונה מכמה סיבות: 1. בזכות הדיון בפורום הבנו שאנחנו רוצים שהחתונה בארץ תהיה האמיתית ולכן גם הראשונה. הבנו שזה לא כלכך כיף להתחתן בחו"ל ורק אחרי חודש להתחתן בארץ. 2. קפריסין די מלאה בעונה הזו של השנה, אז הכל גם מאוד יקר וגם מאוד מלא והיינו נאלצים להתפשר. ולא רצינו להתפשר בעניין החתונה. 3. בגלל לוח זמנים צפוף בעבודה לא נוכל לנסוע לירח דבש ארוך אמיתי. אז החלטנו שהנסיעה לקפריסין תהיה מין חצי ירח דבש. יותר טוב קצר מאשר שום דבר...

*שיר

New member
מגניב! זה בדיוק מה שניסינו למצוא

עכשיו כתחליף לקפריסין, איזה נופשון נחמד, אבל עם כל האירועים פשוט לא הסתדר לנו

הילית*

New member
את רוצה לשמוע משהו?

קיבלנו במתנה טיול של 17 יום באוסטרליה (לא חשוב ממי) לחודש ספטמבר ובגלל אילוצי עבודה של חבר שלי אנחנו לא נוסעים. אנחנו מאוד משתדלים שזה לא יבעס אותנו וכל הזמן אומרים שיום אחד נעשה את הטיול הזה ושיהיו לנו עוד הרבה הזדמנויות....

Sharon_1

New member
איזה כיף!!! בדיוק לפני שנה היינו

ברודוס, ליאור לקח אותי הפתעה ליום הולדת. היה נפלא. היינו במלון CAPSIS - מפואר למדי, וחדש!! 3 ארוחות מלאות ביום-עד שאין לך כוח לאכול כבר, בריכה, בריכה ועוד בריכה. זה מה שעשינו. הלכנו למכולת ליד המלו, קנינו 2 ספרים וישבנו לנו וקראנו. מדי פעם תיפתנו על בחורות ערומות, וזהו. היה נהדר. מומלץ!! היינו 4 ימים, 3 לילות וזה היה בדיו קמספיק בשביל לנקות את הראש. טסנו עם ישראייר והם היו מצויינים. הטיסה אורכת שעה. זהו. צריכה עוד פרטים?

Sharon_1

New member
האמת היא שאנחנו ממש לא היינו בקטע,

כי הרעיון היה לנוח. אבל, ערב אחד יצאנו לעיר, עשינו סיבוב, ישבנו בבית קפה וזהו. למחרת בבוקר, עשינו טיול בעיר העתיקה, קנינו קצת שטויות וזהו. לבריכה ולים. איזה ים מדהים! אבל-אמא של ליאור היתה לפני כמה זמן וגם ההורים שלי, שהיו שם שבוע-אז הם שכרו רכב ונסעו לטייל באי הפרפרים שהבנתי שזה מקום מדהים. בכל מקרה, לנו במלון היתה מעין מדריכה (ישראלית יווניה), שנתנה הצעות לטיולים איתה/בלעדיה. ובמלון היה דוכן של "הרץ" להשכרת רכב. כדאי לשכור ערב לפני. ד"א היוונים נוסעים כמו משוגעים, אז זהירות. אפשר גם לשכור אופנועים (זה מה שליאור עשה לפני 10 שנים כשהוא היה שם). בכל מקרה ליאור יחזור מהעבודה מאוחר יותר ואני אשאל אותו על עוד רעיונות.

אתי@

New member
אנחנו היינו ברודוס לפני שנה וחצי

היינו שם 4 ימים: בערך יומיים נטו העברנו בבטלה על שפת הבריכה ועוד ימיים נטו טיילנו באי. בעיקרון מומלץ לשכור רכב או אופנוע ופשוט לנסוע מסביב לאי. יש שם ים כחול מקסים עם המון מפרצונים קטנים ושוממים שאפשר לרחוץ בהם בעירום(...). חוץ מזה, מסביב לאי יש כל מיני מבצרים ששוה לטפס עליהם כדי להשקיף על הנוף - גם של האי עצמו (שהנוף שלו מזכיר את רמת הגולן) וגם של הים והאיים שמסביב. אנחנו גם נכנסו לתוך הכפרים האותנתיים של המקומיים וזה יפה וציורי, כמו בסרטים. אתרי התירות המומלצים בד"כ הם העיר רודוס והעיר לינדוס. ברודוס יש עיר עתיקה יפה ובית כנסת ששרד אחרי מלחמת העולם השניה. בלינדוס יש בעיקר מבצר גדול וחוף ים משגע. לגבי עמק הפרפרים, אנחנו לא נסענו כי יש עונות שאין שם פרפרים, אבל שמעתי שגם כשיש פרפרים זה לא משהו. חוץ מזה, ישבנו שם המון בבתי קפה ואכלנו סלטים יווניים - הירקות והפירות שלהם מדהימים... בכלל הכל שם מאוד זול ככה שכל היום שתינו בירות וקוקטיילים... בקיצור, רודוס זה אחלה חופש לנוח ולטייל. אנחנו נהננו!!! תהנו

*שיר

New member
זה באמת נשמע נהדר. חבל שזה לא יוצא

לנו עכשיו...
הילית, נראה לי שתעשו כיף ושיהיה לכם ירח דבש נהדר! (גם אם הוא קצר ולא לאוסטרליה)
ודרך אגב, גם אנחנו חולמים על אוסטרליה חזק מאוד מאוד...

למעלה