עדכוני מפגש

../images/Emo39.gif ../images/Emo23.gif עדכוני מפגש ../images/Emo23.gif ../images/Emo39.gif

עדכון משתתפיםו אתי אלבכרי מגיעים: בצ´ול ודורון אתי ורונן אפי ואתל - פשטידת פטריות נועה ורועי מיה ואבי רויטל ולירון הילית וישראל אור ואלכס ציפורוש ועמי אביב ורשף דבי וערן סיגל 2 ואילן אלונה ובן זוגה אילונה וחן תמרה וירון ג´סיקה וניר אוריתפ ובן זוגה מאזלונה ואילן - עוגת בננות שרית וערן - פשטידה

../images/Emo21.gif ../images/Emo21.gif זה לא עולה ../images/Emo21.gif ../images/Emo21.gif

השרשור לא עולה למעלה אם אין בו תוכן. אז תמצאו את עצמכם, אם אינכם בפנים הוסיפו את שמכם וכיבוד, מי שבפנים רק כיבוד. אפשר: שתייה, עוגות, אבטיח, מטבל+ירקות, יינות שלכם, אתי

הילית*

New member
חשבתי שאנחנו נביא

לחמים (יש לנו אופה לחם) וממרח אבוקדו שאני אעשה. אבל אז נזכרתי שכולן כאן בדיאטה.... מה את אומרת אתי?

באותו הערב אין דיאטה זה אחד!!

והדבר השני: לקחת לי את הספציאליטה שלי יקירתי.. אני מכינה לחמניות(רשמתי את זה איפה שהוא..) איפה קנית את אופה הלחם? אני מכינה בעצמי אבל פעם צילמו אצלי בבית פרסומת לאופה לחם..מאז יש לי סיוט בעניין..

הילית*

New member
זה בסדר אם אני אביא

ממרח אבוקדו ועוד משהו (כנראה עוגת ביסקוויטים משולשת) ?

כן בסדר גמור וגם תביאי 20 כפיות

כי עוגת ביסקוויטים משולשת נולדה ליישורים ואוכלים אותה עם כפית

di gsi

New member
מפגש

היי אתי, למען האמת אני מתלהבת מהמפגש אבל חבר שלי אומר מה כל הזמן נדבר על חתונות, איזה רב, איזו שמלה וכד´ לכן הוא לא מתלהב הבנתי שגם רואים איזשהוא סרט, אם תוכלי לתת לי בבקשה בפעם השביעית את כל המידע לגבי המפגש: מקום, מה להביא, מה הלוז וכד אשמח מאוד

אנא, יהרגו אותי אם ארשום שוב את פרט

פרטי המפגש. עשי מאמץ קטן וקראי בדף הנוכחי את השרשורים שבנדון.. אם עדיין תצטרכי תשובות אענה לך ברצון. הכתובת ומספר הטלפון ישלחו לאי מייל הפרטי של כל אחד ואחד ..שאר הפרטים כאן!!

אתי@

New member
אני מביאה שטרודל תפוחים ועוד משהו

מה שתרצו - רק תגידו...

איזה מצחיקה את אתילה, רונן אלרגי

לתפוחים ואת שונאת קינמון.. ואת זה את מביאה למפגש האוהבים? מה שנקרא בעברית צחה: האנטיתזה של התזה......

אתי@

New member
אז מה??? אנחנו מביאים, לא אוכלים...

רונן בדיאטה וגם לי לא יזיק להפסיק לאכול שטויות. חוץ מזה, אני חייבת להביא איזשהו שטרודל!!!

כן, קלטתי את הראש שלך כבר מזמן ../images/Emo46.gif

היתה לי הרגשה שלא סתם בחרת את עוגת התפוחים הזאת. מותק!! אני ממוצא מרוקאי הידוע גם כמוצא ערבי טהור!!! הכנסת אורחים אצלנו היא שם דבר (עיין ערך: "מימונה") חסר לך שאת לא אוכלת. ליידי אמיתית צמה כל הזמן. ליד האנשים היא מוציאה את העיניים לכולם ואוכלת!!! ככה דווקא להרגיז. ככה הם אומרים: "וואו, איך היא אוכלת ככה ולא משמינה..אני מתפוצצת מקנאה.." לכי תספרי שאת כל השבוע צמה בגלל זה...

אתי@

New member
אל תדאגי, את כבר ראית אותי אוכלת

אני לא מסכנה!!! אני בונה על הבישולים שלך ושל שיר...
אני פשוט חושבת שאם אני לא אביא שטרודל זה יהיה פשוט חמור מאוד!!!

למעלה