יש לי אתגר בשבילכם :)

../images/Emo39.gif ../images/Emo39.gif יש לי אתגר בשבילכם :) ../images/Emo39.gif ../images/Emo39.gif

תקשיבו... יש לי בקשה , אל תרטשו את התמונה תשאירו אותה כמו שהיא ! אבל - אם אפשר לשנות את הכובע ... לצבע כתום .. כתום יפה כזה ! והאיפור .. במקום גווני ירוק אז גווני כתום למשל ... תפוז אפרסק וכו' :) מי שיצליח הכי ישמח אותי בעולם כי אם זה יצא טוב כמו התמונה עכשיו רק בכתום אני יתלה את זה בקיר בחדר כי החדר כתום :] אבל בלי לרטש תתמונה בבקשה :) וממ לא להקטין .... תודה מראש

אם את יכולה לשלוח לי במסר קישור זה יהיה טוב:)

ולהוריד את האודם הזה להשאיר כמו שהיה ואם אני טועה העגיל ירוק אז לשנות את זה וזהו תודה זה ממש יפה :]

Nienna17

New member
הנה בבקשה ../images/Emo13.gif ../images/Emo140.gif

, הבעיה היא שהתמונה הזאת לא מספיק גדולה בשביל שתפתחי אותה לתמונה.

Nienna17

New member
תודה לשתיכן ../images/Emo24.gif

אבל זה קצת ארוך ומסורבל להסביר את מה שעשיתי. פשוט תוצר של הרבה מחשבה וכמה שכבות

יאו של שתיכן פשוט מהממם אתן יכולות לעלות --->

את התמונות לאתרים כי האנטי וירוס לא מביא לי לפתוח את התמונות:( ו-mayarub אפשר כזאתי גם בלי השפתיים הכתומות אלא להשאיר כמו שהיה :]] ותעלי את שתיהן ללינק אם את יכולה פליז פליז :)

אז אם את יכולה להעלות לי באתר זה יהיה מצוייין

תודה רבה מראש :) ולשנות ת'צבע של העגיל זה ניראה ירוק בקטן

אםם אפשר להעלות תתמונה לאתר ולשים לינק? כי...

זה לא פותח לי תתמונה .. ואני רוצה לשמור למחשב בגדול יצא מדהים תודה :]

נסיכה2007

New member
ניסיתי גם, סתם בשביל האתגר..

יש שם עוד הרבה לשפץ אין יל כוח וסתם רציתי לנסות. והשתמשתי בכובע ש-maya עשתה כי שלי יצא מוזר אז סורי אם זה נחשב גניבה..

מנסה....

מקווה שימצא חן בעינייך.... נ.ב לא ממש עשיתי מה שביקשת כי כולם עשו לך את זה אבל בכול זאת. :)

וווואו נורא אהבתי אבל-אם אפשר לשנות את הצבע

של העגיל.... ולהעלות לי את זה בלינק כי אני לא יכולה לפתוח את התמונה בגדול .. הא ומאחורי השיער יצא כתם אדום כזה אם אפשר לנקות את זה

למעלה