מילה
B Bishnet New member 25/5/03 #8 אין לך מה לנסות... ../images/Emo39.gif הכתב הכחול היה תקלה ב"תפוז" וכבר תיקנו אותה... אפשר לראות כתב כחול רק בתצוגה המקדימה. חוץ מזה, לא אומרים "מילה", אומרים "כחול", זה הנוהג.
אין לך מה לנסות... ../images/Emo39.gif הכתב הכחול היה תקלה ב"תפוז" וכבר תיקנו אותה... אפשר לראות כתב כחול רק בתצוגה המקדימה. חוץ מזה, לא אומרים "מילה", אומרים "כחול", זה הנוהג.
ו וינטרפרש New member 26/5/03 #10 המפ, ../images/Emo72.gif [URL='target=_blank']אתה בטוח שתיקנו?[/URL]
B Bishnet New member 26/5/03 #11 :-O ויטנפרש! תפוזאי שובב שכמותך... בוא שב בחיקי וגלה לי את סודותיך! חהחהחה... בכל מקרה, השיטה שרוב האנשים היו משתמשים בה כבר לא עובדת...
:-O ויטנפרש! תפוזאי שובב שכמותך... בוא שב בחיקי וגלה לי את סודותיך! חהחהחה... בכל מקרה, השיטה שרוב האנשים היו משתמשים בה כבר לא עובדת...
פ פרינסס מיייאו New member 26/5/03 #12 ../images/Emo39.gif וינטר...למה אני לא מצליחה? ואני עושה לפי ההוראות!!!!!
ו וינטרפרש New member 27/5/03 #13 ../images/Emo72.gif את מצליחה לעשות את התו השקוף? את עושה אותו עם לחצני הספרות הימניים? אם את לא מצליחה, תעתיקי את התו מפה, בין הסוגריים המרובעות - [] בהצלחה..
../images/Emo72.gif את מצליחה לעשות את התו השקוף? את עושה אותו עם לחצני הספרות הימניים? אם את לא מצליחה, תעתיקי את התו מפה, בין הסוגריים המרובעות - [] בהצלחה..
פ פרינסס מיייאו New member 27/5/03 #16 ../images/Emo39.gif אני אנסה שוב בלי להעתיק אותו [URL='target=_blank']נסיון[/URL]
פ פרינסס מיייאו New member 27/5/03 #17 ../images/Emo39.gif סוף טוב~הכל טוב [URL='target=_blank']כחולללל[/URL]
פ פרינסס מיייאו New member 27/5/03 #18 ../images/Emo39.gif וכדי לבדוק משהו..... אם אני כותבת ככה כמה מילים... וממשיכה... מה יצא בצבע כחול?
../images/Emo39.gif וכדי לבדוק משהו..... אם אני כותבת ככה כמה מילים... וממשיכה... מה יצא בצבע כחול?
פ פרינסס מיייאו New member 27/5/03 #19 ../images/Emo39.gifאו ש.... [URL='target=_blank']אני אמשיך רגיל[/URL]...