אנשים זהווווווו

../images/Emo39.gif../images/Emo41.gif../images/Emo70.gifאנשים זהווווווו../images/Emo26.gif

נגמרו הלימודים עד לעוד שבועיים וחציייייייי (לא לומדת בימי שישי) אני כל כך מאושרת
סופסוף קצת חופש מכל המורות ומהכיתה המגעילה שלי

L i T a L 1

New member
כיף לך.....

אני היה לי שבוע חופש כי השיכבה שלי הייתה בטיול אבל עכשיו יש לי שבוע השלמות כל יום יש לי בית ספר מ7 וחצי עד 1 וחצי 7 שעות של לימודים ו2 מתכונות! תהנו גם בישבילי!!!

אוי באסה לך... אבל

יש לך עדיין שבוע וחצי חופש לא? אני יהנה בשבילך ובשביל כל מי שרוצה חח...

K i n G i

New member
מממ...

כן לנוח... אחרי כל המבחנים, והמועדי ב'. אבל... קודם כל יש לי כיתה הכי טובה בעולם, ככה שזה ייחסר לי, למרות שאני אתראה עם רובם. ושנית, בשבוע הראשון יש השלמות בלשון, ככה שלא נפטרנו כ"כ מהר מהבי"ס.

תאמיני לי עדיף-

כיתה טובה ולהתגעגע, מאשר כיתה מגעילה ולא להתגעגע... וואי לכולם יש השלמות... איזה מזל שאני רק ב- ח'..חח.. למרות שאני רוצה כבר להגיע לבגרויות כדי לגמור אם זה..

חופששששששששש

אני כל כך עיפה כל יום לראות את המורים המגעילם העבודות בעיצוב והכי גרוע כל המיבחנים והבחנים הקשים והכי טוב אין לי השלמות אפילו לא אחת!!!! אני בשוק חופש של שבועים וחצי!!!! טוב תהנו ממנו ותנלו כל שניה ובהצלחה גם במתכונות ובגרויות !!!!!!

L i T a L 1

New member
גם לנו! יש מתכונות

בלשון מתכונת באזרחות (למרות שלמזלי אני לא לומדת אזרחות...) וישר אחרי החופש יש מתכונת במתמטיקה! ניראה אני שאני ימות! שלושה ימים ארי זה מתוכנת באנגלית!!
אנשים מי חוזר איתי לגן? אני מתגעגעת!!!

לא נורא חמודה, יש היום תרופות

שיסייעו לך לעכל את האוכל כראוי, ללא תופעות של פליטות והתרוקניות מיותרות. רצוי לאכול במצבך מאכלים טבעיים ולא בשריים אשר מתעכלים לאט מן הדרוש. בהצלחה!
ושתהיי בריאה!

דווקא לא רוצה לחזור לגן... אני רוצה

כבר לגמור עם כל החרתע הזהההה להיות גדולה ולעוף מכאן!

למעלה