בוקר טוב

אוריקס

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo42.gifבוקר טוב

מי שלא ינצח, היום זה יהיה שחר של יום חדש.

Deviation

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

בקרוב התוצאות.. איזו התרגשות!

claimbing

New member
סקר מן הצמח.

לפי סקרים שערכתי[דיברתי עם רוני באייסיקיו] בינתיים הילדה מובילה ובגדול.

בוקר טוב, מעשה בפיית שיניים ../images/Emo26.gif

אתמול בבוקר לאביעד נפלה השן הראשונה שלו
לא היה מאושר ממנו, רק חבל שהשן נפלה בדיוק כשקילחתי אותו והיא נשטפה לביוב ..
כי הוא רצה לשמור עליה .. מיד הוא אמר שהוא רוצה שפית השיניים תביא לו מחר בבוקר (היום ) 2 מתנות, את הסרט מלך האריות ב DVD ובובה קטנה.. בדרכי הביתה אתמול קניתי לו את הבובה מתוך כוונה לשים לו אותה ליד המיטה בלילה כשהוא ירדם ושכחתי מהסרט.. כשהגעתי הביתה מצאתי אותו בוכה, הוא אמר שהוא מפחד שהפיה תשכח אותו ולא תביא לו את המתנות ושאין בכלל פיה ... אחרי שהוא נרדם יצאתי שוב מהבית והלכתי לחפש בספריות וידאו את הסרט אחרי שעברתי 4 ספריות מצאתי סוף סוף ... בלילה שמתי לו את המתנות ליד המיטה והלכנו לישון .... לפנות בוקר קמתי בבהלה לשמע קול צעקה מהחדר ... רצתי במהירות לחדר ומה אני רואה
אביעד יושב על המיטה ו 2 המתנות בידייו, הוא מסתכל עלי ואומר בהתרגשות "אבא, האמנתי בכל ליבי שהפיה קיימת ושהיא לא תאכזב אותי ותביא לי את המתנות". העיניים שלו זרחו מעושר, הוא כל כך התרגש שבקושי יכל לדבר .. תגידו מה שתגידו, אבל אלה הם הרגעים הקטנים בחיים שעושים אותנו מאושרים, לראות את האושר בעיניים שלו ולדעת שגרמת לילד להיות מאושר בשביל זה היה שווה הכל ...
שיהי לכולם יום מקסים

Terminal Frost

New member
וואו. חשבתי שיש כאלה רק בסרטים

אתה מעוניין למכור זכויות הפצה על הקטע הזה?

וואו.... תהיה אבא שלי...

גם תכנת גם מרוויח כסף טוב וגם אבא טוב. ואם כבר כתבתי הודעה אז בוקר טוב

yuval k

New member
../images/Emo45.gif

גיל הוא... גם מתכנת טוב, גם מרוויח טוב, גם אבא טוב, גם מנהל פורום טוב, גם איש טוב, והעיקר: גם בוקר טוב.

למעלה